Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercominstallatie vervangen:

Intercominstallatie vervangen

Onze intercominstallatie voor 3 bovenappartementen is nogal verouderd. Het aanbellen en openen van de voordeur kan wel maar het communiceren werkt niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie door een nieuwe intercom met videofunctie. Ik wil graag weten wat het kost om een goed functionerende, (van buitenaf) sloop veilige intercom met camera te kopen en te laten installeren in de drie appartementen. Het huidige systeem bevat geen camera.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercominstallatie vervangen uit heel Nederland:

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Graag een offerte voor het vervangen van het bellenbord, de intercominstallatie voor 12 appartementen. En het vervangen van 24 armaturen, 12 binnen en 12 buiten, ten behoeve van hal verlichting en verlichting bij de voordeuren.

Vervanging intercominstallatie voor een appartementencomplex

Ik zoek een elektricien die de intercominstallatie kan vervangen. De bestaande intercom met video-installatie is sterk verouderd. Circa 50 jaar oud! Het betreft hier een kleinschalig appartementen complex van 6 appartementen die gerealiseerd zijn in een oude villa. Denk dat de bestaande bekabeling zijn langste tijd gehad heeft en dus ook vernieuwd moet worden. Graag een offerte hiervoor. Op dit moment doet de video-installatie het niet en bij bepaalde appartementen ook de deurbel niet.

Elektrische deuropener met intercom installeren

We hebben drie etages in dit pand en willen graag onze oude intercominstallatie vervangen door een nieuwe. Wat kost het om dit te leveren en te installeren?

Deuropener vervangen

Wij zijn een VvE met 6 appartementen, vier jaar geleden is de intercominstallatie vervangen. Van de voordeur word de deurdranger vervangen daar de deur te hard in het slot viel, mogelijk is daardoor de deuropener defect geraakt. De intercom en deurbel werkt bij alle 6 appartementen naar behoren.

Portiekpui inclusief deuren en brievenbussen vervangen

Wij zouden vanuit de VvE graag offertes willen opvragen voor het vervangen van onze pui in beide portieken. Het gaat dan om een frame met de deur (inclusief dranger en besturing op afstand), de intercominstallatie en de brievenbussen. Het gaat over twee portieken van elk 2 x 4 meter. We hebben redelijk haast, omdat de huidige deur vervormd is.

Intercom installatie vervangen voor VVE

Intercom installatie vervangen voor VVE Kunt u mij een prijsindicatie geven van een nieuwe intercominstallatie, inclusief montage in Utrecht? Er is een bestaand, verouderd systeem aanwezig. Het gaat om 8 privé-appartementen. De VVE is op zoek naar een degelijk doch betaalbaar systeem. Geen video systeem. Ik hoor graag van u.

Intercominstallatie vervangen

Onze intercom installatie voor vier bovenappartementen is verouderd. Graag zouden we dit systeem en de deurbellen willen laten vervangen. Ook zouden we graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn om hiervan een video-intercom te laten maken. De VvE gaat hier uiteindelijk over. De appartementen bevinden zich in de pijp te Amsterdam.

Verouderde intercominstallatie vervangen

Op dit moment hebben we een erg verouderd intercom systeem, enkel audio, waar 3 van de 4 appartementen op zijn aangesloten. We zouden graag zowel willen weten wat een audio only systeem kost, als een video systeem waar alle 4 de verdiepingen/appartementen op zijn aangesloten. De bekabeling naar de vierde etage mag ook meegenomen worden in de offerte.

Intercominstallatie vervangen

Wij zouden graag onze huidige intercominstallatie laten vervangen. Het gaat om een buitenpost met twee interne 'telefoons' van de twee gebruikers (twee appartementen). We kunnen op dit moment alleen nog de deur openen (af en toe) en communiceren, maar de bel doet het in beide appartementen niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie. Daarbij willen we u vragen een optie mét en een optie zonder video in de offerte op te nemen.

Intercominstallatie vervangen

Graag zou ik de intercom laten repareren/vervangen. Je kunt niet goed horen wie er voor de deur staat en het openen van de deur op afstand werkt ook niet.