Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact in meterkast:

Stopcontact in meterkast

Ik wil graag een viervoudig stopcontact in mijn meterkast laten plaatsen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact in meterkast uit heel Nederland:

Stopcontact plaatsen in de meterkast

Het aanbrengen van een dubbele stopcontact in de meterkast.

Perilex stopcontact aansluiten

Ik heb een nieuwe fornuis gekocht en wil deze laten aansluiten op de 3 fasen perilex aansluiting in mijn woning. Er is geen kruipruimte aanwezig, afstand van de meterkast naar de kookplaat is 8 a 10 meter`.

Aanleggen stopcontact badkamer

Ik wil een stopcontact hebben in de toilet ruimte dat is zo'n 3 meter van de meterkast vandaan, ik woon net in deze woning en heb geen idee hoe de elektra bedradingen lopen hier.

extra groepen meterkast

We denken aan een kleine sauna buiten. Het minimale vermogen van de benodigde kachel is 3,6 kW. Misschien zijn er twee groepen nodig. Het dichtstbijzijnde stopcontact binnen maakt onderdeel uit van veel gebruikte groep en is hierdoor niet geschikt. Daar vlak naast loopt een loze leiding met een interneverbinding die ik niet gebruik. Misschien kunnen hier twee groepen worden aangesloten. Een andere optie is in de berging waar een stopcontact is aangesloten op dezelfde groep. Deze zou ook kunnen worden gebruikt. (ik weet niet of twee groepen door een buis kunnen. afstand eerste optie is ca. 10 meter. tweede optie is ca. 20 meter

Close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een close-in boiler (elektrisch)/ plintboiler. Stopcontact moet ook geplaatst worden die zit er nog helemaal niet. We hebben een nieuwe keuken. De afstand naar de meterkast is (ondergronds) ongeveer 5-10 meter. Ik denk dat de boiler maximaal 10 liter hoeft te zijn. We willen een boiler die niet de gehele keukenkast beslaat.

Perilex stopcontact

Ik wil graag een perilex stopcontact laten aanleggen vanuit de meterkast naar zolder voor de wtw unit wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?? Er is al een bestaande wtw maar deze gebruikt alleen 230 en heeft geen perilexstekker

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Nieuwe stopcontacten plus verzwaren meterkast

verplaatsen stopcontact, maken nieuwe stopcontacten tbv keuken, verzwaren meterkast, vervangen oud stopcontact

Nieuw stopcontact ten behoeve van spa-bad buiten aanleggen

Voor de installatie van een spa-bad is een stopcontact (stekker blauw CEE 220 V, 16 ampere), nodig op een aparte groep die aan de buitenkant van ons huis geplaatst moet worden. Meterkast heeft voldoende capaciteit. Kruipruimte aanwezig.

1 fase meterkast ombouwen naar 2 fase

Ik wil elektrisch koken in de keuken en heb daarvoor minimaal een 2 fase aansluiting nodig. In de meterkast zie ik 4 groepen, waarvan 3 groene met aardlekschakelaar. Klus: meterkast van 1 naar 2 of 3 fase, leiding naar keuken + 2 of 3 fasen stopcontact

Partners

Partners van Casius