Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor klik aan klik uit repareren:

Klik aan klik uit repareren

Wij willen graag alle verlichting aansluiten op het 'klik aan klik uit' systeem, echter lukt het ons niet. Het gaat om zes groepen verlichting. Ook willen in één van de lampen een dimmer aanbrengen. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klik aan klik uit repareren uit heel Nederland:

Elektra klussen

Ik zou graag 3 klussen willen uitvoeren in mijn woning: - Klik-aan-klik-uit schakelaars vervangen op 2 plekken in huis (trappenhuis en keuken) - Overige klik-aan-klik-uit schakelaars controleren - Draadloze deurbel repareren/vervangen

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.

Diverse elektra werkzaamheden

Ik ben op zoek naar een elektriciën die meerdere klussen voor mij kan uitvoeren. Dit betreft: Tuin: Elektra kabel is aanwezig, en is geplaatst onder de tegels. Deze kan in de schuur aangesloten worden op bestaande elektra. Echter moet de kabel eerst nog in de schuur komen d.m.v. boren. Vervolgens wil ik in de tuin een stopcontact en een lamp aangesloten hebben. Babykamer: Verplaatsen en/of vernieuwen van 1 WCD. Een andere schakelaar moet uitgebreid worden met een een stopcontact. Deze wanden gaan hier opnieuw behangen worden dus de leidingen moeten in de muur weggewerkt worden. Computerkamer: 1 WCD vervangen, deze is verouderd. Als het mogelijk is dubbel WCD vervangen voor een type wat minder ver uitsteekt. Ook als mogelijk nog een extra WCD. Nieuwe bekabeling in deze ruimte via een kabelgoot. Hal: Vervangen schakelaar voor een nieuwer type. Mogelijk uitbreiden met stopcontact. Slaapkamer: Verlichtingsschakelaar met trekkoord. Deze werkt niet meer. Repareren of vervangen. Zolder: Spotjes worden bediend met een dimmer. Deze dimmer werkt niet meer. Licht is niet meer uit te schakelen. Repareren of vervangen. Ook worden niet alle spotjes met deze dimmer bediend. Sommige kunnen alleen via een klik aan/klik uit schakelaar. Graag zo aanpassen dat alles met dezelfde dimmer werkt. Graag zie ik iemand bij mij langskomen om de werkzaamheden door te spreken en een offerte op te maken.

Boretti oven repareren

Oven van 2009 wordt niet meer echt warm. Misschien nog 100 graden. Je hoort nog wel een klik als je aan de temperatuur instelling draait, het oranje lampje gaat echter niet meer branden. Het is een convectie oven, fornuis is 90 cm breed, deze oven 60 cm. Model:Vp946ix Art: PD906MP

Trekkoord van de schakelaar repareren

Trekkoord van de trekschakelaar van de wasmachine in badkamer doet het niet meer. Je hoort geen klik meer en er is geen stroom op wasmachine. Weet niet of trekschakelaar vervangen moet worden, of dat het nog kan worden gerepareerd. Hoor graag wat de totale kosten zijn reparatie of vervanging.

Vervangen klik laminaat

Wegens waterschade willen wij een offerte aanvragen voor het repareren, vervangen het gaat om de afmeting breedte 210 en lengte 450.

Laminaat met waterschade repareren

Goede middag. Ik heb een beetje wateroverlast gehad. Nu moet er in mijn keuken nieuw laminaat. Alleen is mijn oude laminaat 10 jaar oud. Dit is nog tegen elkaar geplakt.. de randen dan. Nu hebben ze bij de Gamma nog wel hetzelfde laminaat maar dat is klik laminaat.. mijn keuken is ongeveer 9 a 10 vierkante meter. Kan dat nieuwe laminaat er in en netjes aansluiten op mijn woonkamer? Hoeveel gaat dit kosten? Het is voor de verzekering. En wilt u dat dan komen doen eventueel. Wilt u mij een offerte sturen? Het moet op korte termijn uitgevoerd worden: oud laminaat eruit en nieuwe erin.

Elektrische zonwering repareren

Het elektrische zonnescherm wil niet meer naar binnen rollen. Staat nu geheel uit en met de elektrische bediening hoor je een klik en gezoem, rolt echter niet meer naar binnen. Betreft motomodel 78-110 (semibak)

Boretti VT96IX oven repareren

- Reparatie - Boretti Oven - typenummer Borett VT 96 IX, - Aankoopdatum: sepType: Borett VT 96 IX, vrijstaand multifunctionele oven/gasfornuuis - 90 cm breed - Probleem: oven functioneert niet meer Details: - Oven klok werkt naar behoren (met ook juiste instelling) - Ovenlamp en ventilatie slaan ook niet meer aan - Thermostaat/temperatuur knop geeft wel nog ‘klik’ als naar hoge temperatuur gedraaid wordt De oven is in een kookeiland geplaatst.

Stoomcabine met storing repareren

Ik heb ongeveer 4 jaar geleden een stoomcabine gekocht type Stream Room Installation Manual gekocht bij een bedrijf die nu failliet is! Water en bubbel doet alles wel, alleen dat kastje wat alles regelt geeft een soort van klik. Waardoor licht ventilatie het niet doet. Hebben jullie monteurs die dit kunnen maken eventueel?