Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen van de meterkast:

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben een meterkast die we graag zo een 2 meter verplaatst willen hebben. Wij wonen in een oude woning in Amsterdam op 4 hoog. Graag hiervoor een offerte wat dit ongeveer gaat kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen van de meterkast uit heel Nederland:

Meterkast verplaatsen

De meterkast moet van de linkerkant van de voordeur naar de rechterkant geplaatst worden.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Ik wil de meterkast 2 meter verplaatsen uitbreiding met 1 groep

Groepen verplaatsen naar andere meterkast

De situatie is als volgt. In het souterrain dat later aangelegd is zijn 2 groepen aanwezig in een aparte meterkast. Deze wil ik verplaatsen naar de meterkast op de begane grond. Verder nog nalopen van wat bedrading.

Meterkast en gasmeter verplaatsen

Nee alleen meterkast verplaatsen en gasmeter in de zelfde ruimte

Vervangen en verplaatsen stoppenkast

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en verplaatsen van de meterkast. Wij willen graag een 8 groep meterkast(of 7 peers groep? ) en graag willen wij deze in de kelder plaatsen indien mogelijk

Meterkast laten verplaatsen

Verplaatsen van de meterkast vanwege de inbouw van een andere keuken. De meterkast staat aan de keuken en wij willen deze graag verplaatst hebben naar de berging 2 meter erachter. Graag een schatting van de prijs.

Groepenkast vervangen en leidingen verplaatsen

Meterkast moet verplaats worden en wat leiding verlegt worden meterklast nu 6 stoppen en wil graag naar 14 groepen

Meterkast verplaatsen

Verbouwen van hele woning. Alles is gesloopt alleen de meterkast staat er nog. Deze wil ik graag 5m verderop een plek geven. De voeding kabel kan makkelijk via het plafond lopen, alleen de draagbalken zitten nog in het plafond.

Groepenkast vernieuwen en verplaatsen

Voor een potentieel te kopen huis willen we verbouwen en hierbij de meterkast verplaatsen. De huidige is verouderd (stoppen ipv schakelaars) en niet handig gepositioneerd. We willen dus: - verplaatsen (+/- m) - vernieuwen naar huidige stand der techniek - extra groepen - mogelijk 3-fase Kunt u voor onze opsomming van verbouwingskosten een kostenindicatie opsturen voor de gevraagde verplaatsing en vernieuwing, met apart de prijs voor iedere extra groep en apart de prijs voor een 3-fase-aansluiting? Verzorgen jullie ook verplaatsing van telefoonaansluiting/bekabeling? Als waarschijnlijk wel begrepen is het niet mogelijk de huidige situatie te bekijken.

Watermeter verplaatsen naar de meterkast

Ik wil de watermeter van buiten verplaatsen naar de meterkast binnen.

Partners

Partners van Casius