Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

15830 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, elektra vervangen in een jaren '30 woning, elektra aanleggen in nieuwbouw, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Meterkast aanpassen

Graag wilde ik de meterkast vernieuwen, stopcontacten uitbreiden, UTP kabels en wellicht domotica systeem plaatsen. Graag wil ik ter plekke laten zien wat de bedoeling is.

Stoppenkast vervangen

Hi! Enkele maanden geleden ben ik verhuisd naar een huis in de Baarsjes. De stoppenkost is hier enorm verouderd en deze wil ik graag laten vervangen door een modernere variant. Het gaat om een appartement van ca 50m2 met daarin de reguliere voorzieningen (wasser, droger, afwasmachine, laptops, tv, etc). Voor zover ik kan inschattingen hoeft er geen rekening gehouden te worden met uitzonderlijke zaken, maar graag ontvang ik hierin jullie advies. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het plaatsen (en aanschaf van de nieuwe meterkast) en wanneer een afspraak gepland kan worden voor de plaatsing. Alvast bedankt! Daan

Aardpen laten slaan

Graag wil ik in Lelystad een aardpen laten in slaan voor een nieuwbouwwoning.

Stopcontract verplaatsen

Wij hebben in een betonnen muur 2 WCD. Beiden moeten (+/-50 cm) verschoven worden. Deze zitten boven het aanrechtblad. De muur zal daarna worden gestuct. Graag zouden we een offerte krijgen van hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Mogelijke breuk in aardelijn herstellen

Onze CV ketel gaat niet meer aan. Volgens de loodgieter ligt dit mogelijk aan de Aarde kabel, maar we kunnen geen zichtbare breuk vinden. Fase/Aarde is 120V. We wonen op 1 hoog, aarde kabel verdwijnt in de muur...

Stopcontact voor een inductiefornuis installeren

Er is een 3-fasen stopcontact in de keuken aanwezig, alleen wil ik op een andere plek mn inductie fornuis. Hoeveel kost het om de stekker aan te sluiten op het fornuis en om een nieuwe 3 fasen stopcontact te plaatsen?

Vervangen van de groepenkast

Vervangen van een groepenkast (anno 1987) en uitbreiden aantal groepen. Ik wil onder ander een combi magnetron, warmtepomp, inductie kookplaat aanschaffen en hierop aansluiten.Momenteel heb ik een 1 fase kast (220 volt). Ik wil graag van 6 naar 8 groepen gaan en minimaal 2 aardlekschakelaars.

Stopcontacten laten aarden

Ik wil een aantal stopcontacten laten aarden. Het gaat om 5 stopcontacten in een 40 m2 klein woninkje. De woningbouwvereniging heeft het goedgekeurd en wil wel een officieel rapport ervan ontvangen. Het is een huurhuis. Ik moet het zelf betalen.

Voor inductie 3 fasen aansluiting maken

3 fasen aansluiting in meterkast en aansluiting doortrekken naar keuken plus perilex stopcontact aanleggen. Dit ten behoeve van aansluiting van een inductie fornuis.

380 volt kabel doortrekken

Ik wil een 380 V. stopcontact aansluiten in mijn garage.

Lamp ophangen

De vraag van de klant is: Of het mogelijk is om lampen op te hangen

Elektra verplaatsen en infrezen in een betonmuur

Offerte voor het verplaatsen van electra in een woning met verscheidene betonmuren. Lastig om te frezen wellicht. Tijdstip: 19 (vanaf 10. 00u), 20 en 21 februari 2018. Bijlagen: - Oorspronkelijke tekening van de aansluitpunten: 5717896b9aing en de gewenste tekening met electrapunten: TT_Hendriks_Amsterdam_29617. - Foto 1 en Foto 2 van de huidige situatie - Foto keuken van definitieve situatie keuken Werkzaamheden: Verplaatsen en in de muur frezen van de volgende electra: A: Combi magnetron Van 800 / h 100 naar 2240 / h 700 B: Koelkast Van loze leiding 1675 / h 100 naar 2870 / h 100 (Loze leiding vullen en WCD monteren) C: Vaatwasser Van 2100 / h 100 naar 5920 / h 700 D: Wasemkap Van 3250 / h 2200 naar 4220 / h 2350 E: WCD 1 Naar 3520 / h 1200 F: WCD 2 Naar 5220 / h 1200 G: WCD 3 Naar 6740 / h 1200 H: Perilex kookplaat Van 3300 / h 100 naar 4670 h 410 I: WCD 4 Naar hoogte 900, gelijke locatie.

