Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep maken vanwege vele apparaten:

Extra groep maken vanwege vele apparaten

Wegens veel apparaten een extra groep maken en de nodige stop contacten aanleggen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep maken vanwege vele apparaten uit heel Nederland:

Extra groep aanleggen

Wat koste het om een extra groep te maken in mijn meterkast wil inductie gaan koken ipv gas maar wil eerst weten wat dit precies gaat kosten.

Aansluiting voor de vaatwasser maken

Voor onze huurwoning zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een aansluiting voor een vaatwasser kan maken. Er moet zeer waarschijnlijk ook een extra groep worden aangemaakt. Kunt u ons een prijsindicatie hiervoor geven? En binnen hoeveel tijd kan zoiets gerealiseerd worden? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Elektra op zolder vervangen

Wij willen graag van de zolder een slaapkamer maken. Echter is de elektra hier zeer verouderd en deze zal door de vakman vervangen moeten worden. Tevens willen wij graag 1 groep meer laten aanleggen in de groepenkast. Op het moment dat de vakman langs komt willen wij graag dat het de elektra in de gehele woning controleert.

Voorbereidingen treffen voor keukenplaatsing

Voor het plaatsen van onze keuken moeten een aantal zaken geregeld worden: - Maken nieuwe groep ter behoeve van de kraan voor kokend water - Plaatsen extra aardlekschakelaar ter behoeve van deze kokend water kraan - Aanleggen / verplaatsen stroompunten ter behoeve van keukenapparatuur - Verplaatsen van twee lichtpunten een meter naar beneden

1 extra groepen plaatsen

Er moet extra 1 groep worden aangebracht voor een Jacuzzi (buiten) daarna kabel door kruipruimte naar tuin en stopcontact maken van kast naar tuin is 12 meter.

Extra groepen aanmaken

Ik wil graag 2 nieuwe groepen laten aanleggen/maken in de meterkast. Alsmede 1 groep voor krachtstroom. Verder nog 3 stopcontacten laten maken ook in de meterkast. Graag wil ik een offerte van een erkende elektricien. Met en zonder materiaal.

Extra groep voor vaatwasser maken

Ik wil een extra groep voor de vaatwasser laten maken. Deze kan onder de grond via de kruipruimte van iets meer dan 4 meter denk ik naar de meterkast.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.

Extra aansluiting maken voor condensdroger

Extra groep aanmaken en een extra stopcontact laten plaatsen voor de droger in de badkamer. Ik heb daarom een stopcontact en groep bij nodig.

Extra groep maken

Vanwege de installatie van een stoomdouchecabine (3kW max) is er een aparte groep nodig en contactpunt in de doucheruimte (1e verdieping met meterkast begane grond). Meterkast is van 2008. Volgens mij is er al een niet gebruikte schakelgroep nummer 2 of 4 want ik merk er geen stroomverbruik van.

Partners

Partners van Casius