Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

15381 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast, groepenkast en bedrading vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Perilex aansluiting en extra groep plaatsen

Ik woon in een huurhuis van de AHAM en wil overstappen op inductiekoken. Ik wil een Pelgrim pf6264 RVS fornuis aanschaffen en heb een Perilex aansluiting nodig. Het fornuis komt ongeveer 3 meter vanaf de meterkast te staan, maar wel aan de andere kant van de keuken. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een extra groep en een aansluiting nabij het fornuis. Ik heb al een mail gestuurd naar de verhuurder, met de vraag om toestemming voor deze wijziging. Ik ben nog in afwachting van hun antwoord.

Garagebox aarden

Mevrouw, mijnheer, Het gaat om een aardpen in een garagebox in Amstelveen.

Fluorescerende lamp aansluiten

Ik heb een probleem met de verlichting. Een oude fluorescerende lamp is stuk: hij werkt niet meer en heb een nieuwe besteld. Ik wil deze graag laten aansluiten in de badkamer.

Aardpen slaan bij garagebox

Mevrouw, mijnheer, het gaat om een groepenkast in een garagebox te Amstelveen. Er staat wat apparatuur, zoals een zaagmachine en een kacheltje.

Interactieve TV-kabels in muur frezen

Graag wil ik dat iemand de kabels van mijn interactieve televisie in de muur freesd. De kabels lopen van de woonkamer naar de slaapkamer +/- 5 meter afstand.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast een aantal meter verplaatsen. Dat geldt voor alles.

Extra lichtpunt met schakelaar en stopcontacten installeren

Extra lichtpunt met schakelaar en 2 stopcontacten

Intercom repareren

De intercom van de gedeelde bel doet het niet meer. De bel is van het merk: Golmar. Het gaat hier om 4 verdiepingen die het niet doen.

Aardlekschakelaar vervangen

Kapotte aardlekschakelaar vervangen

Extra groep in meterkast installeren

Extra groep aanleggen meterkast

Spotjes in de badkamer laten inbouwen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van 2 spotjes in mijn badkamer laten inbouwen? Ik woon in een appartement in Amsterdam en er zit geen raam in mijn badkamer dus ze worden wel redelijk vochtig.

Elektra aanleggen in een wand voor diverse aansluitingen

Ik wil in mijn woonkamer graag links en rechts 2 blauwe speakers ophangen en 2 gele wandlampen en daar aansluitingen voor laten maken. Voor de speaker moet een aansluitpunt worden gemaakt en voor de lampen een lichtpunt met een schakelaar. Er moeten sleuven in de muren worden gemaakt die na plaatsing van het elektra weer gedicht moeten worden. De schakelaars zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Verleggen van elektra

Ik wil in mijn woonkamer graag links en rechts 2 blauwe speakers ophangen en 2 gele wandlampen en daar aansluitingen voor laten maken. Voor de speaker moet een aansluitpunt worden gemaakt en voor de lampen een lichtpunt met een schakelaar. Er moeten sleuven in de muren worden gemaakt die na plaatsing van het elektra weer gedicht moeten worden. De schakelaars zal ik zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardingspen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan voor mijn woning. De aardpen zal ook aangesloten moeten worden op de meterkast.

Extra groepen aanleggen en aarden

Aanpassen verdeelinrichting • Plaatsing hoofdschakelaar • Plaatsing 2x extra aardlekautomaat • Aanleg 2 x voeding naar (6 meter) keuken , afgewerkt met witte plintgoot • Plaatsing wcd vw • Plaatsing wcd oven • Aanleg extra wcd woonkamer achter meterkast • Vervanging 2 tal defecte wcd,s • Aanmaak groepen verklaring • Aarding check Het aarddraad door het bestaande systeem trekken , zodat de wcd,s in de keuken geaard kunnen worden.

Tussenmeter plaatsen voor VvE

Wij wonen in Appartement C in een VVE met 3 bewoners (A B en C). We hebben al een tussen meter voor VvE die op onze meter van C is aangesloten maar we denken dat er toch apparaten (onder andere de gedeelde lift) direct op onze meter aangesloten zijn en niet via VVE meter. Ons stroomverbruik van C is namelijk 2x zo hoog als dat van A en B. Stroom verbruik van VVE is zeer laag te noemen, hetgeen ons vermoeden ook voedt. Wij zoeken iemand die: 1. Onze situatie kan onderzoeken 2. Ons advies kan geven en een offerte hoe op te lossen

Groepenkast vervangen

Aansluiten elektrische kookplaat en waarschijnlijk hoort daarbij dat de groepenkast vervangen moet worden.

Wandcontactdoos in de badkamer aanbrengen

Ik wil de trekschakelaar (hoog) in de wand voor de wasmachine vervangen door een geaarde wandcontactdoos. De wandcontactdoos moet wat lager komen dan waar nu de trekschakelaar zit. De wasmachine staat in de badkamer.

Stopcontact lager (ver)plaatsen

Ik wil een stopcontact dat in de muur zit een meter lager plaatsen.

Lampen ophangen

IK wil 3 nieuwe tl-lampen laten ophangen/bevestigen aan het plafond in de schuur, de overloop en een slaapkamer. Daarnaast moeten er nog 2 buitenlampen gemonteerd worden. Er zal 1 lamp bij de voordeur en 1 lamp aan het plafond van de loggia komen.

Meterkast verplaatsen en groepen uitbreiden

Meterkast ongeveer 4 meter verplaatsen en groepen uitbreiden van 3 naar 5.

Nieuw stopcontact in keuken maken

Ten behoeve van eenvoudig gasfornuis met elektrisch oven. Uitsparing in wand, direkt naast meterkast, al aanwezig.

Extra groep(en) toe laten voegen

Tbv nieuwe keuken opsplitsen groepen/extra groepen hoor graag zsm

Aardingspen laten slaan

Graag wil ik een aardpen laten slaan voor mijn woning in Amsterdam.

Groepenkast compleet vernieuwen

Wij willen elektrisch gaan koken thuis. Voor onze combi-magnetron 2400 W, kookplaat 7500 W ,moet er waarschijnlijk een aparte groep bij geplaatst worden en/of een geheel nieuwe groepenkast. De huidige bestaat nog uit draai zekeringen (stoppen) en 1 aardlekschakelaar 1 x 35 volgens de leverancier. De klant wil dus een nieuwe groepenkast laten aanleggen.