Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen:

Gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen

Ik heb de gemeente een woonkwaliteitskeuring laten uitvoeren van de gas- en elektra installatie. Hieruit kwamen 11 gebreken naar voren, die ik graag wil laten verhelpen. Het rapport is aanwezig en zal ik meesturen, zodat u de gebreken kunt bekijken.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen uit heel Nederland:

Bestaande afvoer van de afzuigkap verbreden

Door een verkeerde installatie van de Keuken Kampioen is het afvoerkanaal voor de afzuigkap in de keuken te smal gemaakt. De afzuigkap is aangesloten op een te krap afvoerkanaal (diameter < 15 cm). Er is een versmalling geïnstalleerd binnenin de afzuigkap met een diameter van 11 cm. De gebreken aan de afzuigkap komen door de installatie op een afvoerkanaal van < 15 cm. Ook moet het gat aan de buitenkant van het huis groter worden gemaakt.

Intercomsysteem bij een VVE vervangen

Namens de VVE van ons appartementencomplex zijn wij op zoek naar een bedrijf dat ons intercomsysteem kan vervangen. De huidige intercom is 11 jaar oud en vertoont verschillende gebreken. Het betreft een pand met 2 toegangen met in totaal 22 appartementen. Het systeem heeft een intercomfunctie en een deuropener functie. De klus: vervangen van een intercom voor 22 appartementen. In eerste instantie is een goede richtprijs voldoende. Dit als oriëntatie van de kosten en mogelijkheden. Foto's zijn bijgevoegd. Als u meer informatie nodig heeft kunt u uiteraard langskomen om de situatie te bekijken om tot een goede offerte te komen.

Vochtmeting laten uitvoeren

Onlangs heb ik mijn oude boerderijtje verkocht. De akte zal op 11 december passeren. Er is een bouwkundige keuring uitgevoerd door de Vereniging Eigen Huis op kosten van de kopers. Daaruit bleken geen gebreken. Nu blijkt dat de kopers buiten mijn weten in mijn woning zijn geweest met een eigen expert voor een vochtmeting. Er wordt gezegd dat er vochtplekken zijn en dat de luchtvochtigheid veel te hoog is. Dit zou schadelijk zijn voor de gezondheid. Ik wil nu graag een vochtmeting laten doen.