Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16438 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, groepenkast uitbreiden naar 3 fasen, nieuwe meterkast, vervangen stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Nieuwe meterkast

Ik heb een hele oude meterkast die ik graag wil vervangen voor een moderne kast met 8 groepen.

Nieuwe groep voor vaatwasser gebruiksklaar maken

Er dient een groep gemaakt te worden voor de vaatwasser. Ook in de kast waar de vaatwasser komt voorzien van elektra en kraantje voor aansluiting vaatwasser. Vaatwasser gebruiksklaar maken.

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken

Ik heb een kookplaat overgenomen maar wanneer ik de perilex stekker in het perilex stopcontact stop dan springt de stroom uit. Mogelijk moet de meterkast met extra groepen worden uitgebreid.

Elektra repareren en stopcontacten aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektra in mijn studio kan repareren. De helft van de studio zit zonder stroom, vermoedelijk door bekabelingsproblemen. Dit dient gerepareerd te worden. Bovendien zou ik twee stopcontacten toegevoegd hebben in mijn keuken.

Intercom vervanging VVE

Graag offerte ter reparatie of vervanging van intercom systeem inclusief camera voor complex van 18 appartementen in Amsterdam Oost

Intercom vervanging VVE

Huidige intercom Golmar Platea met een buitenpost met 7 beldrukkers en elektrisch slot op gemeenschappelijke buitendeur. Vervanging met een camera met een grotere beeldhoek of een tweede camera. 7 moderne binnenposten Graag overzicht kosten apparatuur en eventuele opties en de installatiekosten.

Electriciteit kabels doortrekken voor 2 lampen

Ik wil graag 2 aparte lampen aan laten sluiten. Door middel van een 2 schakelaars systeem. Het is een kleine ruimte waar het moet gebeuren een studio van 30 m2.

Reparatie van een stopcontact

Er is 1 stopcontact in huis die door schokken is gebarsten en potentieel voor kortsluiting kan zorgen.

Verplaatsen meterkast en controleren stopcontact

Het gaat om een appartement van ongeveer 72 vierkante meter in Amsterdam. Mijn meterkast zit momenteel qua locatie op een onhandige plek. ik kan er alleen bij via een luikje (hoog) in de woonkamer, waar ik een trap voor moet plaatsen, of via de andere kant, maar die valt in het trappenhuis van de bovenbuurman. Ik vraag me daarom af (1) of de meterkast verplaatst kan worden. Daarnaast doet én stopcontact het niet in de woonkamer, gaarne deze na laten kijken.

Meterkast uitbreiden en aanpassen tbv inductie

Ik wil graag mijn huidige meterkast uitbreiden met 2 automaten, een normale en een kookgroepautomaat. Vanuit de meterkast lopen 2 loze lijdingen naar mijn keuken, daarin kunnen kabels getrokken worden naar 2 punten in mijn keuken. Er moet een stekkerdoos en een perilex op die punten afgemonteerd worden. Ook wil ik dat mijn kookplaat op de perilex aansluiting aangesloten word. De afstand tussen de meterkast en kookplaat is 5 meter. Ik hoor graag het graag.

Vervanging videosyteem

Ik wil mijn huidige videosysteem vervangen. Het hoeft niet perse hetzelfde systeem te zijn, mag ook een audio variant worden, afhankelijk van de prijs. Ik laat mij dus graag adviseren.

Groepenkast vervangen

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van mijn groepenkast. Daarnaast wil ik 2 groepen plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het is onduidelijk of er een aardlekschakelaar aanwezig is. De meterkast is door de vorige bewoner verhuisd en hierdoor is de vorige aardpen verdwenen.

Vervangen elektra /extra aansluitpunten

Ik wil een meterkast extra groepen uitbreiden en elektra vervangen. Extra wandcontactdozen. 2 groepen naar keuken brengen. Afmonteren nieuwe wandcontactdozen. Verplaatsen wandcontactdozen / CAI. I.v.m. inductie koken moet er nog en perilex stopcontact geplaatst worden. De afstand tussen de meterkast Afstand meterkast en inductie kookplaat bedraagt zo'n 5 meter. (1 muur ertussen en heb een houten voer.)

