Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16644 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Glasvezel kabel doortrekken en aansluiten

Glasvezel kabel van de fiber termination unit in de meterkast doortrekken door een 21 meter lange elektrabuis naar de woonkamer. De glasvezel kabel in de woonkamer aansluiten op een glasvezel wandcontactdoos. Op deze wandcontactdoos willen wij onze Draytek glasvezel router met een kant-en-klare glasvezel kabel aansluiten. Deze Draytek router hangt nu nog in de meterkast. Foto Hoekstra meterkast: links de fiber termination unit, rechts de router, de gele kabel is de huidige glasvezel kabel van ftu naar router. Foto Hoekstra ingangspunt meterkast: de ingang van de elektrabuis (diameter ongeveer 1,5 cm) in de meterkast, met trekdraad. Foto Hoekstra aansluitpunt woonkamer: de uitgang van de elektrabuis in de woonkamer, met trekdraad.

Verkeerde verdeling van de groepen

Ik denk dat er verkeerde verdeling van de groepen in onze appartement is. Waardoor 1 groep met bijbehorende kamers van onze huis continu elektriciteit uitschakelt.

Extra elektriciteitsgroep aanleg

Ik ben opzoek naar een elektricien die een extra elektriciteitsgroep kan aanleggen in mijn appartement in de Leidsebuurt in Amsterdam. Ik wil namelijk graag een vaatwasser aanschaffen voor in de keuken maar daar heb ik waarschijnlijk eerst een extra elektriciteitsgroep voor nodig. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor ongeveer zijn en wanneer een afspraak mogelijk is! Hartelijk bedankt en een goed weekend, Elisa (excuses voor de rommelige foto)

Extra groep bijplaatsen in groepenkast

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een extra groep in de groepenkast, dit ivm de installatie van een split airco van het merk Qlima met typenr SC 5248

tussenmeter plaatsen

Wij willen graag een tussenmeter laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 pand met 2 gemeenschappelijke gebruikers voor gas/water/elektra.

Wandcontactdoos meterkast

Plaatsen van wandcontactdoos in meterkast

Twee extra elektra groepen aanleggen voor warmtepomp en inductieplaat

Wij hebben twee nieuwe elektragroepen nodig voor een inductieplaat en een warmtepomp. Hoeveel kost dat ongeveer? Groetjes Sarah Biddle

gecertif. electricien gezocht ivm groepenkastproblemen

groepenkasten in 2 tuinhuisjes op een volkstuincomplex controleren en repareren. de (aardlek) knop slaan steeds af, misschien ligt het aan (buiten)stopcontact of de leidingen er naartoe. na reparatie willen wij ook graag andere huisjes laten doormeten.

Vervangen van electra

Elctra in huis moet geheel worden vervangen. De zekerkast is een oud model en zal onderhoud/vervanging nodig zijn. Mogelijk eventueel groepen uitbreiding nodig. Naar 6

Perilex stopcontact aansluiten

Ik heb een nieuwe fornuis gekocht en wil deze laten aansluiten op de 3 fasen perilex aansluiting in mijn woning. Er is geen kruipruimte aanwezig, afstand van de meterkast naar de kookplaat is 8 a 10 meter`.

Aanleggen stopcontact badkamer

Ik wil een stopcontact hebben in de toilet ruimte dat is zo'n 3 meter van de meterkast vandaan, ik woon net in deze woning en heb geen idee hoe de elektra bedradingen lopen hier.

extra groepen meterkast

We denken aan een kleine sauna buiten. Het minimale vermogen van de benodigde kachel is 3,6 kW. Misschien zijn er twee groepen nodig. Het dichtstbijzijnde stopcontact binnen maakt onderdeel uit van veel gebruikte groep en is hierdoor niet geschikt. Daar vlak naast loopt een loze leiding met een interneverbinding die ik niet gebruik. Misschien kunnen hier twee groepen worden aangesloten. Een andere optie is in de berging waar een stopcontact is aangesloten op dezelfde groep. Deze zou ook kunnen worden gebruikt. (ik weet niet of twee groepen door een buis kunnen. afstand eerste optie is ca. 10 meter. tweede optie is ca. 20 meter

Aardpen slaan

Het blijkt dat onze woning geen aardpen heeft. Graag willen we deze laten slaan, wanneer mogelijk direct in de meterkast de grond in.

