Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor klik aan klik uit repareren:

Klik aan klik uit repareren

Wij willen graag alle verlichting aansluiten op het 'klik aan klik uit' systeem, echter lukt het ons niet. Het gaat om zes groepen verlichting. Ook willen in één van de lampen een dimmer aanbrengen. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klik aan klik uit repareren uit heel Nederland:

Boretti oven repareren

Oven van 2009 wordt niet meer echt warm. Misschien nog 100 graden. Je hoort nog wel een klik als je aan de temperatuur instelling draait, het oranje lampje gaat echter niet meer branden. Het is een convectie oven, fornuis is 90 cm breed, deze oven 60 cm. Model:Vp946ix Art: PD906MP

Trekkoord van de schakelaar repareren

Trekkoord van de trekschakelaar van de wasmachine in badkamer doet het niet meer. Je hoort geen klik meer en er is geen stroom op wasmachine. Weet niet of trekschakelaar vervangen moet worden, of dat het nog kan worden gerepareerd. Hoor graag wat de totale kosten zijn reparatie of vervanging.

Vervangen klik laminaat

Wegens waterschade willen wij een offerte aanvragen voor het repareren, vervangen het gaat om de afmeting breedte 210 en lengte 450.

Laminaat met waterschade repareren

Goede middag. Ik heb een beetje wateroverlast gehad. Nu moet er in mijn keuken nieuw laminaat. Alleen is mijn oude laminaat 10 jaar oud. Dit is nog tegen elkaar geplakt.. de randen dan. Nu hebben ze bij de Gamma nog wel hetzelfde laminaat maar dat is klik laminaat.. mijn keuken is ongeveer 9 a 10 vierkante meter. Kan dat nieuwe laminaat er in en netjes aansluiten op mijn woonkamer? Hoeveel gaat dit kosten? Het is voor de verzekering. En wilt u dat dan komen doen eventueel. Wilt u mij een offerte sturen? Het moet op korte termijn uitgevoerd worden: oud laminaat eruit en nieuwe erin.

Elektrische zonwering repareren

Het elektrische zonnescherm wil niet meer naar binnen rollen. Staat nu geheel uit en met de elektrische bediening hoor je een klik en gezoem, rolt echter niet meer naar binnen. Betreft motomodel 78-110 (semibak)

Boretti VT96IX oven repareren

- Reparatie - Boretti Oven - typenummer Borett VT 96 IX, - Aankoopdatum: sepType: Borett VT 96 IX, vrijstaand multifunctionele oven/gasfornuuis - 90 cm breed - Probleem: oven functioneert niet meer Details: - Oven klok werkt naar behoren (met ook juiste instelling) - Ovenlamp en ventilatie slaan ook niet meer aan - Thermostaat/temperatuur knop geeft wel nog ‘klik’ als naar hoge temperatuur gedraaid wordt De oven is in een kookeiland geplaatst.

Stoomcabine met storing repareren

Ik heb ongeveer 4 jaar geleden een stoomcabine gekocht type Stream Room Installation Manual gekocht bij een bedrijf die nu failliet is! Water en bubbel doet alles wel, alleen dat kastje wat alles regelt geeft een soort van klik. Waardoor licht ventilatie het niet doet. Hebben jullie monteurs die dit kunnen maken eventueel?

Elektrische luifel repareren

Mijn elektrische luifel rolt niet meer terug. Gelukkig is het nog zonnig weer en droog. De knop kun je wel draaien maar je hoort geen klik of brommen. Wat kan dit zijn ? Als de motor vervangen moet worden; wat gaat dit in totaal kosten?

Legrand domotica systeem repareren

Rond 1980 zijn in de schakelkast volgens Legrand domoticasysteem diverse lichtpunten met zender en draadloze afstandsbediening in ons flatgebouw geïnstalleerd. Er is 1 lamp die niet werkt op de afstandsbediening. Ik heb een nieuw Klik Aan Klik Uit systeem voor die ene lamp gekocht, maar er staat geen stroom op en het is onduidelijk waar nu het zendertje in die kamp zit dat er tussenuit moet en mogelijk uitgeschakeld staat. Ook is het mogelijk dat het nog te programmeren is op het handsysteem met zes punten dat nog werkt. Graag heb ik iemand die dit oude systeem door en door kent, van het merk Legrand.

Elektrisch zonnescherm repareren

Elektrisch zonnescherm van 4 jaar oud aan de achterzijde van de woning gaat probleemloos open, maar hapert bij het sluiten. Steeds een stuk van ongeveer 30 cm, dan klik/stop, dan meteen weer verder. Het betreft een knikarm systeem met de afmeting van 6 meter breed met uitval van 3 meter.