Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor snoer bosch wasmachine verlengen/vervangen:

Snoer Bosch wasmachine verlengen/vervangen

De snoer van de wasmachine is te kort. Het snoer graag vanuit de wasmachine vervangen (1 stuk langer snoer) en aansluiten op de trekschakelaar. De Bosch wasmachine staat in de badkamer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor snoer bosch wasmachine verlengen/vervangen uit heel Nederland:

Oven aansluiten

Ik heb een Bosch kookplaat en een oven (in combi) aangeschaft. Deze moet alleen nog worden aangesloten d.m.v. een snoer voor de elektriciteit (dat snoer heb ik al in huis). Het gaat om een snoer met 5-punts aansluiting. Stopcontact hiervoor heb ik nog niet, dit graag door de vakman meenemen.

Wasmachine aansluiten op een trekschakelaar

Wasmachine aansluiten op de trekschakelaar. Ik wil een wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar. Tevens is het snoer van de wasmachine te kort, dus dat moet op de een of andere wijze verlengd worden. Het is een Bosch wasmachine. Ik wil graag weten hoeveel dit mij zou kosten. Ik woon in Amsterdam.

Snoer van de wasmachine vervangen

Mijn wasmachine was voorheen aangesloten op een trekschakelaar. In mijn nieuwe huis is geen trekschakelaar aanwezig, dus moet er een nieuw snoer met stekker gemonteerd worden aan de Bosch wasmachine. Ik heb geen materiaal en alleen de stekker (kop) mist.

Doortrekken elektra en aansluiten verlichting

Mijn dochter woont sinds kort op kamers in Amsterdam. Graag wil zij een tweetal IKEA lampen naast een spiegel geplaatst hebben op een (betonnen) wand, tevens dient de elektra hiervoor vanuit een dichtbij liggend stopcontact te worden gehaald. Verder is er een andere lamp die goed moet worden opgehangen en waarvan het snoer moet worden ingekort. Ik denk geen al te grote klus, maar het ontbreekt mij aan tijd hiervoor (vanuit Den Bosch). Ik wil dat een erkende elektricien het werk uitvoert. Op dinsdagen kan het werk worden uitgevoerd, dan is zij aanwezig. Liefst aanstaande dinsdag 11 oktober aanstaande. Graag uw spoedige reactie!

Snoer van de wasmachine vervangen

Onze wasmachine is nu aangesloten op een trekschakelaar. In ons nieuwe huis is geen trekschakelaar, dus moet er een nieuw snoer met stekker gemonteerd worden aan de Bosch wasmachine.

Groep voor tuinverlichting repareren

In december is de tuinverlichtingsstekker vervangen door een stekker met snoer voor kerstverlichting. Na de kerst heb ik de tuinverlichtingsstekker er weer in gedaan en nu springt de groepenstop er steeds uit, alsof er teveel op aangesloten zit. Kan iemand dit probleem oplossen?

Inductiefornuis aansluiten

Ik heb een tweedehands Bosch (HSS322020) fornuis met 4 electrische kookplaten werkend op een perilex stekker (5-punts). De oven en slechts de helft van de 4 pitten zijn sindsdien werkzaam. Het probleem ligt volgens de verhuurder aan de bekabeling binnen het fornuis/snoer.

Aansluiten van oven en wijzigingen meterkast

Ik heb een Siemens oven die aangesloten moet worden. Dit betekend in de keuken een gewone WCD ombouwen naar Perilex. Een draad (moet tegen warmte kunnen) met stekker aan de oven bouwen. In de meterkast (bwj. 2001) een Ovengroep maken. (er is nu een aparte gewone groep aanwezig, maar is te weinig vermogen) Bekijken of de aardlekschakelaars (2 aanwezig) voldoende vermogen hebben om deze nieuwe sitauatie aan te kunnen. Ook de hoofdzekering even checken of deze de nieuwe situatie wel aan kan. Dus aan echt werk is het: Een ovengroep aanmaken van 2 x 20amp. Draden trekken in een bestaande buis en doos. Een perilex WCD maken. Snoer met stekker monteren aan Siemens oven

Vanaf de meterkast naar mijn berging wil ...

Vanaf de meterkast naar mijn berging wil ik een extra stopcontact hebben, welke op een nieuwe groep aangesloten dient te worden vanuit de meterkast. Te verrichten werkzaamheden: 1) gat boren in de betonvloer in de meterkast 2) snoer via de kruipruimte naar de garage 3) gat boren vanuit de garage (betonvloer) naar de kruipruimte 4) stopcontact maken in de berging