Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam Zuidoost:

Intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage

systeem is verouderd, storingen kunnen niet meer worden verholpen. Er zijn 39 aansluitingen, de maisonnettes op 2e etage zijn verdeeld over 4 blokken huizen. Materieel niet in huis.

Extra groep plaatsen

Uitbreiden van 1 extra groep, dit ivm koken op electrisch.

Netwerk aanleggen

Netwerk aanleggen beneden verdieping met eventueel een switch

12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen

12 stop contacten vervangen met geaarde versie. In keuken en badkamer hebben stopcontacten wel aarde, dus het zou mogelijk moeten zijn. Dit moet nog wel gecontroleerd worden. Verder moet een plafonnière verplaatst worden en een andere op zijn beurt geplaatst. Een badkamer ventilator moet ook nog vervangen worden. Alle materiaal is aanwezig

Inbouwspots verlaagd badkamerplafond

Graag zou ik inbouwspots willen laten plaatsen in het verlaagd plafond van de badkamer. Hiervoor zou ik graag een afspraak willen maken om te beoordelen of dit mogelijk is in het huidige verlaagd plafond.

3 fase stroom aanleggen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 3 groepen, een 3 fase zekering en 2 aardlekschakelaars. Liander sluit 11 juni mijn 3 fase aansluiting aan.

Reparatie deurbel

Hallo, Ik ben opzoek naar een monteur die mijn deurbel kan repareren. Ik zou graag weten wat dit gaat kost. Ik hoor het graag.

Extra groepen plaatsen en doortrekken van woonkamer naar bergruimte

Graag laat ik 2 groepen plaatsen in de bergruimten buiten het huis. Er hoeft geen krachtstroom te komen, gewoon groepen van 220 V. Het moet doorgetrokken worden van de huiskamer naar de bergruimte, dit is ongeveer 15 m.

Kabelgoten maken en kabels wegwerken

Elektriciteitskabels weg laten werken.

Verplaatsen meterkast

Graag wil ik de meterkast verplaatsen in mijn nieuwe huis, dit wil ik graag laten doen omdat hij nu op een plek staat waar het voor ons niet goed uitkomt. Deze staat nu in de keuken en moet naar de hal worden verplaatst, dit zal ongeveer 2-3 meter maximaal zijn. Is dit mogelijk en wat is hiervan de prijs? Daarnaast zouden er in de woonkamer een aantal stopcontacten, die nu op buikhoogte zitten, moeten worden verplaatst naar beneden. is dit ook mogelijk? Voor nu gaat het mij vooral om de meterkast verplaatsen.

Oude groepenkast vervangen

Graag betere groepenkast aansluiten. Hoewel ik weinig verbruik, [op jaarbasis 1531 kWh] , gaat soms de [meest rechtse] stop door wanneer ik alleen de magnetronfunctie van de combi gebruik. Dat is vreemd, want verder staat er weinig op die groep, alleen een paar lampen. Ik vraag me af of het vervangen van de groepenkast dit zal verhelpen. Klopt het dat een nieuwere groepenkast wel veiliger is, kwa brandgevaar? Op de foto's ziet u mijn groepenkast. Heb ik geen aardlek? Volgens Liander is mijn aansluiting: Grootte:1x25A Deze aansluiting heeft een maximaal vermogen van 5,7 kW graag uw offerte voor nieuwere, iets grotere groepenkast met aardlekbeveiliging

2-fase aansluiting maken in de meterkast

Ik wil graag een 2-fase aansluiting maken en doortrekken naar keuken. De meterkast zit met de rug tegen de keuken aan. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe stoppen kast

Ik heb nog een oude stoppen kast en wil deze graag laten vernieuwen . Ik voeg een foto toe.

Verplaatsen/verleggen stopcontact ivm plaatsing keuken

Alle stopcontacten van het keukengedeelte in mijn nieuwbouw woning in Almere moeten op de juiste plek worden geplaatst. Zie bijlage. Bij het raam moet er een extra stopcontact worden geplaatst voor vaatwasser. Het wordt een L keuken.

Electra hele woning vervangen

Electra hele woning vervangen. Nieuwe meterkast. Uitbreiding aantal groepen. Plaatsen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten+schakelaars

Aansluiting in meterkast realiseren voor een sauna

Liander komt de stroomvoorziening verzwaren omdat ik voor een sauna verwarming 3fase nodig heb. Nu zoek ik nog een partij die de meterkast komt uitbreiden zodat Liander de verzwaring kan verwezenlijken. Er moet dus een aansluiting komen voor de sauna. Kunnen jullie hier een prijsopgave voor maken?

Kabels wegwerken

In een vergaderkamer diverse kabels wegwerken, kabelgoot aanleggen, snoeren vervangen, etc.

Aanpassen stoppenkast

We koken nu op gas en willen binnenkort over op inductie. Bij Liander inmiddels aangevraagd om de 1x 25A om te zetten naar een 3x 25A. Maar nu moet ook de stoppenkast nog aangepast. Ik heb inmiddels begrepen dat er dan 2 of 3 extra groepen moeten om de 2- of 3-fase inductieplaat met een perilexstekker aan te kunnen sluiten. Ook moet er een verbinding van de meterkast naar de keuken komen voor het perilexstopkontakt. Zou u me kunnen adviseren wat nodig is en wat het gaat kosten. Volgens sommigen kan nl. een 3-fase inductieplaat alleen op krachtstroom, anderen vertellen ons dat het met een perilexstekker op een gewone aansluiting met 3 groepen kan. Bijgaand plaatje is van de huidige meterkast.

Groep in de meterkast inclusief aarde

Ik zoek een elektricien die een extra groepen kan realiseren in de meterkast ten behoeve van een airco in de slaapkamer. Hiervoor moeten er ook geaarde kabels via bestaande leidingen door de woning getrokken worden. Ik bespreek graag met de elektricien wat er exact gedaan moet worden.

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag een offerte voor het verplaatsen van de meterkast 2 meter verder binnenshuis. Gas en stroom, woning is 9 jaar oud.

Verplaatsen meterkast

Ik zou graag willen weten, wat het verplaatsen van de meterkast kost. Het gaat om nog geen meter opzij.

Keuken- en buitenlicht vervangen

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen. In mijn keuken moet de gehele armatuur worden vervangen van twee lichten. Verder wil ook graag de buitenlicht die aangesloten is op het netstroom vervangen.

Nieuwe groep voor vaatwasser gebruiksklaar maken

Er dient een groep gemaakt te worden voor de vaatwasser. Ook in de kast waar de vaatwasser komt voorzien van elektra en kraantje voor aansluiting vaatwasser. Vaatwasser gebruiksklaar maken.

Meterkast uitbreiden en aanpassen tbv inductie

Ik wil graag mijn huidige meterkast uitbreiden met 2 automaten, een normale en een kookgroepautomaat. Vanuit de meterkast lopen 2 loze lijdingen naar mijn keuken, daarin kunnen kabels getrokken worden naar 2 punten in mijn keuken. Er moet een stekkerdoos en een perilex op die punten afgemonteerd worden. Ook wil ik dat mijn kookplaat op de perilex aansluiting aangesloten word. De afstand tussen de meterkast en kookplaat is 5 meter. Ik hoor graag het graag.

Bedraad netwerk aanleggen

Ik wil een bedraad netwerk aanleggen in woning (woonkamer (Ziggo aansluiting) diverse lan-poorten, gang/meterkast (in verband met alarminstallatie en omvormer zonnepanelen) en slaapkamer op 1e verdieping) en naar schuur.