Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kortsluiting verhelpen:

Kortsluiting verhelpen

Ik ben net verhuist naar Amsterdam West, en ik was het douch aan het schoonmaken en het is per ongeluk water gevallen bij 3 lampjes die vast zit bij het muur, volgens mij zit water in het lampjes en het hele licht van de douche wilt niet meer aan blijven en ook 2 stopt contact van de woonkamer die naast het douche is werk ook niet meer. Ik heb het energie van het douchen uit gedaan zodat geen shock meet geeft. Ik wou vragen hoeveel het zou kost om dat te repareren?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kortsluiting verhelpen uit heel Nederland:

Kortsluiting in de elektrische vloerverwarming verhelpen

Ik zoek een elektricien die een sluiting in de weerstandkabel kan repareren. Het gaat om een kortsluiting in net ter behoefte van de vloerverwarming.

Kortsluiting in Whirlpool inbouwoven verhelpen

De stoppen slaan er steeds uit terwijl ik niks aan had nou doet mijn inbouw combimagnetron niks meer wat kan dat zijn hij is al 10 jaar oud hoor maar ziet er nog goed uit wil graag weten wat het kan zijn en of het te repareren is en wat het gaat kosten

Kortsluiting in achtertuin verhelpen

Ik heb kortsluiting in de elektra van de achtertuin en dat wil ik laten verhelpen. Dit is tijdens de kerst gebeurd.

Kortsluiting in Smeg fornuis verhelpen

Mijn Smeg fornuis geeft kortsluiting zodra ik de oven aanzet en de aardlekschakelaar klapt er dan uit. Klok en elektrische ontsteking werken prima. Het fornuis is 2. 5 jaar oud.

Kortsluiting tuinverlichting verhelpen

Wij hebben een woning gekocht waarvan de verlichting in de tuin defect is. Het gaat om een tuin van circa 72 vierkante meter. De verkoper heeft het volgende aangegeven betreft de klus: Er zit een kortsluiting waar de stop van de hoofdschakelaar is, welke in de trapkast in de huiskamer zit. Wij willen dit graag laten herstellen op dezelfde werkwijze. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten. Graag ook de kosten van tuin openen (voor de bekabeling) en terugleggen meerekenen in uw offerte.

Kortsluiting opsporen en verhelpen

Er is een kortsluiting geweest in een stopcontact waarbij het stopcontact helemaal zwart is waar je de stekker in stopt. Ik weet niet of de elektrische bedrading hierdoor misschien ook vervangen dienen te worden en zou graag hebben dat er een vakman naar kijkt.

Kortsluiting in een Pelgrim oven verhelpen

Oven doet het niet en de elektrische ontsteking bij de gasbranders ook niet.

Oorzaak kortsluiting opsporen en verhelpen

Ik heb een kortsluiting gehad, er kwam een steekvlam uit het stopcontact, ook rook en een verbrande rubbergeur. De aardlekschakelaar heeft niet gereageerd. Misschien zouden de leidingen doorgemeten kunnen worden om te zien of er een isolatie defect is en eventueel een gedeelte van de bekabeling vervangen moet worden.

Stroomstoring verhelpen

1 groep (woonkamer) maakt kortsluiting. Alle stekkers heb ik eruitgehaald maar nog steeds kortsluiting.

Kortsluiting in de tuin verhelpen

Onlangs is er kortsluiting ontstaan in de tuinverlichting. Wellicht zit dit in de tuin. Dit kan zijn gebeurd door werken in de tuin of een mol. Ik zoek iemand die het probleem kan opzoeken en oplossen.

Partners

Partners van Casius