Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16472 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen elektra in huis, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, verplaatsen van de meterkast, sleuven frezen in betonnen muur en stopcontacten voor tv, elektrische deuropener met intercom en camera installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Elektrische deuropener met intercom en camera installeren

Wij willen graag voor ons huis met 3 appartementen een nieuwe elektrische deuropener laten installeren. Idealiter met intercom en camera. 1, 2 en 3 hoog.

Aardpen slaan

Aardpen slaan, inpandig, doorverbinden met 4 groepenkasten (aardlek aanwezig). Werk graag ergens uitvoeren in de aankomende 4 maanden.

Stopcontacten verplaatsen, aanleggen, en extra groep

De klus bestaat uit verschillende dingen: 1. Extra groep in de meterkast voor perilex stekker nieuwe inductieplaat 2. Perilex stekker op juiste plek in de keuken aanmaken 3. Wand contact doos van afzuigkap verplaatsen 4. Trekschakelaar installeren in de badkamer voor wasmachine en droger 5. Stopcontact in de badkamer nakijken

Intercom met elektrische deuropener repareren

We hebben al jaren problemen met onze intercom. De deurbel zelf doet het en soms kunnen we de deur ook openmaken via de button, maar degene die aanbelt hoort niet dat wij de deur opendoen en de intercomfunctie werkt dus ook maar half.

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag een offerte voor het verplaatsen van de meterkast 2 meter verder binnenshuis. Gas en stroom, woning is 9 jaar oud.

Vervangen en verplaatsen wandlampjes

Vervangen en verplaatsen van twee wandlampjes, de huidige lampjes zitten niet op een rechte lijn. Nieuwe lampjes hebben nog een snoer maar zou ik indien mogelijk graag direct op het lichtnet aangesloten hebben.

Meterkast uitbreiden van fase 2 naar fase 3

In de meterkast wil ik een 2 fase omzetten naar een 3 fase op verzoek van de woningbouw.

Stoppengroep splitsen

Graag wil ik weten of het mogelijk is om de elektra van 1 ruimte te splitsen / verdelen over meerdere stoppen. De woonkamer heeft licht / wifi en hifi. De laatste moet in ieder geval een eigen groep krijgen. De meterkast heeft hiervoor capaciteit in de zin van vrije stoppen beschikbaar. Graag lees ik of dit kan en wat de kosten hiervan zijn. Dank alvast voor de moeite.

Electra vervangen

Ik wil de electra in de hele woning vervangen + aardlekschakelaar aanleggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Schakelaar + 3 stopcontacten _ 3 TL-balken ophangen

In mijn blokhut die ik voor creatieve activiteiten wil gebruiken moet verlichting komen. Een kabel vanaf een aparte groepen-kast is al naar de blokhut getrokken. Nu moet er een schakelaar met 3 stopcontacten komen en 3 TL-balken opgehangen worden. Daarvoor wil ik een all in offerte krijgen. Het materiaal is er.

Extra groep + perilex stopcontact

Ik wil graag een extra groep en een perilex stopcontact aan laten leggen voor de aansluiting AEG inductiekookplaat. Graag een offerte.

Vervangen van electra

Electra in gehele woning vervangen. Ook de meterkast vervangen en uitbreiden (minimaal 6 stoppen). Extra wandcontactdozen plaatsen, huidige vervangen, lichtschakelaars vervangen en huidige opbouw inbouwen.

Extra stopcontacten

Ik wil graag drie wandlampen ophangen met ieder een eigen elektriciteitspunt en twee nieuwe stopcontacten laten aanleggen. Graag ontvang ik offerte hiervoor.

Snoer Bosch wasmachine verlengen/vervangen

De snoer van de wasmachine is te kort. Het snoer graag vanuit de wasmachine vervangen (1 stuk langer snoer) en aansluiten op de trekschakelaar. De Bosch wasmachine staat in de badkamer.

Twee stopcontacten in de meterkast

Ik moet een wifi-router in de meterkast installeren, maar helaas zijn er geen stopcontacten. Ik will 2-4 stopcontacten daar hebben.

Dimmers en electra draden vervangen

Dimmers vervangen en Electra werkend maken zodat het niet meer flikkert of kortsluiting geeft. Gaat ongeveer over 6 contact punten. Wat zijn de kosten inclusief arbeid/ materiaal/ voorrij kosten?

Aardpen aanbrengen en aansluiten

Elektra is modern inclusief aardlekschakelaar. Alleen er blijkt geen aardpen te zijn. Graag onderzoeken waar en hoe diep deze ingebracht kan worden, en de bedrading van 2 appartementen erop aansluiten.

Groepenkast uitbreiden

Ik stuur deze mail even namens mijn zoon. Hij heeft mij gevraagd een vraag m.b.t. zijn meterkast uit te zoeken, en heeft deze week zelf geen tijd om er achter aan te gaan. Inleiding: Hij heeft vorig jaar een appartement gekocht. Op dit moment zit er in het appartement nog een gasformuis, gasoven en een gasboiler. Voor de korte termijn wilt hij elektrisch gaan koken en de oven vervangen door een electrische oven. Er ligt electrabuis met draad (5 aderig) voor de perilex vanuit keuken tot in de meterkast en ook de buis met draad (3 aderige) voor een oven is aanwezig als los uiteinde in de meterkast. Beiden draden zijn nu nog niet aangesloten op de groepenkast. In de verre toekomst zal ook ooit de gas boiler vervangen moeten worden door elektrisch (plannen voor Amsterdam gasvrij). Daar ligt nog geen electradraad voor. Nu wilt hij binnenkort wel de gasoven en gasfornuis gaan vervangen dus logisch om voor die twee nu over te stappen op elektrisch. De boiler wordt nog niet vervangen want die is begin 2018 nieuw geïnstalleerd. Op dit moment zit er in de meterkast een groepenkast met 4 groepen van het merk Debflex (waarvan 1 groep voor de wasmachine en 1 voor de droogtrommel). Zie foto bijlage. Deze groepenkast moet dus uitgebreid worden met een fornuisgroep, een losse groep voor de oven, en ook een extra aarlekschakelaar. Vraag 1: Is dat mogelijk op de bestaande Debflex groepenkast, en zo ja wat kost dat dan? Vraag 2: Indien dat niet mogelijk is wat kost dan een nieuwe ABB groepenkast voor 5 groepen + 1 fornuisgroep + 1 groepenkast contactdoos, hoofdschakelaar, aardlekschakelaars (inclusief montagekosten, voorrijkosten, hulpmaterialen, etc. ) Dus graag een totaalprijs, zonder verborgen kosten. Mocht het een klein prijsverschil zijn dan mag ook de prijs vermeld worden met nog 1 groep extra (bedoeld voor het toekomstige gebruik t.b.v. gasboiler vervanging door ele

Aanleggen stopcontact meterkast

Graag zouden wij een stopcontact in onze meterkast laten aanleggen om onze modem etc. aan te kunnen sluiten in de meterkast. We horen graag wat de kosten hiervan zijn.

Vervangen electra

Ik wil de electra in het hele appartement (1961) vervangen en nieuwe groepen aanleggen in de meterkast en het verplaatsen van stopcontacten.

Verplaatsen meterkast

Ik zou graag willen weten, wat het verplaatsen van de meterkast kost. Het gaat om nog geen meter opzij.

Het uitbreiden van de meterkast en het trekken van een kabel

Ik zoek een elektricien voor het uitbreiden van de meterkast. Echter gaat dit niet passen dus gaat het om het realiseren van een nieuwe meterkast met extra groepen ten opzichte van de huidige situatie. De meterkast bevindt zich buiten direct naast de keuken. Er moet een kabel getrokken worden naar de keuken in verband met nieuw keukenapparatuur.

Een groep samenvoegen in de meterkast

Ik zoek een elektricien die een groep kan samenvoegen in de meterkast. Dit is nodig in verband met een nieuwe keuken op de eerste verdieping. Mijn vraag is of dit mogelijk is.

Vervangen electra

Ik wil de electra in de gehele woning vervangen. Het is een casco dubbel benedenhuis, bel etage en souterrain.

3 fase stroom aanleggen

I need to have a 3 phase outlet installed in the kitchen for an induction kookplaat. The model i want is Siemens iQ700 (EX997LVV5E) that requires 11.1 KW to function and currently we only have standard electrical outlets available in the kitchen.