Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten slaan:

Aardpen laten slaan

Ik wil het liefst volgende week een aardpen laten slaan. Bodemgrond onbekend en er is nog geen onderzoek vooraf geweest.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Omdat er een nieuwe aansluiting voor de elektra en water komt, moet ik een certificaat hebben dat de grond geaard is. De grond dient dus geaard te worden. Er moet een aardpen in de grond geslagen worden.

Aardpen slaan

Voor mijn tuinhuis wil ik een aardpen laten slaan. Ik wil er namelijk zonnepanelen laten plaatsen. Kunt u dit voor mij uitvoeren? Kunt u dan een offerte maken?

Aardpen slaan en aansluiten op de bestaande meterkast

Aardpen slaan in kleigrond en aansluiten op de bestaande meterkast.

Aardpen slaan

Er wordt door Liander een nieuwe meterkast geplaatst bij onze woonboot. Daarbij moet een aardpen worden geslagen. Daarom ben ik op zoek naar een vakman die een offerte voor me maakt.

Aardpen slaan

Op dit moment is de aarding van mijn huis niet op orde. Er is mij geadviseerd een aardpen te laten slaan en te laten aansluiten op de meterkast.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Houdt er rekening mee dat het grondwaterniveau in onze straat (1973PZ) erg laag is. Betreft zandgrond.

Nieuwe aardpen slaan

Er komt een nieuwe schakelkast in ons huis, en willen een aardpen laten slaan. wat kost dit en wanneer kan dit uitgevoerd worden? De aardpen kan ik eventueel zelf kopen.

Aardpen slaan

Onze groepenkast is redelijk nieuw, maar omdat we op een woonark wonen vragen we ons af of de aarding goed is. Wij hebben nu een jacuzzi staan in de tuin, waar we soms een lekstroompje voelen. Graag een prijs voor het slaan van een aardpen. Of denkt u dat dit een andere oorzaak heeft?

Aardpen slaan

Tegen welke kosten kunnen jullie een aardpen slaan in Zwanenburg op de Iepenlaan? Kan gewoon binnen in bedrijfsloods. Zou begin volgende week moeten.

Aardpen slaan

Het warme water wordt niet echt warm meer na werkzaamheden buiten door de gemeente. Daarom zou ik graag een aardpen willen laten slaan.