Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: domotica leveren en configureren, tl lamp met armatuur laten bevestigen, vervangen groepenkast, alle bedrading vervangen en plaatsen perilex stopcontact keuken, elektra in een casco woning aanleggen, electra aanleggen nieuw te bouwen woning, groepenkast en elektra vervangen, vervangen van elektra in de hele woning, elektra vervangen woning, krachtstroom realiseren, vervangen van electra, vervangen van de groepenkast, buitenverlichting plaatsen op de gevel, elektrische deuropener met intercom en/of camera, uitbreiden groepenkast, wandcontactdoos aanleggen in meterkast en doortrekken kabel glasvezel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam Zuidoost:

Wasmachine aansluiten op een trekschakelaar

Ik wil een nieuwe wasmachine op een bestaande trekschakelaar in de badkamer aansluiten, dus alleen de snoer van de wasmachine zelf moet worden aangesloten.

Groepenkast vervangen

Goede dag, We hebben nog een oude stoppenkast. Graag deze vervangen voor een groepenkast, tevens in de keuken aanleggen van stroom en stopcontacten voor nieuwe keuken. En een extra groep realiseren in de computerkamer.

Aanleg stekkerdoos in steunmuur

Het betreft de aanleg in een steunmuur van een stekkerdoos met bijvoorbeeld 4 ingangen, waarbij in de steunmuur geboord moet worden om de stekkerdoos te plaatsen.

Coax-kabel naar de bovenverdieping trekken

Ik zoek een elektricien die de coax-kabel die naar de bovenverdieping loopt apart kan maken van de elektriciteitsbedrading in verband met doorbrand gevaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Extra groep in groepenkast aanleggen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het uitbreiden van de groepenkast met 1 groep.

Verplaatsen stopcontacten

1) verplaatsen in de woonkamer van 4 stopcontacten en aanleggen van 1 nieuw (meervoudig) stopcontact 2) verplaatsen lichtpunten (met freeswerk) in de woonkamer en keuken 3) 2 dimmers in woonkamer vernieuwen en 1 in logeerkamer.

Meterkast plaatsen

Elektra aansluiten voor een garage in Amsterdam Zuidoost.

Vervangen groepenkast 7 appartementen

Van 7 appartementen willen wij graag de groepenkast/meterkast vervangen. Wij hebben momenteel nog zekeringen wat heel oud is. Ook willen wij wellicht de elektra vervangen in het trappenhuis met 3 etages. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden en advies te ontvangen inclusief een offerte waar de kosten separaat op vermeld staan?

Stopcontact laten aanleggen

Ik zoek een elektricien die in mijn woonkamer een stopcontact kan aanleggen. De meterkast bevindt zich direct achter de muur op de plek waar de wandcontactdoos moet komen.

Kortsluiting opsporen en oplossen

Bij terugkomst van vakantie bleek dat ik geen stroom heb op bepaalde kamers en tuin een groep slaat steeds uit. Alle apparaten na gekeken. De groep die steeds uitslaat is de verlichting in woonkamer slaapkamer en de stroom in de tuin . Er is ergens kortsluiting. Graag een offerte en oplossing. Huis is een eengezinswoning van 10 jaar.

Plafondventilator monteren

Spoed gaarne dinsdagavond plafondventilator monteren en ophangen aan plafond. Graag een offerte aub.

Inductie fornuis aansluiten

Ik heb een nieuw inductie fornuis en een perilex stekker maar geen flauw idee hoe het aangesloten moet worden

Geaard stopcontact maken in toilet

Voor mijn tante moet er een douche/wc-bril komen, en daarvoor dient er een geaard stopcontact op het toilet aanwezig te zijn. De meterkast en het toilet zijn naast elkaar en de leiding kan via de muur doorgetrokken worden.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Ik wil de meterkast 2 meter verplaatsen uitbreiding met 1 groep

Groepenkast uit laten breiden

Ik wil mijn groepenkast met 1 groep uitbreiden. Desnoods met 2 indien dat sterk wordt geadviseerd. Ik zoek een partij die dit kan regelen.

Stopcontacten plaatsen

Stopcontacten aanleggen vanuit meterkast voor liftstoel (meterkast zit tegenover de trap) en daarna het stopcontact vervangen in de keuken. Materialen graag meenemen in de offerte.

Inbouwverlichting repareren of aanpassen

Het gaat om het verlaagd plafond in de keuken met inbouwverlichting met 6 spotjes. De verlichting is stuk, ook na vervanging van lampjes. Ook wil ik een dimmer voor mijn LED-verlichting in de woonkamer aanleggen.

Verdeelkasten plaatsen

Wij zijn een bouwmanagement bureau met veel projecten en zijn op zoek naar een vaste betrouwbare partner voor het plaatsen van de verdeelkasten. Zou u mij een offerte kunnen doen toekomen voor het volgende project. Zie de bijlage voor meer informatie. Zou u ook de start en einddatum kunnen aangeven?

Stop in de stoppenkast herstellen

In de stoppenkast zit 1 stop die niet werkt. Hij vonkte zelfs toen mijn neef er naar keek (die werkt in de bouw). Dus we hebben hem eruit gehaald. De rest werkt prima, maar deze dus niet. Het zit in de stop zelf en niet in een oude zekering. Dat hebben we allemaal gecheckt. Het gaat om de rechter groene knop. De andere groene, witte en extra toegevoegde stop (staat niet op de foto) werken prima.

Gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen

Ik heb de gemeente een woonkwaliteitskeuring laten uitvoeren van de gas- en elektra installatie. Hieruit kwamen 11 gebreken naar voren, die ik graag wil laten verhelpen. Het rapport is aanwezig en zal ik meesturen, zodat u de gebreken kunt bekijken.

Perilex aansluiten voor een fornuis

Ik wil een perilex aansluiting laten plaatsen in de keuken voor een fornuis. Het gaat alleen om de aansluiting.

Lichtknop en deurbel vervangen

Het lichtknopje van vier spotjes in de badkamer is “lam”. En de deurbel wil ik compleet vervangen (zowel buiten als binnen).

Uitbreiding groepenkast en krachtstroom

Door aanschaf van een nieuwe kookplaat, 7400 Watt, en overige apparatuur heb ik me laten vertellen dat ik mijn groepen kast van 1 fase naar 3 fase moet omzetten. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Extra keukengroep aanleggen voor inductieplaat

In verband met de aanschaf van een inductiekookplaat moet de groepenkast uitgebreid worden met een meerfase-aansluiting. Ook moet er in de keuken een Perilex aansluiting komen. In de groepenkast is al een 3-fase aansluiting aanwezig voor de keuken. (zie bijgevoegde foto) Hierop zijn een oven, magnetron/oven, koelkast, waterkoker, afzuigkap en de verlichting aangesloten. Groepenkast en keuken zijn beide op de begane grond. Afstand van groepenkast naar de plek waar de Perilex moet komen is ongeveer 6 meter. Er is een kruipruimte onder het huis.

Tv en audiokabels infrezen, coax aansluitdoos verplaatsen

De tv wordt opgehangen en alle kabels moeten via een gat achter de tv naar de kast links worden ingefreesd. Ook de aansluitdoos van de coaxkabel moet achter de tv worden verplaatst en het stopcontact ook.