Verplaatsen electra

Graag zou ik willen informeren wat een kosten indicatie is voor het verplaatsen van een meterkast op de begane grond van een appartementsgebouw in Amsterdam. Het gaat om het 1m horizontaal verplaatsen van de kast, aansluitingen zouden eventueel via de vloer/kruipruimte kunnen. Ik hoor het graag.

Kookgroep bijplaatsen

Graag bijplaatsen dubbele groep voor perilex aansluiting Bedrading en stopcontact ziin aangelegd Liefts volgende week realiseer Vanaf 25 mei.

Exchange of Fusebox

Hello I was wondering if you can give me a quote for the replacement/renewal of a fusebox in my apartment. I am not sure how many groups the new fusebox should have, can you give me some advise about this?

Aardpen slaan

Onder de vloer van de meterkast kan direct een aardpen de grond in. Wat zijn de kosten en ook de levertijd voor het slaan van zo'n pen? grt TvS Beheer

Verplaatsen stopcontact

In onze nieuwbouwwoning moet een stopcontact verplaatst worden. Het gaat om een dubbele wandcontactdoos die vanwege een tekenfout van de aannemer niet op de goede plek zit. De aannemer wil het probleem alleen niet oplossen, dus moeten wij het nu zelf regelen. De muur moet dus open en weer dicht. Ik ben ook bezig om een schilder te contracteren. De spatplaat zal tijdelijk worden verwijderd door de keukenleverancier.

Verplaatsen meterkast

Meterkast blijft staan waar hij staat. Alleen komt de deur aan een andere kan. Dus hij moet anders gezet worden.

Aanleggen 3 fase kabel en/of aansluiting en aansluiten en ophangen van lichtrails

Wij hebben een eigen zaak in het centrum van Amsterdam en daar moet voor een 3 fase kabel worden gelegd voor de friteuse dei we daar hebben. Deze aansluiting moet worden gemaakt in de keuken. Ook moer er rails voor de verlichting worden aangesloten en opgehangen. Er hoeft volgens mij niets uit de keuken eerst te worden verwijderd hiervoor. De keuken is gewoon op de begane grond.

3 fase stroom aanleggen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 3 groepen, een 3 fase zekering en 2 aardlekschakelaars. Liander sluit 11 juni mijn 3 fase aansluiting aan.

Nieuwe intercom laten plaatsen

Wij willen binnen onze VvE 3 van de 4 appartementen voorzien van een intercomsysteem (hebben nu alleen een deuropener). De bedrading (2 draads) stamt nog uit jaren ‘30 en moet hoogstwaarschijnlijk vervangen worden). Wij zouden dit graag op korte termijn gerealiseerd willen hebben.

2 Groepen bijmaken in de meterkast

2 extra groepen plaatsen. 1 voor boiler en 1 voor infraroodpanelen

Stopcontactdoos aanleggen in WC

Het is een woning uit 1960, ik woon onlangs in het huis en heb geen idee waar de bedradingen lopen. Ik zou een geaard stopcontact willen aanleggen in de WC.

Elektrische deuropeners incl intercom plaatsen

Graag laat ik een elektrische deuropener incl. intercom installeren in een binnenstadspand, waar de bediening op 2- en 3-hoog moet komen. Er zit al een elektrische deuropener, maar het systeem werkt niet. Stroom is aangelegd, ik weet niet wat stuk is. Ik wil een goed systeem hebben. Het slot functioneert prima, maar het oude systeem moet weg: dus een nieuwe telefoon en een nieuwe intercom. Voor de 1e verdieping zal de aansluiting van de telefoon naar voordeur van het pand ongeveer 2 m naar binnen en 5 m omhoog uitkomen. Alles bij elkaar zal het een meter of 7 zijn. Voor de 2e etage kan er bij wijze van spreken door plafond heen een kabel worden getrokken, dus dat is ook wel 6/ 7 m zijn, maar ik weet niet hoe dit gaat.