Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercominstallatie vervangen:

Intercominstallatie vervangen

Onze intercom installatie voor vier bovenappartementen is verouderd. Graag zouden we dit systeem en de deurbellen willen laten vervangen. Ook zouden we graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn om hiervan een video-intercom te laten maken. De VvE gaat hier uiteindelijk over. De appartementen bevinden zich in de pijp te Amsterdam.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercominstallatie vervangen uit heel Nederland:

Verouderde intercominstallatie vervangen

Op dit moment hebben we een erg verouderd intercom systeem, enkel audio, waar 3 van de 4 appartementen op zijn aangesloten. We zouden graag zowel willen weten wat een audio only systeem kost, als een video systeem waar alle 4 de verdiepingen/appartementen op zijn aangesloten. De bekabeling naar de vierde etage mag ook meegenomen worden in de offerte.

Intercominstallatie vervangen

Wij zouden graag onze huidige intercominstallatie laten vervangen. Het gaat om een buitenpost met twee interne 'telefoons' van de twee gebruikers (twee appartementen). We kunnen op dit moment alleen nog de deur openen (af en toe) en communiceren, maar de bel doet het in beide appartementen niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie. Daarbij willen we u vragen een optie mét en een optie zonder video in de offerte op te nemen.

Intercominstallatie vervangen

Graag zou ik de intercom laten repareren/vervangen. Je kunt niet goed horen wie er voor de deur staat en het openen van de deur op afstand werkt ook niet.

Intercominstallatie vervangen

Mijn deurbel doet het niet meer. Ik zou graag willen dat deze wordt vervangen als het niet gerepareerd kan worden. De intercom is 2 draads.

Intercominstallatie vervangen in appartementencomplex

Ik ben bewoner van een appartement in het centrum van Utrecht. Het appartement maakt deel uit van een complex met 2 voordeuren: 3 appartementen achter de ene voordeur, 5 appartementen achter de andere. Er is een intercomsysteem waarmee de voordeuren kunnen worden geopend, maar het is niet mogelijk te communiceren met de persoon die voor de deur staat. De apparatuur daarvoor lijkt wel aanwezig, maar het werkt al jaren niet. We willen daarom graag een reparatie of vervanging van het systeem. Zouden jullie daarnaar kunnen kijken?

Intercominstallatie vervangen

Onze VvE wilt graag een offerte om het huidige intercomsysteem te vervangen. Het gaat om een paneel met 12 aansluitingen en een paneel met 9 aansluitingen. Graag in de offerte meenemen met en zonder video verbinding.

Intercominstallatie vervangen

We zijn een VvE bestaande uit 12 appartementen, waarvan 2 panden nu graag een vervanging van het intercom systeem willen, het pand heeft 4 audio verbindingen. Er bestaat een oud, niet werkend, deuropeningsysteem. Deze dient te worden vervangen door een audio-intercominstallatie met bellenpaneel. Ik ben op zoek naar een bedrijf die dit voor ons kan regelen. Graag ontvang ik uw offerte.

Intercom installatie vervangen voor VVE

Kunt u mij een prijsindicatie geven van een nieuwe intercominstallatie, inclusief montage in Utrecht? Er is een bestaand, verouderd systeem aanwezig. Het gaat om 3 privé-appartementen boven elkaar en 2 praktijkruimtes op de begane grond. De VVE is op zoek naar een degelijk doch betaalbaar systeem. Geen video systeem. Ik hoor graag van u.

Intercominstallatie repareren of vervangen

Intercominstallatie renoveren/vervangen bij een appartementencomplex van 7 appartementen, gebouwd in 1994. Het systeem beschikt over een camera en telefoon maar deze werken niet meer naar behoren, alle camera's geven geen beeld meer en bij sommigen werkt de telefoon ook niet meer.

Deurdrangers vervangen in een appartementencomplex

Graag een offerte voor het vervangen van de deurdrangers in een appartementencomplex. De deurdrangers moeten sterk genoeg zijn om de deur zonder kabaal in het slot te krijgen, omdat er boven deze entreedeur slaapkamers zijn en de bewoners klagen over geluidsoverlast van het dichtklappen van de deuren. De deuren kunnen worden geopend vanuit de appartementen met de video-intercominstallatie, dus de deurdranger moet veel kracht kunnen zetten.