Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor deurbel repareren:

Deurbel repareren

Wij willen de huidige deurbel repareren. Er schijnt wat mis te zijn met het mechanisme.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurbel repareren uit heel Nederland:

Bel en verlichting repareren

Vervangen van de deurbel, deze is stuk. Tevens een probleem met het keukenlicht aan het plafond. En er moeten nog 2 lampjes bij de dakterras opgehangen worden. Graag een offerte.

Intercom met deurbel repareren

Intercom en deurbel systeem voor 5 appartementen functioneert niet meer. Graag controle en reparatie. Betreft een GEV systeem. Helaas wordt het systeem niet meer gemaakt.

Deurbel en intercom repareren

Ik wil graag mijn intercom en deurbel laten repareren in Rotterdam centrum.

Intercom met deurbel repareren

Reparatie van een gehele bellentableau.

Deurintercom vervangen

Graag een VvE deurintercom vervangen voor 3 woonlagen/appartementen. De begane grond heeft nu zelf een bel. Het gaat om een audio intercomsysteem voor 3 beldrukkers. De deurbel moet afgaan, er moet kunnen gesproken worden met de beldrukker en de deur moet opengemaakt kunnen worden. Repareren of vervangen.

Intercom met deurbel repareren

Deurbel en intercom doen het opeens niet. Vermoedelijk eenvoudige reparatie.

Intercom met deurbel repareren

De intercom van een van onze klanten is stuk en moet gerepareerd worden. Ze heeft niet echt een specifiek idee van wat er mis mee zou kunnen zijn. De intercom doet het helemaal niet, de deurbel zo nu en dan. Het is een Golmar intercom.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: 1) Rubber afdichting van aluminium kozijn schuifpui terugplaatsen. Rubber zelf is nog intact. 2) Buitenverlichting voordeur repareren. Verlichting krijgt geen elektriciteit, mogelijk als gevolg van niet goed contact maken bedrading. 3) Tweede deurbel op trap naar slaapkamers functioneert niet. Onduidelijk wat hier de oorzaak van is. 4) Ophangen 5 schilderijen, materiaal als pluggen en haakjes zijn niet in bezit. 5) Ethernet en telefoonkabel vervangen. Mogelijk zijn deze door boor/vrees werkzaamheden bij de buren geraakt. Materiaal: circa 20 meter CAT 5 kabel, telefoonkabel, kabelschoentjes, telefoon/ethernet wandcontactdoos zijn niet in bezit.

Deurbel met deuropener repareren

In een jaren 30 blok zitten 4 woningen boven elkaar. De bovenste woning hebben een deurbel en automatische deuropener. Nu heeft de stucadoor de kabels doorgeknipt. De opener zal moeten worden gemaakt. De kabels zijn erg kort en niet in een beste staat. Ik verwacht dat de kabeles in het kozijn lopen dat recht boven het gaat zou moeten staan. Misschien dat het vanaf daar mogelijk is met opbouw de deur opener en bellen aan te sluiten. Of misschien heeft u een betere oplossing. Ik hoor het graag.

Reparatie van de deurbel

We wonen op 1 hoog. De deurbel doet het niet meer. Ik kan wel nog via de intercom de mensen die aanbellen zien en de deur openen. Ik wil dit graag laten repareren.

Partners

Partners van Casius