Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast op een aardpen aansluiten:

Meterkast op een aardpen aansluiten

Het betreft het aansluiten van een aardpen op de meterkast.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast op een aardpen aansluiten uit heel Nederland:

Aardingsverklaring en aardpen laten slaan

Voor onze (hobby)schuur hebben wij stroom nodig. De meterkast inclusief grondplaat en buizen is gereed. Verder nog niets. Nu moeten wij eerst een aardpen laten slaan en een aardingsverklaring hebben voordat Liander stroom kan gaan aanleggen. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en wanneer jullie beschikbaar zijn.

Aardpen slaan

In verband met het plaatsen van een nieuwe meterkast in een bestaande woning is er een aardpen nodig. Ik zoek een vakman die deze voor me kan plaatsen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het is onduidelijk of er een aardlekschakelaar aanwezig is. De meterkast is door de vorige bewoner verhuisd en hierdoor is de vorige aardpen verdwenen.

Aardpen plaatsen

Het betreft het slaan van een aardpen. Het gat aan de buitenzijde van de meterkast ligt al open. Het gaat om het slaan en doorverbinden naar de meterkast. Het gat word geboord voor die tijd en de afstand is ongeveer 1 meter.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en aansluiten. Momenteel zit mijn aarde op de waterleiding. Ik zou graag een aardelektrode willen laten slaan. Dit is mogelijk in de meterkast in de kruipruimte. Al mijn groepen zitten achter een aardlekschakelaar.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen, 2 x, en eventueel aanleggen nieuwe meterkast en mantelbuis voor stedin vitens voor Stedin.

Aardpen slaan

Woning van ruim 100 jaar oud wordt geheel gerenoveerd. De meterkast wordt op 17 april verplaatst naar een andere locatie. Hiervoor dient op deze nieuwe locatie een nieuwe aardpen geslagen te worden. De vloer is nog niet gestort en er hoeft dus niet geboord te worden.

Aardpen slaan

In verband met de plaatsing van een nieuwe meterkast, moet er een nieuwe aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Ik heb een nieuwe meterkast gemaakt in een bungalow van 1965. Heb geen idee waar de oude aardpen is dus er moet een nieuwe gemaakt worden.

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Advies of de elektrische installatie voldoende naar norm geaard is eventueel laten slaan van een aardpen en aansluiten op de meterkast.