Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16624 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, diverse electra reparatie, vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Kookgroep plaatsen met perilex aansluiting

Meterkast uitbreiden met kookgroep, hier is ruimte voor. Perilex wandcontactdoos aanleggen in de keuken. Mogelijk lopen er nog loze leidingen naar de keuken, maar dit is niet zeker

Diverse electra reparatie

Reparatie electra in trappenhuis, verlichting, deuropener, deurbel? En bewegingssensor. Aanleggen kabelgoot/ vernieuwen electra in badkamer en nazien en of reparatie overige electra en aansluitingen. N.B op ander adres dan hierboven, 2 straten verder in Rivierenbuurt. Appartement staat leeg, sommige dingen zijn verouderd

stopcontact

graag offerte voor het aanleggen stopcontact in meterkast

Nieuwe groepenkast + aansluiten

Waarschijnlijk is groepenkast uit 1990 (met 4 stoppen) niet geschikt voor zonnepanelen die wij willen aanschaffen. Daarom wil ik hem laten vervangen.

Aardpen slaan en aansluiten

Voor het aanbrengen van aardpen en aansluiten op nieuwe meterkast. De aardpen kan vlak voor de deur de grond in, en de meterkast hangt binnen op 3 meter afstand. We ontdekten bij de installatie van de nieuwe meterkast dat er geen goede aarde is. Ik hoop dat u zo genoeg informatie hebt.

Reparatie of vernieuwen tuin verlichting

In mijn tuin zijn alle drie de spots stuk. 12V. De armatuur ziet er wat gammel uit. De transformator lijkt wel in orde. Welke vakman kan mij helpen?

Electra geheel vervangen

Ik zou de elektra in de gehele woning willen vervangen. De woning is van 1890 en op een aantal plaatsen lopen de elektra draden over het plafond. Er zijn ook maar 4 groepen op dit moment en dat zou ik ook willen laten uitbreiden. Verder gaat het om een woning van 40 m2 dus vrij klein. In de woonkamer gebruik ik op dit moment staande lampen voor verlichting en ik zou het liefst overal spotlichten op het plafond willen hebben. Ook zijn er niet genoeg stopcontacten. Meeste apparaten zitten op een verlengstuk wat ook niet heel veilig is. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor bovengenoemde zaken.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een appartement in Amsterdam gekocht met een oude groepenkast. Wij willen deze laten vervangen door een nieuwe groepenkast.

Atea intercom repareren

Van een van de intercoms werkt de doorbuzzer niet meer en een van de knoppen veert niet meer terug. Het gaat om een NOV 903 en de opbouwrand is 205A4

Verleggen electra

Ik wil graag een stopcontact verleggen (inbouw) en een inductie kookplaat installeren 2 fases 2 groepen zijn aanwezig.

3 lampen op een stroompunt ophangen aan plafond

Ik wil hulp bij drie lampen op een stroompunt ophangen aan het plafond. Het gaat om een afstand van ongeveer 150 CM van het stroompunt naar de tafel en 120 cm van plafond naar beneden. De snoeren van de drie lampen zijn nu te kort, dus er moeten ook drie nieuwe snoeren in de fittingen gemonteerd worden. Het plafond heeft een grove korrel, dus een plakstrip gaat denk ik niet werken. Graag dus advies uitbrengen over welk ophangsysteem we kunnen gebruiken. En welke ook advies welke snoeren we moeten kopen. Daarnaast mogen er ook 4 gewone lampen worden opgehangen. Alle stroompunten zijn aanwezig.

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.

Bouwaansluiting realiseren

Het gaat om een tijdelijke bouwaansluiting, dat we aan het bouwen zijn, maar in caravans wonen.

Extra groep aanleggen voor inductie

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductie fornuis. Belangrijk is dat de klus binnen 1,5 week uitgevoerd wordt, omdat ik er dan ga wonen. Ik heb het fornuis nog niet aangeschaft, ik weet niet zeker of hier een perilexaansluiting voor nodig is, dit zou ik graag met u bespreken als u er bent.

