Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen oude deel stoppenkast:

Vervangen oude deel stoppenkast

Ik wil graag het oude deel van mijn stoppenkast vervangen Oud deel stoppenkast: 6 groepen met nog een stop erin. Daarnaast moderne met 2 groepen voor de wasmachine en droger. Met 2 schakelaars in plaats van stoppen. Ongeveer 10 jaar geleden aangelegd. Er is een aardlekschakelaar
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude deel stoppenkast uit heel Nederland:

Laminaat leggen, deel vervangen wegens waterschade

Wij hebben waterschade aan onze vloer, in de huiskamer op een stuk van ongeveer 2 m2. De vloer is echter door het hele huis gelegd zonder onderbrekingen (oppervlakte huiskamer is 40m2 en appartement oppervlakte 90m2). Graag willen wij dit laten maken (incl. ondervloer). De vloer betreft Praxis laminaat met de naam “Praag”. Ik verneem het graag.

Tussenwand op balkon maken als dichte afscheiding met naastgelegen balkon

Ik deel mijn balkon met de buren. Het balkon wordt gescheiden door een tussenschot. Graag zouden wij dit vervangen door een tussenwand. Ik heb foto's in de bijlage van de situatie nu. Andere bewoners van het complex hebben een tussenwand gemaakt. Hiervan heb ik een foto in de bijlage gedaan. En ook een situatieschets hoe andere bewoners dit hebben gerealiseerd. Afmeting is 3.10 meter hoog en 1.20 meter breed.

Rotte vloerbalken vervangen

Enkele balken zijn aan de buitenmuurzijde rot. Wellicht zijn er meer aangetast maar vanuit de kruipruimte is dit lastig te bereiken. Ik heb mij gericht op het deel waar vanuit de kamer een verzakking zichtbaar was. Daarna de vloer op die plek opengebroken en helaas de rotte balken gevonden. Ik zoek een bedrijf welke ter plekke eea kan beoordelen en ook meerdere mogelijkheden voor herstel kan bieden. Hierbij denk ik ook aan uitbreiding met vloerverwarming, betonnen vloer.

Dakbedekking platdak bijkeuken vervangen

Er zit een lekkage bij ventilatiepijp van het toilet. Of enkel dat deel repareren, of beter de hele dakbedekking vervangen. Dat laatste lijkt ons beter. Dak is 650cm lang en 245cm breed Zie foto;s

Tuinhekken vervangen

Tuinhekken verwijderen, goeie onderlaag als basis met beton en nieuwe tuinhekken plaatsen. Met hardhouten palen. De ene hoek is 2 meter, lange wand van 8 meter en een klein deel van 4 meter. Het verwijderen van de betonnen fundering, dit zal opnieuw moeten worden gegoten.

Zinken dakgoot vervangen of deel ervan

Ik wil graag een deel van de dakgoot vervangen hebben. Het is een houtenbak met zink. Een deel hiervan is rot. Ook een paar houten dragers zijn slecht. 13 meter. Het is op de tweede verdieping.

Radiatoren vervangen

De bestaande radiatoren moeten afgesloten worden en verwijderd. De nieuwe radiatoren moeten worden opgehangen en aangesloten. Het gaat hierbij om in totaal 6 radiatoren. Indien het mogelijk is een deel van de verwarmingsbuizen verwijderen. Ik heb interesse in of de: 1. Klassieke elektrische radiatoren, of 2. Elektrische radiatoren met accumulatie. De opdracht moet richting augustus/september 2020 worden uitgevoerd. Het gaat om een tussenwoning uit 1950 welke in bezit is van de eigenaar.

Dakbedekking vervangen en eventueel groendak realiseren

Graag zouden wij onze dakbedekking laten vervangen. Huidig dak bestaat uit 2 delen die ieder 15 graden dakhelling hebben. Een deel beslaat 72 m2, het andere deel 114 m2. Huidige dakbedekking: leien. Wij hebben een lekkage, maar wij weten niet waar deze vandaan komt. Hier laten wij graag naar kijken. Gevraagd wordt om twee soorten offertes te sturen: 1) voor kunstleien en 2) voor een plat groen dak. Graag advies wat er mogelijk is.

Dakraam plaatsen, ruit vervangen en meerdere dichte- en opentrappen plaatsen

Voor een net aangekochte woning willen wij een dakraam laten plaatsen, kleine polyester dakraam laten vervangen, 2 trappen laten vervangen en 1 nieuwe plaatsen met de volgende specificaties: 1. Nieuwe Dakraam kantel helder glas 200 cm x 100 cm. 2. Dakraam begane grond helder glas vervangen 50 cm x 50 cm. 3. Dichte Trap begane grond met 1 kwart op de bovenste deel. 310 cm hoog 85 cm breed. Trap gat is 200 cm x 85 cm. 4. Open Trap op 1ste verdieping dubbelkwart. 280 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat is 200 cm x 85 cm en moet 20 cm verplaatst worden. Geen balk die ondersteund moet worden. 5. Open Trap op 2de verdieping dubbelkwart naar dak. 220 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat moet gemaakt worden en is hetzelfde als dakraam. De start van de klus het liefste vanaf 1 maart. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte. Met vriendelijke groet.

Dakinspectie Franse kap

In de aanloop naar het plaatsen van zonnepanelen willen wij graag de kwaliteit van ons dak laten beoordelen, zeker omdat we enkele malen bij harde wind en regen lokaal lekkage hadden. De woning is bijna 100 jaar oud en heeft een Mansardedak. Er is een deel plat dak (bitumen) van 8x4m en dan het Mansardedak over een woonoppervlakte van 8x16m. Het totale oppervlak van het pannendak zal ongeveer 2x2x16=64m2 (steile delen) + 2x3,6x16=115m2 (bovenste delen) zijn. We willen weten of (delen van) het dak vervangen moeten worden, en wat dat zou kosten. We zijn ook geïnteresseerd in adviezen rondom verbeteren van dakisolatie. Zie foto

Partners

Partners van Casius