Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16498 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, complete elektra installatie staalframebouw, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto, groepenkast vervangen, vervangen van de groepenkast en gereed maken voor inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Intercom verplaatsen

Wij willen graag één intercom toestel, merk Golmar (platea uno) laten verplaatsen van de muur in de woonkamer (+- 2 meter van de ingang van de woonkamer) naar de muur in de hal (50 cm van de ingang van de woonkamer). De intercom komt hierdoor dichterbij de meterkast. Ik woon in een appartementencomplex en de intercom wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke voordeur op de begane grond.

Extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer

Ik zou graag stopcontacten willen hebben in onze berginghok/zolder. Hier hebben we helemaal geen stopcontacten. (Wel stroom). ook is er maar 1 stopcontact in onze slaapkamer en we willen daar 2 extra bij.

Kabelbreuk opsporen en herstellen onder vloer

Bij stofzuigen lijkt een stop door te gaan, echter staan alle schakelaars omhoog. Elektricien is langsgekomen en constateert dat schakelaar goed functioneert. Conclusie het is een kabel/lasdop breuk onder de vloer. Vloer inmiddels open gemaakt maar kan het probleem niet vinden.

Nieuwe elektrapunten aanleggen (eventueel oude verplaatsen)

In onze woning willen we graag 6 tot 10 nieuwe elektrapunten aanleggen (voor verlichting) en 2 tot 4 oude stopcontacten verplaatsen. Vervolgens ook de lichtpunten en stopcontacten laten infrezen in de muur. Dit zou in de gang, de hal, de slaapkamer, de woonkamer en in het trappenhuis zijn. Meeste muren zijn gipswanden en meterkast is in 2010 compleet vernieuwd. Er moet tevens een nieuw geaard stopcontact komen voor de aansluiting van een airco.

Zes nieuwe lichtpunten aanleggen

6 nieuwe lichtpunten aanleggen in verlaagd plafond. En daarna 6 rechthoekige inbouwspots plaatsen.

Stroomaansluiting omzetten

Wij hebben een vriezer in ons magazijn, die op een verkeerde groep is aangesloten. Dit moet worden omgeleid naar een ander stroompunt.

Frezen stopcontacten in beton

4 Stopcontacten 120 centimeter lager plaatsen (beton) Gootje eraf, sleuf maken draad erin en dichtsmeren.

Stopcontact vervangen

Ik wil graag twee stekkerdozen die vastzitten aan snoeren die uit de muur komen, vervangen door een wandcontactdozen bevestigd zitten aan de muur. Ook wil ik een wandcontactdoos die op de grond in de keuken zit, bevestigd hebben aan de de muur. Hoeveel kost dit?

Krachtstroom aanleggen

Ik heb krachtstroom nodig voor een Electrische combiketel 380 Vac-18kw 3 x 26a.

Trekschakelaar naar beneden verplaatsen

Snoer van mijn wasmachine is te kort voor de trekschakelaar in de badkamer. Ik zou graag willen dat iemand die daar verstand van heeft de trekschakelaar naar beneden verplaatst zodat de stekker erin kan. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

verzwaring installatie / groepenkast

Voor een nieuw te starten bakkerij willen we de groepen en de aansluiting verzwaren.

Plaatsen stopcontactdoos (opbouw) en vervangen lichtschakelaar

Plaatsen stopcontactdoos (opbouw) en vervangen lichtschakelaar.

Vervangen groepenkast

Ik wil een oude groepenkast vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Nieuwe groep in meterkast plus aansluiten van fornuis

Nieuwe groep aanmaken in meterkast en de juiste aansluiting voor koken op inductie fornuis ongeveer 5 meter van de keuken. Ik moet ook nog een perilex aansluiting

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand voor het slaan van een aardpen voor een appartement op de begane grond.

Het verlagen van 4 wandcontactdozen

Ik zoek een elektricien die 4 wandcontactdozen kan verlagen in mijn woonkamer. Dit kan door middel van frezen in de muren en aarden. Momenteel is 120 cm ongeaard, dit wil ik 50 cm geaard hebben per contactdoos. Het frezen moet in betonnen- en een gipsmuur.

Twee extra groepen plaatsen

Ik wil twee extra groepen laten maken in een bestaande (moderne ABB) stoppenkast. De leidingen zijn al getrokken.

Aarde aansluiten voor appartementen 1, 2 en 3 hoog

Ik zoek een elektricien die de stoppenkasten van de eerste-, tweede- en derde verdieping kan aansluiten op aarde. Hiervoor moet waarschijnlijk ook nog een aardpen geslagen worden. Daarnaast moet er nog een kleine elektra klus uitgevoerd worden.

Aanbrengen dubbel stopcontact voor buiten

Ik wil op mijn dakterras verlichting (12 volt buitenverlichting)gaan aanbrengen. Verder wil ik er nog eventueel apparaten op aansluiten, maar dat zal niet veel zijn. Dit alles bevind zich op de zolderetage. Daar bevinden zich diverse stopcontacten. Er zal een doorgang naar buiten gemaakt moeten worden door het schuine dak.

Elektra klussen in de tuin

We need to someone to install the lamps/spots for our garden (X3), put electrical power plugs to the garden (x3) and install a light + 2 power plugs inside the schuur/tuinhuisje. Cables are ready so only make the final connection is needed. Spot for outside: Philips Tuinspot Puled.

Een NEN3140 inspectie laten uitvoeren

Ik zoek een elektricien die een inspectie kan uitvoeren. Bij 3 gebouwen/hallen met nette groepenkasten (1 groepenkast per gebouw) inspectie uitvoeren volgens NEN3140, tevens de nodige tekening maken (bouwtekeningen van de hallen zijn aanwezig).

Deurbel intercom systeem repareren

Het intercomsysteem (merk MAS) op rustenburgerstraat nr 75 Amsterdam werkt niet geheel meer. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk dat de vorige bewoners de kabel van de intercom een stuk uit de muur getrokken hebben om hem te kunnen verplaatsen. Op geen verdieping kunnen ze nu nog praten met iemand die voor de deur staat, op 3 hoog doet de bel het ook niet, of ze beeld hebben weet ik even niet. Graag zouden wij dit verholpen willen hebben. Daarbij is de wens van nr 75 i ook dat de kabel die nu uit de muur hangt niet zichtbaar meer is.

Aanleggen stopcontact meterkast

Voor aansluiting WiFi hebben wij een stopcontact nodig in de meterkast, maar deze is helaas niet aanwezig. Hoeveel kost het om een stopcontact te laten aanleggen?

Het vervangen van alle elektra in een kleine woning

IK zoek een elektricien die alle elektra in een hele woning kan vervangen. De woning is 52 m2 groot. De bestaande elektra verwijder ik zelf. Het gaat om het uitbreiden van het aantal groepen, aardlek realiseren, aansluitingen realiseren en overig elektra werk. De woning is momenteel casco.

Intercom en electrische deuropener vervangen/installeren

Voor ons huis in Amsterdam wil ik de kapotte intercom en electrische deuropener laten vervangen. Het gaat om een privewoning, 2 en 3 hoog met eigen opgang. Contact graag per mail of whatsapp bellen i.v.m. verblijf in het buitenland (5 uur vroeger). Het huis wordt op dit moment verhuurd, dus zal als er een match is voor de klus zal ik de gegevens van de huurders geven en zij kunnen dan een geschikte datum en tijd kiezen voor de klus.