Elektra klussen

Het betreft werkzaamheden in een appartement. Er moeten 4 stopcontacten van halfhoog naar laag worden verplaatst. Ook zijn er 2 lichtschakelaars en een thermostaat die terug geplaatst moeten worden. Daarnaast is er een glasvezel internet aanvoer die omlaag geplaatst moet worden.

Verplaatsen van 1 wandcontactdoos

Zie opdracht en foto, ca 1 meter verplaatsen naar muur naast raam

Golmar intercom repareren

I recently renovated my apartment in the centre of Amsterdam and the intercom has been broken by the workers. The intercom was Golmar with video system connected to the building. I would need someone to sell and install a new Golmar video system. Could you help me with this and send me a quote?

Intercom bij de electrische deuropener werkt niet meer

Het gaat om 3 appartementen met dezelfde toegangsdeur aan de straat. Openen van de toegangsdeur werkt nog wel, maar de intercom doet het niet meer. Het betreft een oud systeem, geïnstalleerd omstreeks 1973. Het liefst zou ik willen dat dit word gerepareerd, maar als dit niet mogelijk is dan mag deze zeker vervangen worden voor een nieuw systeem, dit wil ik graag doen in overleg met de vakman

Groepenkast 1 fase naar 3 fase + 1 x 380v aansluiting vlak bij de meterkast.

Het gaat om: 1. Vervangen 1 fase groepenkast met smeltveiligheden naar 3 fase groepenkast. 2. 380v aansluiting voor oven maken net buiten de meterkast aan de andere kant van de muur, ongeveer 2 á 3 m kabel. Eind april verzwaard Liander de 1 fase aansluiting naar een 3 fase aansluiting, hiervoor moet de 3 fase groepenkast geplaatst zijn. Graag deugdelijk materiaal.

Vervangen aardlek

Er is een aardlekschakelaar die niet meer werkt. En er moet wellicht een extra groep aangemaakt worden.

Installeren van een nieuwe deurbel en intercom

Ik zoek een elektricien die een intercom bij een groot herenhuis kan vervangen. In een oud huis in Amsterdam zit nu een deurintercom uit ca. 1960. Biedt mogelijkheid tot spreken en deur openmaken (dmv een soort relais die via ketting deur openmaakt). Huisdeur is 1 verdieping lager dan spreektoestel. Spreektoestel bromt zeer sterk. Opendrukker lijkt nog te werken, maar bedrading is allemaal 60 jaar oud. Deurbel zit op eigen circuit en werkt nog prima. Wat zou vervangen van installatie kosten? Twee opties: alleen geluid (maar ook nog deur open kunnen drukken) en video (en ook deur open drukken). Graag bij offerte ook de nodige apparatuur.

Verlichting en bedrading trappenhuis

Voor een VVE in Amsterdam west wil ik een offerte aanvragen voor het moderniseren van de verlichting van het trappenhuis. De werkzaamheden bestaan uit: - oude katoenen bedrading vervangen, bg + 4 etages - bestaande aansluiting verwijderen en afvoeren van buurtrappenhuis - nieuwe aansluiting aftakken van woning - tussenmeter plaatsen - kwikschakelaar vervangen door moderne automaat

Intercom in voordeur van appartementencomplex vervangen

Wij willen graag met de VvE de intercom in de voordeur en de bijbehorende telefoons in 3 appartementen laten vervangen. Ik denk dat er iemand zal moeten langskomen om te kijken wat de huidige situatie is, zodat er een nieuwe intercom geïnstalleerd kan worden met dezelfde maten.

Verplaatsen van meterkast

Wij willen ons appartement verbouwen en de keuken naar de voorkant halen. Echter zit hier ook de meterkast. Deze zouden we graag laten verplaatsen. De elektricien moet beoordelen waar deze kast een betere plek kan krijgen. Het gaat om een appartement van 60 m2.

Installeren krachtstroom voor elektrisch fornuis

Meterkast uitbreiden voor krachtstroom. Krachtstroom bedrading naar nieuwe keuken (zie rode lijn plattegrond) trekken en krachtstroom stopcontact plaatsen