Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe groepenkast plaatsen:

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil een nieuwe groepenkast plaatsen. Het moet een groot model met een 3 fase met lastscheider, minimaal 3 aardlekschakelaren, 7 - 10 installatieautomaten B16, 1 x 3 fase installatie automaat B16. Daarnaast 4 nieuwe kabels naar keuken tbv inductiefornuis, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer en oven (kabellengte 4 x 9 meter).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe groepenkast plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe groepenkast plaatsen

Graag wil ik mijn groepenkast laten vervangen. De huidige kast heeft 4 groepen en is verouderd. Tevens wil ik een extra groep in de nieuwe kast.

Nieuwe groepenkast plaatsen

In een verhuurd appartement moet een nieuwe groepenkast geplaatst worden. De woonoppervlak van de ruimte is 65 m2 en er zit nu een veroudere kast in zonder aardlekschakelaar. Liander heeft nieuw apparatuur geplaatst en aangegeven dat de kast verouderd is. Graag ontvang ik advies over hoeveel groepen er geplaatst moeten worden. Het zullen er waarschijnlijk 4 worden.

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.

Elektrische installatie in de garagebox aanbrengen

Het betreft het slaan van een aardpen en het plaatsen van een elektrische installatie in een garagebox. Er zal een separate installatie geplaatst moeten worden. De groepenkast zal 2 groepen krijgen voor de verlichting en voor de stopcontacten.

Groepenkast uitbreiden of vernieuwen

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken, is er een nieuwe groep in de meterkast nodig. Op deze groep komen de koelkast, vriezer, magnetron en oven. De meterkast heeft nog stoppen. Een nieuwe groep erbij plaatsen moet sowieso, maar ik wil ook graag weten wat het vernieuwen van de meterkast kost. Schakelaars in plaats van stoppen. Daarbij ook gelijk de vraag of u ook stopcontacten verlegd en schakelaars verplaatst.

Nieuwe groepenkast aansluiten

Van 1 fase naar 3 fase de groepenkast veranderen en aansluiten op het net. Het is nu een kast van 1973 met daarin 50Hz en 220V. Er staat op het plaatje: CL 131 x F3. De nieuwe kast met 3 fase moet in ieder geval een aparte groep voor een kookplaat en de verwarmingsketel. Ook de stekker voor de kookplaat leveren en plaatsen, Perilex. De kast leveren en aansluiten. De bekabeling het huis in doe ik zelf.

Groepenkast vervangen

Ik heb een oude meterkast (3 groepen. ) hiervan is er nu 1 kapot. Graag een nieuwe stoppenkast plaatsen. Wat kost dat? Kan het aankomende twee weken ergens? Nu kerstvakantie namelijk... groetjes

Groepenkast vervangen

We vinden een nieuwe groepenkast nodig, dus willen wij die plaatsen. Het moeten een stuk of 8 groepen worden met nog ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen als we dat later zouden willen.

Aantal groepen uitbreiden

Ik wil de groepenkast met 2 groepen uitbreiden om een inductiekookplaat te plaatsen. Van de meterkast naar de keuken toe is ongeveer 8-10 meter.

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius