Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden:

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast ongeveer 4 meter verplaatsen en groepen uitbreiden van 3 naar 5.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden uit heel Nederland:

Glasvezelkastje verplaatsen

Ik wil mijn glasvezelkastje van Regge Fiber laten verplaatsen in de meterkast. Deze hangt nu aan de zijkant van de meterkast maar moet naar de achterkant van de meterkast verplaatst worden. Kabel zou lang genoeg moeten zijn dus het gaat echt puur om het verplaatsen.

Meterkast laten verplaatsen

Ik wil mijn meterkast graag laten verplaatsen. Deze moet 90 graden roteren waarbij de water en gasmeter alleen hoeven te roteren om de aansluitpijp en waarbij de elektriciteitsmeter een 30 - 40 cm verplaatst dient te worden. De de groepenkast is nog niet aanwezig.

Meterkast geheel verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Dit is overgens maar een verplaatsing van 50cm. De meterkast zit direct achter de voordeur waardoor dezw niet volledig open kan en wil hem een stuk verplaatsen, zodat deze wel helemaal open kan. Hij moet naar de kast ernaast (zie foto)

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Leidingwerk aanpassen voor nieuwe keuken

Leidingwerk water verleggen voor nieuwe keuken. Elektra verleggen voor kookplaat. Meterkast aanpassen elektrische kookplaat, nieuwe keukenapparatuur. Lichtpunt in plafond verplaatsen.

Meterkasten verplaatsen

Huidige meterkast elektriciteit, water, cai en stadsverwarmingsunit enige meters naar een plaats in de garage verplaatsten.

Meterkast en gasmeter verplaatsen

Verplaatsen van de mk en gasmeter. Te overbruggen afstand: ongeveer 1 meter. Leidingen onder de houten ondervloer door. Groepenkast enz. is allemaal al nieuw, dat hoeft niet gedaan te worden.

Meterkast in zijn geheel verplaatsen

Verplaatsen van de meterkast, deze staat nu in de hal, naar de kelder of bijkeuken. Materialen voor de vakman.

Gehele meterkast verplaatsen

Geheel meterkast verplaatsen (circa 3 meter) naast de voordeur.

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 6 of 8 groepen, een aardlekschakelaar. De groepenkast laten leveren door de elektricien. Daarnaast wil ik ook een aardedraad naar een geaard stopcontact.

Partners

Partners van Casius