Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen oude deel stoppenkast:

Vervangen oude deel stoppenkast

Ik wil graag het oude deel van mijn stoppenkast vervangen Oud deel stoppenkast: 6 groepen met nog een stop erin. Daarnaast moderne met 2 groepen voor de wasmachine en droger. Met 2 schakelaars in plaats van stoppen. Ongeveer 10 jaar geleden aangelegd. Er is een aardlekschakelaar
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude deel stoppenkast uit heel Nederland:

Zijgevel van hout repareren of vervangen

Deel van de zijkant van de woning is op de 2/3e verdieping bekleedt met hout (vorm is driehoek). Hout wordt slecht, kan misschien nog gerepareerd worden? De zijgevel is ongeveer 13 m2. Omdat wij niet weten welk type hout het is of het uberhaubt wel kan worden gerepareerd laten wij graag een vakman langskomen om dit in te schatten en de opgave voor ons te maken.

Dakbeschot vervangen

Er is een dankinspectie gedaan, een deel van het hellende dak is niet meer veilig te betreden, het is rot en daardoor poreus. Volgens de dakinspectie moet het dakbeschot worden vernieuwd, pannen zijn redelijk tot goed, enkelen moeten vervangen worden. Maar een tweede inspectie door u als uitvoerende wordt op prijs gesteld. Wij hebben namelijk een woning op de dijk, met een deel dat daar haaks op staat. Wij weten niet welk dak hij bedoeld, daarom willen we daar ook naar laten kijken. Het dak is ongeveer 11 x 4 meter. Het houten dakbeschot zou afgevoerd moeten worden en vervangen. Het dak is aan de voorkant veilig te betreden, aan de achterkant is het lastiger. Er is een mogelijkheid om een steiger te plaatsen. Of isolatie nodig is en zo ja welke, willen we graag advies over.

Vervanging van de garagedeur

De bestaande ijzeren garagedeur met loopdeur willen we vervangen voor een houten garage deur die uit twee gelijkwaardige helften kan bestaan. De ene helft een vast- en het andere deel een openslaande deur. De deur graag voorzien van een meerpuntsluiting. De garage deur is ongeveer 2,15 meter breed en 2,20 meter hoog. De oude garage deur mag afgevoerd worden door de vakman.

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Linoleum vloer vervangen

In de keuken is er door waterschade een deel van de linoleumvloer gaan scheuren en los gaan laten, moet dus vervangen worden. Oppervlakte 1,60 x 3,50 met 2 uitsparingen. Vloer moet aangesloten worden op het nog resterende linoleum aan twee kanten. Zelfde kleur vloer moet nog worden aangeschaft. Graag offerte voor leggen van linoleum.

Vernieuwen/aanpassen schuifpui

Wij hebben een schuifpui waarvan het schuifgedeelte niet meer te repareren is. Het bestaat uit twee delen van totaal 4 meter breed ongeveer. Is het mogelijk om een gewone deur te plaatsen en het vaste deel te laten staan of moet dan toch de gehele pui vervangen worden? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zullen ongeveer de kosten worden? Helaas heb ik nu geen foto’s

Sierbestrating in de voortuin leggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De voortuin is ongeveer 5-6 meter x 3,5-4 meter. Er ligt wel veel aarde, misschien dat er een deel vervangen moet worden voor zand. Graag ontvangen we hier advies over. Zelf dachten we aan klinkers voor de sierbestrating.

Vloerverwarming deels vervangen

Bestaande elektrische vloer (100 m2) is voor een deel kapot. Kan dit deels vervangen worden of vervanging vloer voor gasvloerverwarming? Ik hoor het graag.

Het herstellen van een dak na lekkage

Ik zoek een dakdekker die de lekkage in mijn dak kan verhelpen. Er is lekkage en de eerste meter vanaf de daknok zijn de panlatten verrot. Een deel is al vervangen want daar zat de schoorsteen. Aan de binnenkant is de lekkage goed zichtbaar door natte strepen en water uitloop bij de knoesten. Het dak is 6 meter lang en ligt onder een hoek van 45 graden. Er liggen ook zonnepanelen op, 2 meter onder de nok.

Een deel van de tuin opnieuw bestraten

In de tuin zijn er 26 tegels van 60 x 60 cm 4 cm dik zijn verpest door roest vlekken verspreid over de tuin van 60 m2. Deze moeten vervangen worden door nieuwe. Er zitten drie tegels bij die op maat gesneden moeten worden. Zand ligt er al, de tuin is een jaar oud. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden. Ik zorg zelf voor de nieuwe tegels. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius