Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amsterdam of directe omgeving.

16057 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amsterdam:

Zonnepanelen aansluiten

Collega's elektriciens , WIE ZIJN WIJ? Van Acker projects / Berrentec Wij zijn 2 ondernemingen die groepsaankopen doen van zonnepanelen. Dit is al jaren een groot succes! Zo groot dat wij het niet bol gewerkt krijgen en dringend opzoek zijn naar hulp. Werken nu voornamelijk in Nederland. Regio's Limburg/ Brabant zijn afgerond. Zijn nu sinds een maand van start gegaan in Regio Amsterdam. Vermoeden dat dit tot eind aug. Zal duren. Daarna trekken we verder richting andere provincies. Wat moet je weten? Wij zijn op zoek naar monteurs voor de aansluiting van de omvormers, hierbij zal 100€/koppeling te factureren zijn. Je kan 4a5 koppelingen per dag doen. Daarnaast zijn er soms ook nog kleine herstellingen, deze worden in Regie vergoed aan €35/u. Voor iedere gereden kilometer word er €0. 346/km betaald. Dit lopende van vertrek thuis/hotel tot aankomst thuis/hotel. Alle materialen zoals kabel, zekeringen, buis, enz.. wordt door ons voorzien en s'morgens afgehaald in het aangegeven magazijn. Je verblijft in een hotel met eigen kamer inclusief ontbijt pakket. Klanten/werkbonnen staan netjes vermeld in de app. Teamleader. Deze word kosteloos aangemaakt voor jullie. Wens je meer informatie dan kunnen we steeds eens afspreken voor een gesprek! Meer info ? +32(0)of

Krachtstroom aanleggen

Het betreft het aanleggen van krachtstroom ten behoeve van een inductiekookplaat in een nieuwe te plaatsen keuken.

Elektra vertakken

Het betreft een nog niet gestuukte nieuwbouwwoning. Hier dienen er 4 elektra punten vertakt te worden. De wandcontactdozen die nu 20 cm boven de vloer zitten moeten naar 20 cm onder het plafond. Verder moet er 1 nieuw lichtpunt met een schakelaar geplaatst moeten. Alle 5 de punten moeten worden weggewerkt in de muur, ingefreesd en dicht gesmeerd.

Intercomsysteem voor appartementen installeren

I'm looking for options to replace the intercom system at my building. We're looking for a 3-apartment system with video and door-opening functions. Could you please share the options you could offer and pricing (including installation).

Aanbrengen van aarding voor meerdere appartementen

In 11 appartementen de aarding controleren en een offerte maken voor het aanbrengen van aarding.

Kortsluiting verhelpen

Ik ben net verhuist naar Amsterdam West, en ik was het douch aan het schoonmaken en het is per ongeluk water gevallen bij 3 lampjes die vast zit bij het muur, volgens mij zit water in het lampjes en het hele licht van de douche wilt niet meer aan blijven en ook 2 stopt contact van de woonkamer die naast het douche is werk ook niet meer. Ik heb het energie van het douchen uit gedaan zodat geen shock meet geeft. Ik wou vragen hoeveel het zou kost om dat te repareren?

Groepenkast aanpassen voor inductie

We willen graag overstappen naar inductiekookplaat, echter hebben we volgens ons niet de juiste aansluitingen. We willen graag advies in of we 2 fases / 3 fases nodig hebben en tevens dit gelijk vervangen.

Elektra uitbreiden en aanpassen in huis

Extra groep aanleggen in de meterkast, buitenlamp met schakelaar binnen aanleggen, buiten op 1 plek in dezelfde muur als buitenlamp, muur 2 of 3 stopcontacten aanleggen en eventueel 3 buitenlampen ophangen. Handigste om de bedrading via de kruipruimte te realiseren.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb nu een gaskookplaat en wil voor de nieuwe keuken een inductiekookplaat. Daarvoor moet een extra aansluiting/groep inclusief Perilex stekker worden aangesloten.

Meterkast op een aardpen aansluiten

Het betreft het aansluiten van een aardpen op de meterkast.

Gebreken (11) na gemeentekeuring verhelpen

Ik heb de gemeente een woonkwaliteitskeuring laten uitvoeren van de gas- en elektra installatie. Hieruit kwamen 11 gebreken naar voren, die ik graag wil laten verhelpen. Het rapport is aanwezig en zal ik meesturen, zodat u de gebreken kunt bekijken.

Aanleggen van extra groepen

Ik heb een meterkast met drie aangesloten groepen. Daarnaast zijn er twee loze leidingen. De twee loze groepen wil ik actief maken. In de keuken een groep voor de oven en een voor de vaatwasser, ontsteking van de gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Ook moet er een twee potige hoofdschakelaar geplaatst worden.

Intercom repareren

Mijn gebouw (VVE van 3 woningen) heeft een intercom die nooit heeft gewerkt. De kabel is afgebroken. Ik wil graag een afspraak maken met een monteur voor een diagnose en reparatie, liefst zo snel mogelijk.

Elektra aanleggen waar nodig

Uitbreiden groepen en aanleggen waar nodig in huis

Perilex aansluiten voor een fornuis

Ik wil een perilex aansluiting laten plaatsen in de keuken voor een fornuis. Het gaat alleen om de aansluiting.

Elektra doortrekken en controleren

De werkzaamheden is als volgt: - check of doorgeknipte kabel weer netjes gerepareerd is - check of 2 andere aansluitingen voldoen aan NEN norm - doortrekken kabel/nieuw stopcontact voor CV ketel, is reeds doorgetrokken maar niet volgens NEN norm, en stopcontact mist nog, hoeft niet ingefreesd te worden.

Lichtknop en deurbel vervangen

Het lichtknopje van vier spotjes in de badkamer is “lam”. En de deurbel wil ik compleet vervangen (zowel buiten als binnen).

Stroomstoring verhelpen

In mijn sous heb ik 4 lampen aan de muur hangen die met een snoer aan elkaar verbonden zijn in de muur. Eerst viel de laatste lamp uit (waar het snoer de muur uit komt). Toen ik de lamp verving (terwijl de stroom aan stond) vielen alle 4 de muurlampen uit. Ik zie niets in de stoppenkast, alle andere lampen in de ruimte werken. Daarnaast doet mijn plafondlamp het niet, dat was al eerder zo maar wil ik ook graag gemaakt hebben. Kan dat spoedig? Hartelijke

Vervangen elektra inclusief alle bedrading

We hebben een huis gekocht uit 1960, en de elektra (inclusief bedrading) moet geheel vervangen worden. Het gaat om: • 9 x lichtpunt te bedienen d.m.v. 10 x lichtschakelaar • 2 x aansluitpunt voorzien van brandmelder • 20 x tweevoudig WCD • 1 x nieuwe groepenkast bestaande uit: hoofdschakelaar 2P/40A, 2 x aardlekschakelaar 2P/40A, 7 x installatieautomaat B16A • 1 x aardelektrode • 1 x centraal aardpunt in badkamer

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

Extra stopcontact plaatsen voor keuken

Er moet een extra opbouw stopcontact worden geplaatst in de keuken ten behoeve van een inbouw-fornuis/kookplaat. Deze moet achter/onder de kast waarin het inbouw-fornuis komt. Er is reeds een Perilex stopcontact aanwezig. Graag ontvang ik een offerte per e-mail.

Uitbreiding groepenkast en krachtstroom

Door aanschaf van een nieuwe kookplaat, 7400 Watt, en overige apparatuur heb ik me laten vertellen dat ik mijn groepen kast van 1 fase naar 3 fase moet omzetten. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Wandcontactdoos verplaatsen

Er is 1 stopcontact in de keuken welke 1 meter naar links verplaatst moet worden. Het stopcontact bevindt zich in een betonnen muur.

Stopcontact verplaatsen

Ik wil een stopcontact in de keuken 1 meter naar links verplaatsen. Het stopcontact bevindt zich in een betonnen muur.

Elektrische leidingen onderzoeken

Het ruikt naar isolatie material van kabels. Graag oorzaak vinden en probleem oplossen