Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact aarden en thermostaat verplaatsen:

Stopcontact aarden en thermostaat verplaatsen

Ik heb 2 werkzaamheden: - stopcontact in badkamer is nu niet geaard, moet geaard worden - thermostaat zit nu naast cv in souterrain, moet verplaatst worden naar woonkamer (1 woonlaag omhoog en paar meter opzij). Dus de draad moet verlengd en doorgetrokken worden naar de woonkamer en daarbij niet op de muur maar in de muur verwerkt worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact aarden en thermostaat verplaatsen uit heel Nederland:

Stopcontact aarden

Een stopcontact aarden in verband met het aansluiten airco unit.

Stopcontact aarden

In de woonkamer hebben wij alleen ongeaarde stopcontacten. 1 of 2 daarvan wil ik graag laten voorzien van een aarde. De aarddraad zit wel al in het plafond van de woonkamer.

Stopcontact aarden van zolder naar begane grond

Ik zoek een elektricien die een stopcontact kan aarden. Het stopcontact op zolder blijkt niet geaard zijn, er moet dus een aardedraad getrokken worden vanuit de meterkast naar zolder. De bedrading moet netjes weggewerkt zijn.

Aardpen slaan

Ten behoeve van mijn HIFI installatie wil een stopcontact laten aarden door een aparte aardpen. Deze kan naast de woning in de tuin geslagen worden.

Stopcontact verplaatsen

Ik wil graag mijn stopcontact laten verplaatsen naar een meter verder in zijmuur. Checken of er aarde draad bij zit. Eventueel aarden indien mogelijk.

Stopcontact aarden

Ik wil een stopcontact laten aarden. Niet alle stopcontacten zijn namelijk geaard in mijn keuken.

Geaarde stopcontacten aanleggen

Ik wil een geaard stopcontact aanleggen. Vervolgens wil ik ook de stroom aarden van de tuin en de woonkamer.

Stopcontact aarden

Ik wil één stopcontact laten aarden in verband met een wasmachine aansluiting. Het betreft een appartement met een stoppenkast met 7 verschillende groepen. Uitvoering vóór 13 juli of anders na 30 juli.

Stopcontacten aarden en groepenkast uitbreiden

Graag wil ik de volgende klussen offerte voor: * stopcontacten aarden plus 2 stopcontacten vervangen door een tweevoudige stopcontact met usb. * offerte: groepenkast uitbreiden i.v.m. inductie plus bijbehorend stopcontact en elektra naar groepenkast.

Aardlekschakelaar vernieuwen en stopcontacten aarden

Ik wil in de groepenkast een stopcontact laten aanbrengen, de aardlekschakelaar vernieuwen en het net laten controleren op eventuele lekstromen. Los daarvan een offerte voor het vervangen van de oude stopcontacten op de begane grond en verdieping, voor randaarde stopcontacten. Het is een 30 jaar oude installatie. Graag uw advies en offerte voor het vernieuwen van de aardlekschakelaar en het aarden van de stopcontacten.

Partners

Partners van Casius