Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast aanpassen voor inductie :

Groepenkast aanpassen voor inductie

We willen graag overstappen naar inductiekookplaat, echter hebben we volgens ons niet de juiste aansluitingen. We willen graag advies in of we 2 fases / 3 fases nodig hebben en tevens dit gelijk vervangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast aanpassen voor inductie uit heel Nederland:

Voorwerk nieuwe keuken

Demontage oude keuken, tegels en plavuizen. Div. Electra aansluitingen verplaatsen. Monteren electrice vloerverwarming. Vloer egaliseren. Waterleiding en afvoer aanpassen. Boiler aansluiten na plaatsing Vloer tegelen voor plaatsing. Wanden tegelen incl. Voegen en lijm. Monteren contact dozen 2 stuks. Eventueel voor de meterkast:: Extra groep voor over bedragen afmonteren. Groepenkast vervangen (3 fase met hoofdschakelaar en aardlekschakelaars, 6 bestaande groepen 1 nieuwe en 1 extra groep) Aanvang midden juni 2018

Aarding controleren en eventueel aanpassen

Ik heb een brief van Enexis ontvangen met de vraag hoe de aarding van mijn woning verloopt en dat deze niet meer via de waterleiding mag lopen. Ik heb zelf even gekeken en denk dat dit wel het geval is. Dit wil graag laten controleren en eventueel meteen laten aanpassen. Mijn groepenkast beschikt over een dubbele aardlekschakelaar ik heb begrepen dat de aarding ik via deze aardlek kan lopen. Graag wil ik ook een kostenindicatie voor de klus ontvangen. Er is voor deze klus ook een certificering nodig

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.

Groepenkast van 1- naar 3-fase aanpassen

Groepenkast aanpassen van 1 naar 3-fase. Volgens de beheerder (Liander) moet er een aanpassing gemaakt worden naar een 3-fasen schakelaar en de bestaande groepen moeten herverdeeld worden over de fasen. Het betreft een modern huis, opgeleverd in 2008.

Elektra aanpassen en groepenkast vervangen

Ik wil de elektra in de woning vervangen en een groepenkast vervangen. Wij hebben een wasmachine, droger, 3 tv's, schuur met elektra, sauna, stoomcabine en volwaardige keuken met keukenapparatuur waarvan ook een inductiekookplaat. De woning is drielaags.

Groepenkast aanpassen

Momenteel een groepenkast met 6 groepen. Moet echter uitgebreid worden naar 9 groepen (extra groep voor droger, combioven en afwasmachine) Ik weet niet of er een compleet nieuwe groepenkast moet komen (de bestaande kan volgens mij niet uitgebreid worden) De groepenkast zit tevens aangesloten op een slimme meter (en zonnepanelen) Ik weet niet of dat wat uitmaakt. Foto’s van bestaande situatie bijgevoegd

Vervangen van de groepenkast

Ik zou graag meer informatie willen over de kosten voor het aanpassen van een groepenkast. Per 19 april heb ik een nieuwe woning aan de Harry Koningsbergerstraat 132. Dit is een flatgebouw uit 1958. Hier wil ik een aardgasvrije woning van gaan maken en daarvoor moet de elektriciteit worden aangepast. Op dit moment zitten er 2 groepen in de meterkast. Dit moet worden uitgebreid zodat er de volgende apparaten gebruikt kunnen worden in huis: - elektrische vloerverwarming - elektrische boiler - wasmachine en droger - oven en inductie kookplaat - vaatwasser - en natuurlijk basics zoals verlichting. Naast het vervangen van de groepenkast zal dit natuurlijk ook doorgetrokken moeten worden naar de plek in de woning waar het gebruikt gaat worden. In de bijlage van deze mail zit een plattegrond om een indruk te krijgen van de woning. Bij de rode x zit de meterkast, in de algemene gang. Kunt u aangeven wat voor prijzen hiervoor gerekend worden door uw bedrijf? Alvast bedankt voor de reactie! Groet, Thomas

Elektra aanpassen vanwege nieuwe sauna

In verband met de plaatsing van een sauna dien ik in mijn woning een krachtstroomaansluiting te maken. Firma Stedin zal mijn aansluiting verzwaren. De elektricien dient mijn inziens tenminste de volgende zaken aan te leveren en uit te voeren: - Extra groep voor krachtstroom leveren en installeren - Trekken kabels (380V, 3Ph+N+PEe afgezekerd 16A) door een bestaande loze mantelbuis (ongeveer rond 20 mm PV buis) over een afstand van circa 10 meter en aansluiten op extra groep in meterkast - Monteren in kamer waar sauna geplaatst wordt met een lasdoos met extra kabelwartel en Wago 222-3 lasblokken Bijgevoegd een foto van de huidige groepenkast (alleen 230 V groepen).

Groepen aanpassen in verband met het installeren van een keramiek oven

Ik heb een keramiekoven cadeau gekregen die moet worden aangesloten. Mijn groepenkast is van 2003, van 2 naar 7 groepen. Ik heb begrepen dat ik een 3 fase 35 amp aansluiting nodig heb en dat de groepenkast volledig vernieuwd moet worden. Ik wil dus graag een 'second opinion'. Aan de andere zijde van de keukenmuur staat se meterkast, wellicht kan de leiding op deze wijze worden door getrokken.

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.

Partners

Partners van Casius