Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe elektrapunten aanleggen (eventueel oude verplaatsen):

Nieuwe elektrapunten aanleggen (eventueel oude verplaatsen)

In onze woning willen we graag 6 tot 10 nieuwe elektrapunten aanleggen (voor verlichting) en 2 tot 4 oude stopcontacten verplaatsen. Vervolgens ook de lichtpunten en stopcontacten laten infrezen in de muur. Dit zou in de gang, de hal, de slaapkamer, de woonkamer en in het trappenhuis zijn. Meeste muren zijn gipswanden en meterkast is in 2010 compleet vernieuwd. Er moet tevens een nieuw geaard stopcontact komen voor de aansluiting van een airco.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe elektrapunten aanleggen (eventueel oude verplaatsen) uit heel Nederland:

Groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand

Ik wil voor een bedrijfspand de groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten aanleggen, bestaande punten eventueel infrezen.

Verbouwing kantoor

Het betreft aanleggen en verleggen van bestaande elektrapunten ten behoeve van een verbouwing van onze kantoor. Er zal ook werk in het meterkast moeten komen. De bijgevoegde foto is een plattegrond van het kantoor. Er is ook een tekening beschikbaar met alle punten.

Buitenverlichting op het dakterras aanbrengen

Wij wonen op de bovenste verdieping, 4 hoog. Hebben een terras van ca 10 x 4 meter. Willen hier graag buitenverlichting op laten aanleggen. Er zijn 2 elektrapunten aanwezig, waarvan 1 centraal op het terras en 1 aan de zijkant. Draden kunnen onder de verhoogde tegels door of onder het grind worden weggewerkt.

Aanleggen extra elektra punten

Aanleggen van extra elektrapunten. In de woonkamer zijn te weinig stopcontacten en alles hangt nu met verlengsnoeren aan elkaar. Ook wil ik graag een glasvezelkabel onder de vloer naar de andere kant van de kamer.

Zolder verbouwen en inrichten als slaap/badkamer

Onze zolder heeft nu een voorportaal met wasmachine en CV ketel. Daarna volgt een kamer. We willen van de zolder een grote open ruimte maken. Een dakkapel wordt al geplaatst en we laten extra dakramen plaatsen. Wat we willen laten doen door de aannemer: - Elektrapunten aanleggen. - Verleggen van waterleidingen. - Isoleren. - Aanleggen badkamer, inclusief ligbad en toilet. - Maken inbouwkast over breedte van zolder. De zolder is 5.80 x 10 meter groot. Het betreft een tussenwoning met een hoge nok met een hellingshoek van 50 graden.

Electrawerk in een nieuwbouw huis

Elektrawerk in een nieuwbouw huis aanleggen (vrijstaande woning). Gaat om veel extra elektrapunten, ook 4 extra groepen en buitenverlichting. Klant heeft een tekening van de vele werkzaamheden die moeten gebeuren.

Elektra vernieuwen in oude woning

Op 30 oktober krijgen wij de sleutel van onze woning uit bouwjaar 1899. Wij laten een aannemer de bovenverdieping verbouwen. De indeling wordt eruit gesloopt en daarna wordt de verdieping opnieuw ingedeeld met OSB-wanden, zodat vijf kamers ontstaan. Er is in de woning al een groepenkast met acht groepen. De elektra is al in een deel van de woning vernieuwd. Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van alle elektrapunten op de bovenverdieping en in de keuken, woonkamer en hal beneden. Daar zitten nog ouderwetse stopcontacten op de muur. We rekenen op totaal ca. 40 stopcontacten en schakelaars die moeten worden geplaatst. We zijn in staat om zelf de afmontage te doen. Het werk moet voor het eind van het jaar afgerond zijn.

Extra slaapkamer op zolder maken

Volgende week vrijdag wordt er bij ons een dakkapel geplaatst. De klus houdt het volgende in: - extra slaapkamer maken door een scheidingswand met deur te plaatsen - elektrapunten aanleggen - extra radiator plaatsen - dakkapel afwerken aan de binnenzijde (materialen hiervoor zijn aanwezig) - onder de schotten over een klein deel beton storten. Nadat de dakkapel geplaatst is, willen wij z.s.m. starten met de verbouwing. Het liefst al in week 45.

Stucwerk in de keuken

Omdat wij een nieuwe keuken nemen, moeten wij in de wand frezen en elektrapunten aanleggen. Daarna moet de gehele wand boven de keuken en verder de kamer in gestuukt worden. Op deze wand zit nu 'stucrol' , te koop bij praxis. Dit zit super stevig op de wand en ik betwijfel of dit eraf te halen is. Is dit noodzakelijk of kan het stuukwerk eroverheen? Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2

Extra elektrapunten buiten aanleggen

We willen graag 4 extra elektropunten buiten laten aanleggen. 3 stuks voor 3 nieuwe rolluiken en 1 maal voor een toekomstige tuinlamp. De leidingen dienen gefreesd te worden en het liefst ook weer dicht te worden gemaakt. Alvast hartelijk dank.