Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercom en deuropeningssysteem aanleggen:

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

Namens de VEE vraag ik u het volgende. Ons deurintercomsysteem - dat ruim 20 jaar oud is - moet vervangen worden. Het gaat om een grachtenpand met een voor- en achterhuis; met resp 4 en 2 appartementen. Graag met SPOED een offerte. Wij nodigen 3 bedrijven uit voor een offerte en willen zsm beslissen (liefst deze week)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercom en deuropeningssysteem aanleggen uit heel Nederland:

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

We hebben een pand met 11 appartementen in Centraal Amsterdam. Daar zit een intercomsysteem in dat is verouderd. We willen een volledig nieuw systeem laten aanleggen dat bedraad is (er zit al bedrading maar dat moet gecontroleerd worden) en van een video-intercom is voorzien. We zoeken quotaties voor de gehele job van gerenommeerde firma's. Graag eerst contact via e-mail & we zullen alle e-mails beantwoorden.

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

Voor ons pand willen wij graag een intercomsysteem met camera laten aanleggen. Het zou gaan om 3 aansluitingen, dus voor 1, 2 en 3 hoog.

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

Graag wil ik een audio intercom systeem en deuropeningssysteem laten aanleggen voor een appartementencomplex met drie appartementen. De bekabeling is aanwezig. Het bestaande deurontgrendelingssysteem functioneert op dit moment niet. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Atea intercomsysteem vervangen

Ik wil mijn oude Atea deuropeningssysteem vervangen door een eenvoudig maar kwalitatief goed videosysteem met kleurenscherm. De oude bedrading kan nog worden gebruikt. Ik woon in een drive-in woning. Beneden in de portiek kan op een goed bereikbare plaats een buitenpaneel worden gemonteerd, welke op bestaande bedrading kan worden aangesloten. In de meterkast vlak achter het kozijn van de voordeur zit een wandcontactdoos 220 V. En een transformator gereed voor gebruik. In de hal op de 1e etage zit nog de oude intercom met hoorn + microfoon en een elektrische beldrukker. De bestaande bedrading (12V) kan m.i. worden gebruikt voor de aansluiting van een video monitor met bedieningspaneel. Bovendien is ook hier een wandcontactdoos 220 V voorhanden.