Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen/vernieuwen groepenkast:

Verplaatsen/vernieuwen groepenkast

Wij zijn een projectinrichter gespecialiseerd in het verbouwen/inrichten van kantoorruimten. Momenteel zijn wij bezig met het opstellen van een inrichtingsplan waarbij de groepenkast verplaatst moet worden (ongeveer 5 meter verderop). Het is een monumentaal gebouw. Graag zouden wij met jullie op locatie willen afspreken om de mogelijkheden te bespreken. Wij zien jullie reactie met belangstelling tegemoet.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen/vernieuwen groepenkast uit heel Nederland:

Dakraam verplaatsen en vernieuwen

Het oude dakraam gaat niet dicht. Ik wil hem daarom verwijderen, afvoeren en een nieuw dakraam van 40 x 60 cm laten plaatsen, maar dan op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte.

Vernieuwen/verplaatsen stopcontact

Graag wil ik een stopcontact vernieuwd of verplaatst hebben. Ik woon in Den Haag. Ik ontvang graag uw offerte.

Verbouwing van de gehele woning

Wij zijn bezig met het aanschaffen van een woning, maar voor wij een definitief bod doen, willen wij een grove prijsindicatie voor wat een verbouwing van de woning ons gaat kosten. We willen de volgende dingen doen: keuken verplaatsen naar originele plek bij de bijkeuken, wc's en badkamer vernieuwen, extra wc op de bovenste verdieping, bovenste verdieping verbouwen tot slaapkamer, vloerverwarming op de begane grond (aansluiten op centrale verwarming), volledig vernieuwen slaapkamers 1ste verdieping, volledig opknappen trappen/overloop. Vloeroppervlak van de woning is ongeveer 115 m2. Wat kost zo'n verbouwing en hoe lang duurt het?

tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen

Wij willen onze tuin graag egaliseren om vervolgens 1 groot terras te maken (steenschotten of iets dergelijks) in ieder geval houten terras, schuttingen vernieuwen met zwarte schuttingen, poort verplaatsen naar zijkant huis. De schutting regelen wij zelf. het betreft een tuin van ca 6x7 mtr inclusief berging. De huidige schutting ga ik zelf weghalen en afvoeren. Het betreft een hoek woning dus de locatie is goed toegankelijk, ook voor eventuele machines.

Renoveren van badkamer

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Van het strippen tot aan het vernieuwen. Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen: Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Werkblad / Tafelblad, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Radiator(en) Oppervlakte badkamer (in m2): 4 Slopen huidige meubels / sanitair: Ja Aanvullende informatie: Zwevend toilet Radiator weghalen en buizen inkorten Glazen schuifdeur ivm ruimte Wasmachine staat tussen toilet en douche, niet op tekening afgebeeld. Hangende wastafel 2 laden. Radiator 40 cm breed 1.60 hoog

Dubbele nokverhoging, dak vernieuwen, vloer leggen, zonnepanelen plaatsen

Ik heb een aantal klussen die gedaan moeten worden. Het zou gaan om: - De zolder van mijn woning is een bergzolder, deze zou ik graag verhogen door middel van een nokverhoging Waar ik dus naar opzoek ben: Dubbele nokverhoging: circa 6 meter breed. Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag door u aanvragen. Graag de nokverhoging van kunststof. Het officiele dak ligt er nog, deze is wel aan vervanging toe. - Dak vernieuwing: dak is op dit moment niet geïsoleerd. Van binnenuit kijk je tegen de dakpannen. Het dak wil ik vernieuwen door een dak dat bij de huidige tijd past. Door de nokverhoging zal denk ik het grootste gedeelte van de dakconstructie er af moeten en een nieuwe er weer op. over het isolatiemateriaal wil ik graag advies. Vanbinnen- of vanbuiten uit isoleren maakt niet zo uit. - Plaatsen zonnepanelen: op nokverhoging en net ervoor. Het zou om ongeveer 6 panelen gaan. - Verplaatsen en vervangen HR Ketel. Deze hangt op moment op de plek waar de vaste trap naar zolder kan komen. Het is een ketel uit 2007 en wil deze direct voor een nieuwe HR ketel vervangen. Het is een huis uit de jaren '50. - Plaatsen van vaste trap naar zolder. Aan de ene kant kan deze uitgebroken worden, aan de andere kant kan deze blijven zitten en een vleor eroverheen gelegd worden. De vaste trap van hout. De plafondhoogte is 2.30 m. - Vervangen vloer op zolder en geschikt maken voor bewandeling (loopt nu niet door aan alle kanten en er missen sommige planken). Er moet een hele nieuwe vloer komen. Wat voor graag bespreken. Dit zou om ongeveer 35 m2 gaan. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. Bijgevoegd foto van dubbele nokverhoging bij buren in de straat.

Stucen slaapkamer, hal plafond en schilderen

Slaapkamer • Plafond o 15 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit, geen latex) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag • 4 muren o 39 m^2 o Elektricien komt stopcontacten verplaatsen en vernieuwen o 3 of 4 sleuven dichtmaken o gaten rond oude stopcontacten dichtmaken o gaten opvullen o glad stucwerk maken, en schilderen (2 kleuren, geen latex) Hal • Plafond o 6 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag Aanvang: Vanaf 6 januari Klaar: Voorkeur eind januari vanwege arriverend bedmeubel, uiterlijk 14 februari

Uitbouw plus volledige renovatie

Graag een uitbouw realiseren van 8 bij 2,5 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Ik moet het wel bij de VVE voorleggen, maar er zijn al twee met een uitbouw dus dat zou moeten lukken. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Heipalen zijn waarschijnlijk nodig. Graag een complete oplevering, ook stucwerk en elektra. Voor de constructie graag advies. Er zou vloerverwarming moeten komen. Verder willen we een complete renovatie van de woning. Leidingen moeten worden ingefreesd, de cv verplaatsen en de vloer leggen. 2 draagmuren moeten doorgebroken worden. Er zit een berging vast aan de woning, die moet bij de woning betrokken worden. de muur is 1,8 meter breed. de vloer in de woning is zand cement vloer en ik wil leidingen invfrezen. Verder radiatoren plaatsen. Alles stucen. Vloer en ondervloer leggen, badkamer en toilet vernieuwen en een nieuwe keuken plaatsen. De vloeroppervlak is 71 m2 en de uitbouw is 20 m2 en de berging 14,5 m2.

Badkamer verbouwen

We willen graag een badkamer laten verbouwen van 2,60 x 2,10 meter. Er staat een bad en dit willen we weghalen en een douche in de plaats daarvan zetten. Er staat een wasmachine en een aansluiting daarvoor, maar we willen de wasmachine aan de andere kant zetten. Verder blijven de wasbak en toilet staan waar ze moeten staan. We willen ook nog een muur bouwen voor de wasmachine. Is het mogelijk om een prijsindicatie te krijgen voor de vernieuwen/verplaatsen van de leidingen, betegeling en evt. montage? We kunnen zelf de badkamer slopen.

Extra stekkerdozen plaatsen, verplaatsen en vernieuwen

De stekkerdozen moeten vernieuwd worden, sommige verlegd en er moet een paar extra stekkerboxen bij komen. De stekkerboxen graag door elektricien geleverd krijgen. Wil wel dat de elektricien in ons huis komt kijken wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius