Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor intercom met elektrische deuropener repareren:

Intercom met elektrische deuropener repareren

De communicatie via mijn Golmar intercom met elektrische deuropener is defect. Elektrisch openen lukt nog wel.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor intercom met elektrische deuropener repareren uit heel Nederland:

Intercom met elektrische deuropener repareren

De intercom stoort en communicatie vanaf de bovenetage naar de begane grond is niet duidelijk.

Intercom met elektrische deuropener repareren

Graag een offerte voor de reparatie van de deuropener gecombineerd met video-deurbel systeem. Video/camerasysteem en deurbel werken wel, elektrische deuropener werkt niet (meer).

Intercom installeren of repareren

Ik wil graag naast de intercom in de woonkamer ook een intercom in de slaapkamer hebben. De intercom bedient de elektrische schuifdeuren aan de voorkant van het pand. De woonruimte, een 55+ woning is gelijkvloers en is gelegen aan de begane grond.

Tuindeur met intercom en camera leveren en plaatsen

Wij willen graag een nieuwe tuindeur met een (van binnen uit te openen) elektrische opener, inclusief bel, intercom en camera welke ook toegang heeft tot onze mobiele telefoon. Oude tuindeur moet losgekoppeld worden voordat de nieuwe er in gezet kan worden. Hoeft niet afgevoerd te worden.

Elektrische deuropener met intercom installeren

Ik wil graag een elektrische deurbel met intercom laten installeren. Zou u mij een offerte kunnen geven voor zowel een intercom met als zonder camera? Ik woon zelf op de tweede verdieping; mogelijk willen mijn buren op de derde verdieping ook een intercomsysteem. Is het mogelijk dat de offerte een onderscheid maakt tussen het installeren van het systeem op één verdieping en het installeren op twee verdiepingen (voor twee verschillende woningen)? Ik wil de situatie hier graag even laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Intercom met electrische deuropener repareren

Ik wil de intercom en elektrische deuropener vervangen. Deze werken niet goed meer.

Elektrische kettingdeuropener installeren

Recent hebben wij een intercom (Smartwares, VD62) geïnstalleerd. Het was de bedoeling om hier een elektrische ketting deuropener (Dorcas, Mod 80) op aan te sluiten. Helaas is het niet gelukt om de deuropener te laten werken. Je hoort wel een klik als je de deur open knop van de intercom drukt, maar de deur gaat niet open.

Comelit intercom met elektrische deuropener installeren

Standaard portiekwoning met deur op de begane grond met daarachter een trap naar de woonkamer een verdieping hoger. De intercom moet in de verdieping hoger in de woonkamer komen te hangen. De locatie van de intercom in de huiskamer is precies boven de voordeur waar de deurbel + deuropener moet komen. Er zit nu een normaal slot op de voordeur. We willen graag een systeem van Comelit. Graag uw offerte inclusief het systeem.

Elro deurbel met intercom repareren

Onlangs is een elektrische deurbel/intercom (Elro) geplaatst. Maar de deur kan nog steeds niet elektrisch geopend worden. Waarschijnlijk zit iets niet goed aangesloten, kunt u dit voor mij repareren? Ik zie nog wie er voor mijn deur staat en ik hoor de mensen ook nog. Ik kan de niet openmaken en de mensen voor de deur kunnen mij niet horen.

Intercom met elektrische deuropener repareren

Pand in het centrum bestaat uit 4 appartementen, sinds vernieuwing van het deurslot van de voordeur, enkele jaren geleden doet het intercomsysteem het niet meer. Wegens de verkoop van een van de appartementen op korte termijn moet dit hersteld worden. Betreft een intercom met elektrische bel en deuropener. Gaarne uw beoordeling of reparatie mogelijk is of dat vernieuwing van het systeem noodzakelijk is.

Partners

Partners van Casius