Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen:

Bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen

In een complex met in totaal 8 appartementen hebben wij een bel-/intercomsysteem zonder video. We willen het bellentableau graag laten uitbreiden met een camera- en video-systeem of geheel laten vervangen. Ik laat de situatie hier eerst even door u beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte voor de VvE.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bel-/intercom in een appartementengebouw repareren/vervangen uit heel Nederland:

Intercom repareren

De intercom van de gedeelde bel doet het niet meer. De bel is van het merk: Golmar. Het gaat hier om 4 verdiepingen die het niet doen.

Groepenkast controleren en bel met intercom repareren

Stroom is uitgevallen in keuken, huiskamer en gang, heb geprobeerd om schakelaar die omlaag staat omhoog te duwen maar springt terug. Ook doet bel+ intercom op de 1e en 2e verdieping het niet meer.

Bel-intercomsysteem in een appartementengebouw repareren

In ons gehele pand kan de deur niet meer openen via het centrale deursysteem en inmiddels werkt de intercom ook niet meer. Het gaat om 3 of 4 verdiepingen. Graag laten we het systeem repareren. We willen ook advies over het huidige slot. We willen weten of er ook een systeem bestaat, waarbij de deur via het intercomsysteem of via een remote systeem per telefoon op het nachtslot kan worden gezet.

Intercom repareren en aantal contactdozen controleren of vervangen

Onze Golmar Intercom T-7822VD doet vreemd. Soms horen we de bel in huis, maar bij opnemen van de hoorn gaat de deur beneden al open zonder op de knop gedrukt te hebben. Het gebeurt ook vaker dat we de bel niet horen overgaan. Bij de voordeur op straat hoor je wel nog de bel. Daarnaast hebben we aantal verouderde contactdozen in de muur en ook eentje die niet werkt. Dus voor de veiligheid controles en zijn vervangen/moderniseren.

BPT intercom repareren

BPT intercom installatie voor 5 appartementen. Bel en deuropener functioneren, maar geluid niet meer. Heb hardware bij de deur vervangen, maar dat heeft niet geholpen.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij willen in ons appartementencomplex de brievenbussen vervangen en verplaatsen. Het gaat om 45 brievenbussen, met eventueel de mogelijkheid van een bel/intercomsysteem bij de brievenbussen. Wij willen hiervoor graag vrijblijvend documentatie en een prijsopgave ontvangen. We willen de klus eind 2017 of begin 2018 laten uitvoeren.

Deurbel intercom deuropener vervangen

Het bestaande intercom systeem met functies bel, deurcamera, beeldscherm, deuropener, merk Marmitek, in bovenverdieping woonhuis, werkt niet meer. Moet vervangen worden bij voorkeur door robuuster systeem. Mijn woning is op de tweede verdieping. Graag uw offerte hiervoor.

Deurbel bij kantoor en woonhuis repareren en vervangen

De deurbel van mijn woonhuis repareren. Het is een bestaand systeem met intercom (geen camera), een bedraad systeem. De bel doet het niet meer. Misschien is hij te repareren? Daar wil ik u naar laten kijken. Om de hoek bij mijn kantoor: de deurbel bij de voordeur vervangen. Er zit nu een Panasonic die eerder in een patchkast aangesloten was. Dat is niet meer nodig. Er mag een andere deurbel gemonteerd worden.

Golmar Platea deurintercom repareren

In onze woning is een Golmar intercom geplaatst met een speaker buiten en binnen een opname mogelijkheid (op de 1e en op de 2e etage). De deur is alleen bij de buitendeur zelf te openen. Dat houden we zo. De speaker doet het niet meer. Dat willen we graag gerepareerd. En op de begane grond willen we de bel vervangen door een bel met een groter volume.

Deurbelinstallatie aanbrengen bij appartementen

Ik wil graag een bestaande bel installatie voor 4 gebruikers vervangen. In de onderstaande vragen zie ik dat je tot 3 kunt kiezen, maar ik probeer het toch maar. Ik heb aan de voordeur een paneel met 4 bellen en een intercom. Daarnaast heb ik binnen op de verschillende verdiepingen huistelefoons hangen die kunnen communiceren met de voordeur en die eventueel ontgrendelen. Heeft u voor mij een dergelijke installatie? Ik heb een voorkeur voor een draadloze oplossing, maar bedraad mag ook. Ik sta ook open voor een installatie die met internet werkt. Ik zit in een klassiek pand.

Partners

Partners van Casius