Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kortsluiting woonkamer verhelpen:

Kortsluiting woonkamer verhelpen

De lamp is van het plafond gevallen. Hierdoor is er denk ik kortsluiting ontstaan. De stroom aan één zijde van de muur van de woonkamer doet het niet nu meer. Wij vragen ons af of er iemand langs zou kunnen komen om de situatie te bekijken en het probleem te verhelpen. Wat zouden hier de kosten van zijn?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kortsluiting woonkamer verhelpen uit heel Nederland:

Groepenkast uitbreiden en tuinverlichting correct aansluiten

Groepenkast moet een aantal groepen bij. Extra stroom aansluiting op woonkamer vloer aanleggen. Tuinverlichting, alles is aangesloten maar ergens zit kortsluiting

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een aantal groepen. Oude groepenkast vervangen door nieuwe. Wij zoeken een erkend elektricien. Klus: Oude groepenkast (1 fase, 5 groepen, 1 aardlekschakelaar) vervangen door en herverdelen in nieuwe (gewenst: Hager Vision 3 fase, 440x475, 12 of 10 groepen, 1x2 krachtgroep, beltrafo, hoofdschakelaar). Momenteel zeer zelden kortsluiting (ca 1x/jr), maar met het oog op de toekomst (nieuwe keuken, opgroeiende kinderen etc) toch toe aan een nieuwe groepenkast met uitbreidingsmogelijkheden. Bedrading is goed. Huis: Hoekhuis bouwjaar 1978, electra verdeeld over volgende kamers: Bg: Meterkast (met slimme meters van Liander, groepenkast goed bereikbaar), gang, trapkast en woonkamer met keuken (binnenkort inductie, koekast, combimagnetron, vaatwasser). 1e: overloop, 3 slaapkamers, badkamer (wasmachine, binnenkort mogelijk naar washok) en washok (droger) Zolder: slaapkamer (airco), CV, mechanische 2 schuren: voorschuur en zijschuur (electra moet nog doorgeboord worden via gevelmuur vanuit woonkamer/keuken) Voortuin Achtertuin Graag offerte met totaalprijs apart uitgesplitst in groepenkast (evt zelf aan te schaffen) en werk.

Kortsluiting opsporen en oplossen

Bij terugkomst van vakantie bleek dat ik geen stroom heb op bepaalde kamers en tuin een groep slaat steeds uit. Alle apparaten na gekeken. De groep die steeds uitslaat is de verlichting in woonkamer slaapkamer en de stroom in de tuin . Er is ergens kortsluiting. Graag een offerte en oplossing. Huis is een eengezinswoning van 10 jaar.

Kortsluiting verhelpen

Ik ben net verhuist naar Amsterdam West, en ik was het douch aan het schoonmaken en het is per ongeluk water gevallen bij 3 lampjes die vast zit bij het muur, volgens mij zit water in het lampjes en het hele licht van de douche wilt niet meer aan blijven en ook 2 stopt contact van de woonkamer die naast het douche is werk ook niet meer. Ik heb het energie van het douchen uit gedaan zodat geen shock meet geeft. Ik wou vragen hoeveel het zou kost om dat te repareren?

Kortsluiting opsporen en oplossen

IK ben onlangs verhuisd en sinds het weekend heb ik geen stroom meer in mijn woonkamer en slaapkamer. Deze groep is met elkaar verbonden. Als ik deze groep aandoe in de meterkast dan gaat de aardlekschakelaar naar beneden en zit het hele huis zonder stroom. Ik heb het vermoeden dat er iets niet goed zit in de meterkast.

Stroomstoring verhelpen

1 groep (woonkamer) maakt kortsluiting. Alle stekkers heb ik eruitgehaald maar nog steeds kortsluiting.

Lamp ophangen

Ik wil in de woonkamer een hanglamp op laten hangen. Huidige lamp moet verwijderd worden. Er lijkt iets van kortsluiting in de lamp te zitten want na 5 minuten valt hij weer uit.

Verlichting herstellen en aanleggen

2 lichtpunten herstellen en de 2 lampen ophangen. 1 lichtpunt aansluiting creëren. Kortsluiting aan de buitenverlichting buiten oplossen. Woonkamer plafondverlichting advies.

Diverse reparatieklussen in een woning

Mijn woning is verkocht en binnenkort zal de overdracht plaatsvinden. Ik wil voor die tijd nog een aantal kleine klussen laten verzorgen, zodat ik alles in nette staat kan overdragen. Het gaat om de volgende reparaties: 1) de buitenlamp met bewegingsmelder van mijn schuur vervangen en de elektriciteitsaansluiting in de schuur controleren; 2) in mijn woonkamer is er kortsluiting geweest in een lamp aan het plafond en ik laat deze aansluiting graag even nakijken 3) de doucheslang lekt en moet worden vervangen. Ik laat deze werkzaamheden bij voorkeur op zaterdag 21 januari of vrijdag 27 januari uitvoeren. Ik ontvang graag een prijsindicatie van bedrijven die dan beschikbaar zijn.

Kermische kookplaat kortsluiting

Vanochtend achter gekomen dat zekering van kookplaat uit was. In woonkamer ook geen stroom. Ik heb stekker uit contactdoos gehaald,dan heb ik stroom. Op moment dat ik stekker in contactdoos doe krijg ik weer gesprongen zekering. Kookplaat van merk bauknecht..

Partners

Partners van Casius