Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan bij garagebox:

Aardpen slaan bij garagebox

Garagebox onder appartementen gebouw (gebouwd 1968), 230V 35A aansluiting. Nieuwe digitale meter. Aarding momenteel aan waterleiding, moet vervangen worden door betrouwbare aarding.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan bij garagebox uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan. Gietijzeren waterleiding wordt vervangen, meterkast is voorzien van dubbele aardlek, er is een hulpelektrode nodig incl .montage in/naar de meterkast. Gaarne vrijblijvend uw offerte.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn woning. Ik woon in H.I. Ambacht in een ouder huis bouwjaar tussen 1965 en 1970. Een aardlekschakelaar bezit ik al.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Een aardpen slaan

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen. Dit kan waarschijnlijk buiten gebeuren. Vervolgens dient er een kabel naar de meterkast getrokken te worden.

Aardingspen slaan

In een garagebox wordt 3 x 25 amp elektra aangelegd. Daar is aarding nodig. Aardpen kan door gat in de vloer van garage geslagen worden. Mogelijk tegelijkertijd ook een aardingspen slaan in de eigen woning om de hoek. Eventueel via kruipluik.

Aardpen slaan voor bouwkast

ik wil graag een offerte hebben voor het slaan van aarden en aarddraad aansluiten in bouwkast.

Een aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan. De meterkast bevindt zich op de begane grond. De stroom die binnen gaat komen is 3×40 ampère. Waar de aardpen geslagen moet worden, is mij onbekend.

Aardpen slaan en 2 aardlekschakelaars plaatsen

Ik zou graag in mijn woning een aardpen laten slaan, en het plaatsen van 2 aardlekschakelaars, aangezien de randaarde ontbreekt.

Nieuwe aarding aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen voor onze mantelzorgwoning laten slaan. en deze mag aangesloten worden op de groepenkast. De aardpen kan direct naast het huisje (naast de voordeur) geslagen worden, er is een doorvoer door de grond aanwezig voor het aardedraad.

Aardpen slaan

Bij de inspectie van de CV-ketels is gebleken dat de gasleiding niet voorzien is aarding. Voor het slaan van een aardpen willen we (een VvE) een offerte opgave aanvragen bij u.

Partners

Partners van Casius