Aanleggen bedraad datanetwerk

Ondanks verscheidene verbeterpogingen blijft WIFI op sommige locaties in ons huis problematisch. Tegelijk hebben we in alle kamers ongebruikte aansluitpunten voor coax en oude telefoon. Op mijn studeerkamer is er zelfs een klein ongebruikt ethernet-netwerkje. Ik zou minimaal graag een bedrade data-aansluiting op mijn studeerkamer willen, maar liefst in alle kamers een data-aansluiting hebben. En het allerliefst zou ik daarvoor de oude telefoonaansluitingen vervangen -- m.a.w. minimaal breekwerk. Ons huis heeft BG + 2 verdiepingen, centrale router + TV versterkers hangen in de meterkast op BG. Ik heb geen bedradingsplan voorhanden, de huidige bedrading is aangebracht in een verbouwing voordat wij ons huis kochten (±20 jaar geleden).

Extra groep keuken en extra opbouw stopcontact

Op 15 april start de stukadoor en begin mei wordt de keuken geplaatst. Ik zou graag voor dat de stukadoor begint het volgende laten doen, zodat de keuken gereed is voor plaatsing: 1. Extra groep met opbouw stopcontact aansluiten (i.v.m. Quooker) 2. Nog een extra opbouw stopcontact voor de LED-verlichting die onder de keukenkastjes komt. Ik weet niet wat een logische plek is, maar ik dacht aan boven de plaats waar de keukenkastjes komen. Kunnen jullie bijvoorbeeld op 12 april of 13 april? Graag ontvang ik een prijsopgave incl. Materiaal en BTW? Zie foto in bijlage voor situatie woning.

Trekschakelaar wasmachine repareren

Trekschakelaar wasmachine is zojuist ontploft bij poging deksel weer op kastje vast te zetten. Een van de contact-veertjes is verbrand en deels afgebroken. Kan iemand dit voor mij vervangen of herstellen? Ik hoor het graag!

Verleggen aansluiting plafondlamp

Ik zoek een elektricien die een lamp kan verplaatsen. Aan mijn plafond hangt een lamp die ik op een andere plek wil hebben (60 cm verplaatsing). De nieuwe bekabeling wil op boven het plafond langs leggen, dat is wel zo netjes. Echter bestaat mijn plafond uit drie lagen gipsplaat, een laag riet en daarboven hout.

Aanleggen nieuwe groep voor elektrische auto

Ik woon op 3 hoog en heb beneden een algemene garage. Mijn parkeerplek is pal achter mijn box waar uiteraard ook een stopcontact zit. Daarbij is er ook een elektra kast in de gang naar de box . Het is de bedoeling dat ik een stopcontact in de garage krijg om me auto op te laden.

Washok laten maken op zolder

Ik wil op de zolder (20m2) een washok realiseren zodat de wasmachine daar afgesloten kan staan. Ik zoek dus een goede timmerman. Er is reeds een aansluiting voor de wasmachine.

Aardpen slaan

Er ontbreekt een aardpen in mijn pand, en ik ben daarom op zoek naar iemand die er een voor mij kan slaan. Ik hoor het graag.

Aanpassen elektra woonboot

Net aangekochte woonboot. Houtskeletbouw. Het gaat om 15 contactdozen die naar beneden moeten. De contactdozen moeten vernieuwd worden. En we hebben ook een 6 fase groepenkast met een aardlekschakelaar en het is de bedoeling dat we elektrisch gaan koken. Dus we zouden het uit willen breiden en we willen meer elektra punten hebben. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag.

Stopcontact buiten aansluiten

Ik wil een buiten stopcontact monteren in de patio. De leidingen liggen er al. Wij willen dat er van binnen af het contact aan en uit kan zetten.

Lichtpunt doet het niet

Het lichtpunt in de slaapkamer doet het niet. Het stopcontact van de betreffende schakelaar wel maar de schakelaar naar lichtpunt niet.

Ventilator in badkamer plaatsen

Ik wil voor de afvoer van waterdamp een ventilator laten aanbrengen in een badkamer. Een afvoerkanaal is aanwezig. Aansluiting op lichtschakelaar. Uitgestelde stop.