Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen van de meterkast:

Verplaatsen van de meterkast

Wij hebben een meterkast die we graag zo een 2 meter verplaatst willen hebben. Wij wonen in een oude woning in Amsterdam op 4 hoog. Graag hiervoor een offerte wat dit ongeveer gaat kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen van de meterkast uit heel Nederland:

Verplaatsen meterkast

Het verplaatsen van de hele meterkast. De verplaatsing is ongeveer 3 meter.

Meterkast verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat het me gaat kosten om de meterkast te verplaatsen naar de garage. De meterkast is nu geplaatst in de hal en moet eigenlijk 2 meter verplaatst worden zodat hij in de garage komt. Drive-in woning. De kabel hoeft hierbij niet verlengt te worden neem ik aan omdat de afstand juist korten is geworden naar de straatkant toe. Meterkast behoeft geen andere indeling. Het gas mag blijven zitten. Het gaat hier alleen dus om de elektra.

Meterkast verplaatsen

Ik heb een winkelpand aan huis met een eigen aansluiting. Ik wil graag gaan verbouwen. De meter kast moet 1.50 meter verplaatst. Ik heb een groep of 8 en de meter van Liander en de watermeter zitten bij elkaar. Regelen jullie ook het contact met Liander of moet ik daar nog iets voor doen?

Meterkast een klein stukje verplaatsen

Omdat we een tussenwand willen inbouwen zouden we graag de meterkast om 20/30 cm naar boven/links laten verplaatsen. Kan dit zomaar?

Aansluitingen van de meterkast verplaatsen

Betreft het verplaatsen van aansluitingen van stroom, gas en water vanuit oude meterkast (2007) naar nieuwe meterkast. Verplaatsing van de kast is ongeveer 1,50 meter. Nieuwe kast heeft standaard vloerplaat met invoerbochten. De invoerbochten komen aan de buitenkant van de fundering uit, nabij de oude aansluitingen. P.S. is het niet verplicht, de werkzaamheden door Liander / PWN te laten doen?

Elektra vervangen in een jaren '20 huis

Ik wil graag alle elektra van een jaren '20 huis vervangen. Daarnaast ook nieuwe elektra aanleggen in de uitbouw. Het gaat om een huis met ongeveer 160 m2 woonoppervlak. Wat zouden eventueel de kosten zijn mochten we de meterkast willen verplaatsen naar de andere kant van het huis? Offertes ontvangen we graag via de mail.

Verplaatsen meterkast naar kelder

Verplaatsen meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. Wij willen de ruimte van de meterkast gebruiken om de toiletruimte te vergroten

Meterkast verplaatsen naar de kelder

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast naar de kelder. De meterkast zit naast de kelder. De ruimte van de meterkast willen we gebruiken voor het vergroten van het toilet.

Renovatie van een flatje

Ik wil een aantal dingen laten doen. Watermeter verplaatsen naar de meterkast. Ik wil een badkamer betegelen met 30 bij 60 cm tegels en vloer tegel. De badkamer is 2 m2 en 2 meter omhoog. Nieuwe keuken plaatsen/aansluiten 2,5 x 2,10 meter. Leidingwerk van de keuken/meterkast nakijken. Ik wil de cv leidingen aanpassen van ijzer naar flexibel, wegwerken via de grond. 2 deurposten vernieuwen wil ik laten vernieuwen. Ontsluiting van witgoed in de gang op de afvoer zetten eventueel ook witgoedopstelling. De muren stuccen en alles wit schilderen /spuiten. Ik wil ook 1 deur vervangen, en nog 2 deuren schilderen. Ik wil de ondervloer met laminaat leggen door de flat heen. De hele flat is ongeveer 60 m2.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast 1 meter verder verplaatsen, zodat ik de muur tussen de keuken en woonkamer kan doorbreken voor een open keuken. De ruimte waar de meterkast nu staat is in deze muur meegenomen waardoor ik hem niet volledig kan openbreken.

Partners

Partners van Casius