Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor dimmers en electra draden vervangen:

Dimmers en electra draden vervangen

Dimmers vervangen en Electra werkend maken zodat het niet meer flikkert of kortsluiting geeft. Gaat ongeveer over 6 contact punten. Wat zijn de kosten inclusief arbeid/ materiaal/ voorrij kosten?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dimmers en electra draden vervangen uit heel Nederland:

Moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen

In aangekochte woning in Prinsenbeek - overdracht 15 april willen we na oplevering een aantal zaken laten realiseren: - verlagen van een 5-tal stopcontacten in de woonkamer en aarden stopcontacten - plaatsen dimmers - vervangen oude stoppenkast door moderne groepenkast - 2 extra groepen naar zolder ivm plaatsen wasmachine en wasdroger - optioneel voorbereiden inductie keuken - aanleggen thuisnetwerk zodat in huis goed kan worden thuisgewerkt (bedraad), kids kunnen gamen en kunnen streamen (youtube/netflix) door het hele huis

Electra aanleggen in nieuwe woning

Ik wil graag een offerte voor de complete installatie van het elektra werk, leidingen, wcd's, dimmers en een meterkast voor een nieuw te bouwen woning. Ik kan tekeningen van de woning opsturen.

Electra laten controleren en aanpassen

Graag nodig ik een elektriciën uit om in mijn woning enkele elektra-werkzaamheden op te nemen. Het gaat om een probleem in de bedrading van spotjes en in een elektra-aansluiting in het plafond van de achterkamer. Er moeten ook twee stopcontacten worden aangesloten. Er zit al bedrading maar die moet op juistheid worden beoordeeld. Ook moeten er dimmers worden beoordeeld. Ik weet namelijk niet of dit de juiste soort is voor onze verlichting. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de noodzakelijke werkzaamheden.

Klussen in huis: meest schilderwerk en electra

Ik zoek een vakman voor het volgende: -Plafond, muren, plinten en kozijnen schilderen. -2 Radiatoren vervangen en 1 bijplaatsen. -Elektra trekken voor 2 nieuwe dimmers en lampen + monteren bij de erker. -Schilderijrails door een groot deel van de kamer plaatsen. -Plaat plaatsen aan de zijkant van de keuken bovenkastjes. -Licht van afzuigkap herstellen. -Leeslamp doormeten, nieuwe pendel, snoer en afdekplaatje van de eettafellamp, stopcontact keuken lager plaatsen. -Nieuwe plug in de gootsteen. -Gat afzuigkap dichten. -Buitenlamp oprit repareren. -WC-bril vastzetten. -In de slaapkamer 2 schilderijtjes ophangen en elektrasnoer vervangen. -Houten palen stukzagen. Graag ter plekke komen kijken alvorens opmaken offerte!

Uitbreiden electra

. Vervangen groepenkast (6 groepen, 4 groepen optioneel) . Aanleggen nieuwe groepen voor wasmachine, oven en vaatwasser. . Aanbrengen 12 lichtpunten, 8 lichtschakelaars, 2 dimmers, 10 dubbele wandcontactdozen. Inbouwmateriaal. Bedrading via kruipkelder (deze is goed toegankelijk, 90 cm hoog).

Electra en dimmers aansluiten

- Aansluiting electriciteit: plaatsen stopcontact in mijn stoppenkast die buiten de woning is geplaatst. Noodzakelijk ivm aansluiting van de modem voor telefonie. - Daarnaast graag de telefonie vanuit die kast, twee lijnen van KPN, aansluiten op UPC-modem waarbij 1 functioneert als telefoonlijn en de ander als netwerkkabel. - 1 stopcontact in de keuken in de buurt of aan de onderkant van het aanrechtblad van het kookeiland, tegen de muur geplaatst. - juiste dimmers installeren 2 enkele en 1 dubbele voor twee soorten lampen. Nu zijn dimmers geinstalleerd naar aanleiding waarvan twee lampen zijn gesprongen. Andere dimmers die geinstalleerd zijn zorgen ervoor dat halogeen lampen flikkeren, terwijl het wel speciale, maar van merk Gamma, zijn.

Tel-lijn digitale aansluiting, wasmachine , dimmerelectra

Er moet een electra verbinding gemaakt worden in keuken zodat wasmachine geplaatst kan worden. Stopcontacten bevinden zich nu op 3 meter afstand. Er is een ruimte in de muur waarin twee dimmers aan iedere kant zijn bevestigd, de dimmer-electra moet passend gemaakt worden. Het lijkt nu niet te passen. Telefoonlijn, ptt kastje. Dit is de hoofdaansluiting volgens mijn provider tele 2, en deze functioneert niet. Er zijn wat draden vanuit een ruimte in de hoek, muur zichtbaar. Ik wil deze verbinding functioneel hebben zodat ik digitale tv en internet ontvang en ik kan bellen.

Electra werkzaamheden

2 dimmers vervangen; aanleg 2 stopkontakten; plaatsen van 2 plafoniers en 1 verwijderen; 4 moderne kontaktdozen plaatsen ter vervanging oude en 1 schakelaar; aanleg extra stopkontakt in schuur.

Diverse reparaties verlichting

Diverse kleine electra reparaties bij verlichting binnenshuis zoals een los contact en dimmers.

- extra groep van meterkast naar keuken ...

- extra groep van meterkast naar keuken (beide begane grond) - installatie (en event. leveren) van nieuwe groepenkast (4 groepen) - voorbereiding electra nieuwe keuken - nalopen electra badkamer incl. plaatsen stopcontact - plaatsen van 2 dimmers in huiskamer