Trekschakelaar aansluiten

Ik heb een nieuwe wasmachine gekocht waarbij het snoer ongeveer 20 a 30 cm. verlengd moet worden en daarna aangesloten op de aanwezige trekschakelaar.

Intercominstallatie vervangen

Wij zouden graag onze huidige intercominstallatie laten vervangen. Het gaat om een buitenpost met twee interne 'telefoons' van de twee gebruikers (twee appartementen). We kunnen op dit moment alleen nog de deur openen (af en toe) en communiceren, maar de bel doet het in beide appartementen niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie. Daarbij willen we u vragen een optie mét en een optie zonder video in de offerte op te nemen.

Defecte inbouwspots repareren

Bij de inbouw hallogeen verlichting (8stuks) zijn de transformatoren stuk. De verlichting is aangesloten op de dimmer.

Grondkabel vervangen

Wij willen een nieuwe grondkabel. Er is namelijk bij de bouw een te dunne kabel aangelegd. Het gaat om een manage en we willen extra buitenverlichting aanbrengen. De kabel moet een lengte hebben van ongeveer 40 meter. Goed toegankelijk allemaal.

Repareren voordeur, slot en bel voor drie appartementen

Voordeur van Amsterdams pand zit beweging in (klappert) en sluit niet goed aan en heeft veel kieren. Waardoor het tocht en de deur erg makkelijk open gaat. Slot gaat echter niet goed open en de bel voor de drie woningen is stuk. Ging vroeger elektrisch open per woning via (oude) belletjes, nu moeten we naar beneden lopen. Graag wil ik een totaal reparatie van deur, slot en reparatie bel.

Kabels doortrekken in huis

Ziggo heeft de Coax kabel stuk getrokken in de loze leiding. Twee keer geprobeerd om met een "normale" trekveer opnieuw een kabel te trekken, maar dit lukt niet. Ik zoek iemand die wel een trekveer POMP heeft, zodat er wel door de haakse hoek van de leiding een trekveer kan. Leiding is circa 20 m en trekveer komt niet voorbij de laatste hoek.

Electra weghalen voor stucwerk

Ik zit middenin een verbouwing van een winkel. Heb verlaagd plafond weggehaald. Lopen allemaal elektra leidingen die weg moeten in verband met stucen etc. Daarna moet er weer opgebouwd worden met winkelverlichting op rails.

Aansluiting maken voor 400V

Voor een doorstroomverwarmer heb ik 400 V nodig. Ik heb een nieuwe groepenkast met 3 x 25 A en zou graag een nieuwe groep willen voor de 400 V aansluiting.

Vervangen verlichting na waterschade

Er is wat elektra bij mij beschadigd na waterschade. Ook is er wat defect in de badkamer. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt en ook nog een dimmer en stopcontact wordt vervangen. Heeft geen haast. Bij voorbaat dank.

Bestaand stopcontact lager laten plaatsen

Ik zou graag een stopcontact 1.50 meter lager op de muur willen laten plaatsen. Hiervoor dient er gefreesd te worden in de muur en daarna dicht te worden gemaakt.

Kortsluiting in een Pelgrim oven verhelpen

Oven doet het niet en de elektrische ontsteking bij de gasbranders ook niet.

Stopcontacten verplaatsen in keuken

Voor onze nieuwe keuken, met andere opstelling, willen wij een aantal stopcontacten laten verleggen en laten aanleggen (nieuw). Let op: alle muren & vloeren zijn van steen/ beton! - 3 dubbele stopcontacten verplaatsen: 2x van laag bij de vloer naar hoger punt op de muur, zodat ze boven het te plaatsen aanrecht uitkomen. 1x verplaatsen naar rechts in de hoek. - 1x 5-punts-stopcontact aanleggen voor de kookplaat. Er zit al een aparte groep in de meterkast en er zit al een dergelijk stopcontact op de muur aan de overzijde van de keuken, deze moet dus onder de vloer door getrokken worden. Er is voldoende ruimte om onder het huis te komen. - 1 nieuw stopcontact plaatsen hoog op de muur voor de afzuigkap (naar onze inschatting, geen nieuwe groep of aansluiting vanuit meterkast nodig. Kan vanuit bestaande punten aangelegd worden). Keuken komt in week 11 Uitvoering elektra 2e week maart.

Elektra doormeten en stopcontacten plaatsen/weghalen

Ik wil weten hoe de leidingen lopen, waarom bepaalde stopcontacten/stroompunten het niet doen, wellicht aanleg van nieuwe leidingen realiseren.