Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercom verplaatsen:

Intercom verplaatsen

Wij willen graag één intercom toestel, merk Golmar (platea uno) laten verplaatsen van de muur in de woonkamer (+- 2 meter van de ingang van de woonkamer) naar de muur in de hal (50 cm van de ingang van de woonkamer). De intercom komt hierdoor dichterbij de meterkast. Ik woon in een appartementencomplex en de intercom wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke voordeur op de begane grond.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercom verplaatsen uit heel Nederland:

Intercom vervangen bij 13 appartementen

Graag wil ik offertes ontvangen voor de vervanging van ons intercomsysteem. Wij hebben 4 verschillende opties besproken, graag willen wij de verschillende opties terug zien komen in de offerte. Het betreft 13 appartementen waar één van de volgende opties in terug moet komen. 1e vervangen door videosysteem 2e vervangen zonder videosysteem 3e vervangen door videosysteem met postkasten en verplaatsen zodat deze van binnenuit bereikbaar is 4e vervangen zonder videosysteem met postkasten en verplaatsen zodat deze van binnenuit bereikbaar is

Deurbel intercom systeem repareren

Het intercomsysteem (merk MAS) op rustenburgerstraat nr 75 Amsterdam werkt niet geheel meer. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk dat de vorige bewoners de kabel van de intercom een stuk uit de muur getrokken hebben om hem te kunnen verplaatsen. Op geen verdieping kunnen ze nu nog praten met iemand die voor de deur staat, op 3 hoog doet de bel het ook niet, of ze beeld hebben weet ik even niet. Graag zouden wij dit verholpen willen hebben. Daarbij is de wens van nr 75 i ook dat de kabel die nu uit de muur hangt niet zichtbaar meer is.

Diverse elektraklussen

Wij willen graag met een vakman in contract komen voor het verplaatsen van de intercom, het plaatsen van lampen in de boeken- en keukenkast en het aanbrengen van stopcontacten.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij willen in ons appartementencomplex de brievenbussen vervangen en verplaatsen. Het gaat om 45 brievenbussen, met eventueel de mogelijkheid van een bel/intercomsysteem bij de brievenbussen. Wij willen hiervoor graag vrijblijvend documentatie en een prijsopgave ontvangen. We willen de klus eind 2017 of begin 2018 laten uitvoeren.

Schutting vervangen en tuin beplanten

De huidige situatie in onze tuin is als volgt: Onze tuin is 6.60 meter breed en ongeveer 7 meter diep, met schutting rondom en dubbele poort. Er is 50 cm opgehoogd met keerwandjes met 60 cm x 60 cm grijze tegels. We hebben een aantal wensen: de schutting aan de achterkant is te gesloten, we zijn het contact met de straat kwijt. Deze vervangen met groene schutting en fijnmazige deur (zodat de katten in de tuin blijven). Bijvoorbeeld gaas of hek waar klimop kan groeien. Tuin graag beplanten en wat dieper maken, een meter dieper. Ook om de huidige keerwandjes nieuwe beplanting. De deur naar het midden verplaatsen en vervangen met een enkele deur. Verder ook verlichting en intercom aansluiten (materiaal reeds aanwezig en grotendeels aangelegd). Bij de parkeerplaats eenvoudige groene afscheiding met de buren (ongeveer 6 meter lang). We gaan geen schuur op de parkeerplaats zetten, wel zelf 2 tuinkasten plaatsen, om zo de 2 parkeerplaatsen te behouden. De tuinkasten zal ik zelf aanschaffen. Materiaal grotendeels door de vakman laten verzorgen.

Keukenkraan en badkraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan vervangen en de badkraan. De nieuwe kranen zijn hiervoor al aangeschaft. Daarbij wil ik de intercom verplaatsen. Er zit al bedrading echter weet ik niet of deze werkt. Het gat, waar de intercom zat wil ik dan graag laten stuken. Er zijn foto's beschikbaar.

Thermostaat, lichtschakelaar en intercom verplaatsen

Ik wil graag een slaapkamer weghalen om de woonkamer groter te maken. De muur die hiervoor weggehaald dient te worden, zitten twee lichtschakelaar en thermostaat en een intercom. Kunnen deze verplaatst worden en wat zouden de kosten hier ongeveer van zijn? Dit alles zou ca 2 tot 3 meter verplaatst moeten worden naar een andere muur. Graag een indicatie van de prijs per mail!

Intercom verplaatsen

Wij hebben momenteel een intercom op een kamer waar geen bezetting is. Deze willen we graag laten verplaatsen naar een andere kamer in hetzelfde pand. Het gaat om een intercom met camera waarmee wij onze cliënten ontvangen. Het systeem is ongeveer 2 jaar oud (merk onbekend).

Intercom verplaatsen en schuifdeur plaatsen

Ik wil de intercom laten verplaatsen en een schuifdeur laten plaatsen.

Verbouwing van een appartement

Er moet in het nieuwe 1-kamerappartement voor mijn dochter een renovatie van de woon- en slaapkamer en keuken plaatsvinden. Totale oppervlakte is ongeveer 28 m2. De klussen: - plaatsen nieuwe keuken - realiseren extra stroomgroep - verplaatsen 1 cv-element - verplaatsen intercom - leggen laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten - stucen plafonds Ik wil een idee krijgen van de totale kosten, dus ook de kluskant. Graag wil ik ook de geschatte benodigde tijd weten.