Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpennen slaan / aanbrengen:

Aardpennen slaan / aanbrengen

Heb een kavel met 2 app en moet 2 aardpennen laten plaatsen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpennen slaan / aanbrengen uit heel Nederland:

Aardpennen slaan voor bedrijfspand

Ik ben op zoek naar een elektricien die totaal 6 aardpennen voor een drietal gebouwen kan slaan, omdat de aarding van deze panden niet juist is. In de huidige situatie zijn de drie panden aangesloten op een staalconstructie die gedeeld wordt met 9 andere panden, ieder met zijn eigen nutsaansluiting.

Aardpennen twee nieuwe woningen laten slaan

Hebben twee nieuwe woningen met 2 meterkasten gemaakt in een bestaand gebouw. Alles is reeds aangesloten maar we moeten nog een aardpen laten slaan. Wellicht is 1 aardpen voldoende omdat de meterkasten 'met de rug' tegen elkaar liggen en de appartementen op de begane grond liggen tegen elkaar aan.

Aardpen slaan bij meerdere woningen

Ik wil op meerdere locaties in Eindhoven aardpennen laten slaan. Het gaat om zeker 6 woningen. Deze zitten allemaal in dezelfde straat.

Aardpennen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen slaan op 2 locaties. Er moet 1 pen aan de waterkant van max 25A geslagen te worden en 1 pen ten behoeve van de loods van max 25 A.

Prijs voor slaan van meerderen aardpennen

Voor de verbouwing van een oude school moeten een aantal nieuwe aardpennen geslagen worden. We zijn nog in overleg of we per schacht een pen laten slaan of dat we deze intern doorverbinden. Het betreft 7 schachten met in totaal 13 meterkasten. De hoogste groep is B16A. Graag ontvang ik van u een prijsopgave per aardpen zodat we zelf nog even kunnen rekenen of het interessanter is intern door te verbinden of om per schacht een pen te slaan.

Aardpennen slaan in Eindhoven

Heer/ mevrouw, Graag een offerte voor minimaal 3 woningen in deze straat. Dit voor het slaan van een aardpen en vakkundig aansluiten meterkast. Het betreft hier jaren 30 woningen. Alvast bedankt

Aardpen slaan

Enkel aardpen slaan binnen in huis. Geen aansluitingen e.d. Werkhoogte is binnen 3,2 meter. Gaarne offerte voor 1 aardpen en voor 2 aardpennen dichtbij elkaar (ruim 30 meter)

Aardpen bij appartementen aanbrengen

Wij zijn bezig met een verbouwing te Bodegraven. Nu heeft voskuilen 3 nieuwe groepenkasten aangelegd voor 3 appartementen. Er zit alleen geen aarde. 2 meterkasten zitten tegen elkaar aan en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de meterkast moet een aparte aardpen. Graag ontvang een offerte en advies voor het slaan van aardpennen. Alvast bedankt.

Aardpennen slaan

Ik wil graag dat er twee aardpennen worden geslagen. 1 in Oostzaan bij mijn woning en 1 bij een maat in Badhoevedorp. Ik kan de aansluiting zelf doen. Bij mijn woning moet het in de kruipruimte. Bij mijn maat weet ik niet of het buiten of binnen moet.

Aardpen slaan en aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor het laten slaan en aansluiten (met een meetrapport) van drie aardpennen. De eerste moet geslagen worden in de centrale meterkast op de begane grond en zal voor de galarijwoningen dienen. De andere twee zijn voor een winkel en een lokaal gedeelte, allen op dezelfde lokatie.

Partners

Partners van Casius