Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inbouwverlichting repareren of aanpassen:

Inbouwverlichting repareren of aanpassen

Het gaat om het verlaagd plafond in de keuken met inbouwverlichting met 6 spotjes. De verlichting is stuk, ook na vervanging van lampjes. Ook wil ik een dimmer voor mijn LED-verlichting in de woonkamer aanleggen.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwverlichting repareren of aanpassen uit heel Nederland:

Lijst voor verbouwing badkamer en gang ...

Lijst voor verbouwing badkamer en gang Wegbreken oude badkamer Repareren muren, plafond (stucwerk) Repareren vloer afvoer verwarming van CV installatie veranderen vloer afwerken met platen zodat er later vloerbedekking opkan Schuifdeurensysteem op 0,60 m van de muur over een lengte van ongeveer 2.20 m. tot plafond. We denken aan drie schuifdeurpanelen in een rail met twee gleuven Nieuwe badkamer: Toilet met wandcloset* Wastafel* Bad* Douchebak (80 x 120cm)* Kranen* Wateraanvoer en afvoer* Afvoer wc via buitenkolom Boven de wastafel grote spiegel zo breed als de wastafel Elektrische vloerverwarming Aansluiting(en) voor wasmachine naast bad (afvoer, kraan, elektra) Inbouwverlichting boven de douche, bad en in het midden badkamer. Tegelwerk ramen dubbelglas