Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast op een aardpen aansluiten:

Meterkast op een aardpen aansluiten

Het betreft het aansluiten van een aardpen op de meterkast.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast op een aardpen aansluiten uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Graag vragen wij een offerte op voor het slaan van een aardpen (en deze aansluiten op de meterkast). Het gaat om een jaren '30 woning die nog via de waterleiding geaard is. We zitten momenteel in een grote verbouwing, de vloer ligt open en de kruipruimte is goed toegankelijk. We horen graag van u.

Aardpen slaan en aansluiten in de meterkast

Graag een aardpen slaan in de meterkast wat zijn hier de kosten voor

Aardpen slaan

Meterkast inmiddels aangelegd, Liander verzoekt om aardpen omdat ze geen aarde aanleveren. Volgens mij redelijk standaard grond.

Aardpen slaan voor de nieuwe meterkast

Bij het installeren van de nieuwe meterkast bleek dat de aarde draad is afgeknipt.

Slaan van een aardpen

Ik zelf ben bezig met de groepenkast te verplaatsen ik heb alleen een aardpen nodig. Deze moet door de vakman worden ingeslagen. Dit moet bij de meterkast in het kruipluik gedaan worden. Eventueel kan het ook voor de deur.

Aardpen slaan

Ik heb een casco woning laten bouwen. Liander komt volgende week de dienstleiding in de meterkast aansluiten. Nu leveren ze geen aardpen. Dit moet ik blijkbaar zelf regelen. Kunt u dit op korte termijn voor mij in orde brengen?

Aardpen slaan onder meterkast

Het slaan van een aardpen in de gond onder de meterkast. De grond is vrij toegankelijk, alleen in huis. Wat zijn de kosten van het slaan van de aardpen en het meten keuren van de aarding?

Aardpen slaan

Een aardpen slaan bij mij in de meterkast en keuren of deze voldoet aan norm.

Aardlek voor natte groepen en meterkast vervangen

Graag wil ik een paar zaken aan laten passen in de meterkast van mijn nieuwe woning, indien mogelijk, anders vervangen voor 7 groepen, en een 3 fase 16 amp: Vermoedelijke jaartal groepenkast 1972. Bestaat uit 6 groepen en 1 x 3 fase, 16 amp, voor kookplaat. Hoofdschakelaar is aanwezig en is aangesloten op een 'slimme' meter. Nodige aanpassingen : 1) Plaatsing aardlek natte groepen, 2 x + aardpen. 2) Plaatsen extra groep voor zolder verdieping. Heb hiervoor een PVC buis getrokken van meterkast tot zolder, bekabeling kan ik zelf door trekken en een wandcontact monteren, aansluiten meterkast uiteraard niet. 3) Er loopt een kabel deels zonder buis door het trapgat naar zolder. Lijkt me duidelijk verhaal Nieuwe PVC leiding heb ik al gelegen, bekabeling kan ik zelf trekken samen met wandcontact, dient dus alleen opnieuw aangesloten te worden. 4) 1 stukje PVC boven de meterkast is kapot, aan het aantal draden te zien de 3 fase. Overige vraag : Verder zie ik dat de afvoer van de douche boven de meterkast langs loopt. Deze is wel net vervangen en getest bij het plaatsen van de nieuwe badkamer. Dit was overigens net op tijd, de oude bewoners hebben zeg maar mazzel gehad! Is er iets warm

Aardpen slaan en nieuwe meterkast

Graag een electricien met zegelaanwijzing

Partners

Partners van Casius