Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra stopcontact in de muur maken:

Extra stopcontact in de muur maken

Ik zou graag een extra stopcontact (ral 9010) in een muur willen laten plaatsen. De contactdoos zou ik graag in de muur hebben, geen opbouw. Ik woon in Amsterdam op de begane grond, met droge kruipruimte. Afstand tot de meterkast is ongeveer 4 meter. Ik zou aan het einde van de klus graag weer een muur hebben die 'af' is, dus dat ik dan niet zelf moet plamuren of iets dergelijks.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra stopcontact in de muur maken uit heel Nederland:

WCD verplaatsen

Zit een stopcontact in een nieuwbouwwoning die verplaatst moet worden naar de muur op de hoek (90 graden) zijn kant. Dus een verplaatsing van 20 cm zeg maar. Daarna weer muur netjes dicht maken zodat er gestuukt kan worden.

Sleuven frezen in betonnen muur

Ik wil in verband met een nieuwe keuken het liefst op maandag 22 januari, maar uiterlijk voor 25 januari sleuven laten frezen in een betonnen muur. Dit zal om ongeveer 3 meter gaan. Indien mogelijk ook aanbreng van één stopcontact en één lichtaansluitpunt.

Stopcontact verplaatsen

Stopcontact moet van de ene muur worden verplaatst naar de muur die er haaks opstaat. Zeg maar 30 cm verplaatsen. Wat kost dit en hoe lang zijn jullie hiermee bezig? Zal rond 20 februari moeten gebeuren als nieuwbouw woning wordt opgeleverd.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.

Constructieve muur slopen

Het slopen van de draagmuur van 10 m2 en het plaatsen van een draagconstructie. Een stopcontact zit in de muur en die kunt u verwijderen. Het puin voer ik zelf af.

Stopcontact verplaatsen en radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil in mijn woning 2 klussen laten verzorgen. Ik heb een stopcontact dat ik van 150 cm hoogte wil laten verplaatsen tot net boven de vloer. De leiding moet worden ingefreesd en de muur moet afgewerkt worden. Verder wil ik radiatorbekleding laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 210 x 66 cm. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Verplaatsen en aanleggen van nieuwe stopcontacten

Het betreft het verplaatsen van 2 geaarde stopcontacten in een betonnen muur in de keuken. Daarnaast moet er een stopcontact verplaatst worden op een tussenmuur in de keuken en er moet een dubbel geaard stopcontact bij. Verplaatsen van een lichtpunt op een tussenmuur. Er moet op de verdieping een geaard stopcontact bij (dubbel). En op de begane grond wordt het plafon deels verlaagd voor inbouwspotjes. Dit doen we zelf, maar de elektra moet door de muur heen getrokken worden.

Lambrisering betegelen in de keuken

Ik wil in mijn keuken een lambrisering laten betegelen met tegels van 13 x 13 cm die ik daarvoor al gekocht heb. Het gaat om 4 m² tegelwerk. Er zit in die muur 1 stopcontact en er is verder geen snijwerk. Ik wil graag witte voegen. Lijm, kit en voegmiddel laat ik graag door de vakman meebrengen. Ik ontvang graag uw offerte.

Stopcontact lager (ver)plaatsen

Ik wil een stopcontact dat in de muur zit een meter lager plaatsen.

Achterwand monteren boven het aanrechtblad

Ik woon in een huurwoning met slecht tegelwerk boven de keuken. Ik wil daar een nieuwe achterwand laten monteren met gebruik van de plaat Innova (325835) die Gamma in deze week 45 in de aanbieding heeft. Ik wil de plaat laten ophalen bij Gamma en hier laten monteren. Daarbij moet de plaat een stukje worden ingekort. Er moeten ook openingen voor een dubbel en een enkel stopcontact uitgezaagd worden. De muur is grotendeels betegeld. Er is een stuk waar geen tegels op zitten en dat moet eerst wat worden opgevuld. Ik wil de plaat laten bevestigen en laten afkitten. De stopcontacten moeten ook weer worden gemonteerd met gebruik van vulringen. Ik zoek een vakman die mij hiervoor een prijsopgave kan geven en ook snel beschikbaar is.

Partners

Partners van Casius