Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen:

Leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen

Het aanleggen van nieuwe leidingen voor zowel normale- als krachtstroom. Het leidingwerk kan door kabelgoten gelegd worden. De kabelgoten moeten nog aangebracht worden. De kabelgoten zijn meteen aansluitpunten voor de verlichting. De inrichting is een industriële look. Er is een technische tekening beschikbaar. Die kan ik u mailen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen voor krachtstroom en normale stroom leggen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen

Ik krijg een inductie kookplaat. Ik moet hiervoor krachtstroom hebben. De leidingen liggen er al, dus alleen krachtstroom is nodig.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom aanleggen en installeren in de meterkast en de leidingen plaatsen naar de keuken waar de elektrische kookplaat moet komen. Er moet ook een perilex stopcontact komen.

Krachtstroom in keuken aanleggen

Ik wil overgaan op inductiekolen. Ik heb al een drie fase aansluiting in huis, en ook een extra groep in de keuken waar de leidingen doorheen kunnen. Ik wil een krachtstroom laten plaatsen en de meterkast is tegen de keuken aan.

COAX-kabel vervangen en krachtstroom checken

Ik heb van Ziggo een nieuwe kabel gekregen. Omdat zij niet in staat zijn om deze te vervangen en omdat ik dit zelf ook niet kan zou ik dit graag willen laten uitvoeren. Blijkbaar moet de oude kabel vervangen worden als ik goed beeld wil hebben in de woonkamer. Kabels via de bestaande leidingen hebben uiteraard mijn voorkeur. Graag zou ik advies willen hebben van een expert. Naast dit zit er onder mijn gaskookplaat een grijze stekkerdoos. Aangezien ik zonnepanelen heb aangeschaft wil ik overstappen op inductie met krachtstroom echter weet ik niet of dit mogelijk is. Graag ook advies hierover.

Krachtstroom aanleggen in meterkast

In de meterkast aanleggen van krachtstroom. De leidingen vanaf de meterkast leg ik zelf aan. Heb 3 x 25 ampere.

Krachtstroom aanleggen voor de buitensauna

Voor het plaatsen van een sauna heb ik krachtstroom nodig. De afstand tussen de meterkast en de achtertuin waar de sauna komt te staan is circa 20 a 25 meter. Er ligt al wel stroom richting de schuur, wellicht dat deze leidingen gebruikt kunnen worden. Er zal gekeken moeten worden of dit in de huidige groepenkast gerealiseerd kan worden.

Aanleggen van krachtstroom voor inductie

Wij zijn van plan om een inductiefornuis aan te schaffen, maar onze meterkast beschikt niet over krachtstroom. Er zijn wel al loze leidingen aangelegd naar de keuken vanuit de kast. Met welke kosten moeten we hierbij rekening houden?

Complete verbouwing van een sushi- / wok-restaurant

Het volgende moet gebeuren voor de verbouwing van een sushi/wokrestaurant: - Gas aansluiting leggen voor wok- en kookfornuis; - Water aansluiting voor wok fornuis,vaatwasser, wasbak, toilet met wasbak en stoomoven; - Afvoer voor schrob water in grond aansluiten op hoofdafvoer; - Afvoer voor vaatwasser, wokfornuis, wasbak, oven, toilet met wasbak; - Electra aansluitingen voor verlichting in keuken en dimbaar in klant gedeelte ,stopcontacten genoeg in keuken op werk hoogte en in bar en paar in klant gedeelte, krachtstroom 2 x, waar groepen bijmaken, vloer antislip maken, 2 muren tegelen tot 1.60 meter hoog ongeveer rest is raam, bar plaatsen van ongeveer 8 meter lang en 1.40 meter hoog doe in een hoek moet lopen. Muur boven tegels stukken. Graag zoveel mogelijk van leidingen en elektra.

400V krachtstroom aanleggen voor de sauna

In onze nieuwbouwwoning wil ik graag een 400 V krachtstroom aansluiting laten verzorgen door een gecertificeerde elektriciën. De woning heeft een 3 x 25 A aansluiting. Ook moeten de benodigde kabels voor de krachtstroomaansluiting worden doorgevoerd door loze leidingen naar de 3e verdieping. Door de sauna installateur wordt daar de verdere aansluiting verzorgd. Er is een foto van de groepenkast beschikbaar.

Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen

Voor het opstarten voor een brood- en banketbakkerij en winkel hebben wij een pand op het oog Er moeten verschillende ruimtes gerealiseerd worden. De ruimte is 153 m2. - Plafond anthraciet & zwart verfspuiten 153 m2 - 2x Toiletruimte betegelen en plaatsen van sanitair: *Op het herentoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) *Op het damestoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) - Epoxy op vloer en wanden bakkerij. Er moeten glazen ruiten van 100 x 2700 cm om de bakkerij worden geplaatst 10 tot 12 stuks en 2 openslaande glazen deuren. - Verleggen water en elektra leidingen naar toonbank&koudevitrine en stopcontacten aanbrengen - Aanbrengen van elektra plafond voor verlichting en afvoer voor warmte van bakovens en afzuigkap - Tegelen van de winkelruimte met Portugese tegeltjes Bakkerij komt in de rechthoekvormige glazen ruimte, zodat het vanuit de winkel te zien is. Bakkerij voorzien van leidingwerk en afvoer en elektra krachtstroom. Onder het pand is een parkeergarage, nog niet duidelijk of er ruimte zit tussen de vloer en de parkeergarage. Een tekening van de ruimte is beschikbaar. De offerte heb ik nodig voor het bedrijfsplan. Bij goedkeuring van de bank, meteen starten met verbouwing.