Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor alarmsysteem monteren:

Alarmsysteem monteren

Ik wil graag wat een gsm alarmsysteem van merk E Tiger monteren. Eventueel is er ook leidingwerk nodig voor het plaatsen van de 2 bewegingssensoren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor alarmsysteem monteren uit heel Nederland:

Monteren van alarmsysteem, buitenlamp met camera en extra sluitklip

Graag wil een extra sluitklep op mijn voordeur laten bevestigen, een alarm systeem laten ophangen in mijn huis en een buitenlamp met camera aan de buitenmuur laten monteren. Er moeten ook een aantal rookmelders aangesloten worden.

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Ik heb een grote schuifdeur in de keuken die gemaakt is van glas (dubbelglas HR +) met een frame van aluminium en wil daar een kattenluik in laten plaatsen. Het huis is 3 jaar geleden gebouwd en die deur is de enige mogelijke uitgang naar de tuin voor de kat. Elk deel van de schuifdeur is een glaspaneel van 230x 140 cm. Aan de deur is een alarmsysteem gekoppeld, dus de deur mag niet open als wij weg zijn. Er werd ook gezegd dat om een kattenluik in dubbelglas te plaatsen er grote kans is dat er vochtigheid tussen het glas komt. Ik wil graag een offerte en ook weten of het hele raam/deur verplaatst moet worden. Klant is van 29 april tot en met 7 mei afwezig.

Verisure alarmsysteem installeren en monteren

Ik heb een Verisure alarm systeem. Graag installeren en monteren in mijn eengezinswoning. - 2 x bewegingssensoren. - 4 x pir. - 1 x bedieningspaneel.

Lampen, stopcontact en alarmsysteem installeren

Ik ben op zoek naar iemand om in mijn hele huis ongeveer 14 lampen op te hangen en te monteren. Twee van deze lampjes zijn spotjes die in een toog gemonteerd moeten worden. Hierbij moet de losse bedrading nog doorgetrokken en weggewerkt worden. Verder zou ik - indien technisch mogelijk - in een kleine opslagruimte een stopcontact willen laten aanbrengen. Ten slotte zou ik een eenvoudig doe-het-zelf alarmsysteem willen laten monteren. Een globale inschatting van kosten volstaat.