Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkasten aan laten leggen:

Groepenkasten aan laten leggen

As my house has old electric group system, I would like to have a new electric system. I would like to know the costs/estimation is for this.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkasten aan laten leggen uit heel Nederland:

Uitbreiden van de groepenkast

Ik wil graag twee groepenkasten aan laten leggen, 2 kabels trekken, onder de vloer voor boiler en inductiefornuis en 2 stopcontacten extra in de keuken aanbrengen.

Groepenkast vervangen en 3 fase stroom installeren

Op het moment heb ik een 1 x 25 A aansluiting. Deze wil ik laten vervangen door 3 x 25 A. Hierover ben ik op het moment met Liander in contact, want die moet dat verzorgen. Als dit klaar is, moet mijn oude groepenkast met smeltzekeringen vervangen worden. Tevens wil ik dan een nieuwe verbinding laten leggen naar de keuken om zo mijn gasstel te vervangen door een inductiekookplaat en eventueel mijn boiler te vervangen met een doorstroomverwarmer. In de centrale hal zit op mijn etage een aantal groepenkasten voor 4 appartementen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Aanpassen van de elektrische installatie

Aanpassen van twee groepenkasten, het plaatsen van 10 WCD's met het leggen van de daarbij behorende kabels. Een en ander is beschreven in het bijgevoegde document.

Nieuwe IP65 groepenkasten monteren

Ik heb 3 nieuwe IP65 (Hager of ander A merk) waterdichte groepenkasten nodig; inhoud per kast; 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 8 groepen. Binnen heb ik een 40 Ampere? Groepenkast met 16 Amp groepen; buiten wil ik 3 x 10 Ampere groepenkasten plaatsen in mijn beide vijverhuizen en in een schuur. Deze ruimtes zijn overdekt en grotendeels afgesloten. Voor dit project heb ik 2 nieuw aan te leggen (buiten)groepen nodig, uiteraard vanaf de meterkast binnen en dan door de huismuur meteen naar buiten de groepen langs de buitenmuren trekken. Nieuwe groep 1: deze groepenkast is voor schuur 2 en deze zal direct verbonden worden met de groepenkast in het 1e vijverhuis. Dat betekent dat deze schuur en het vijverhuis samen hierdoor 1 nieuwe groep delen, op deze kasten komen alleen wat water en- luchtpompen en nog ongeveer max. 300 watt aan verlichting e.d. op. Nieuwe groep 2:In het 2e vijverhuis komt dan een groepenkast met een volledig zelfstandige groep vanuit de woning. Hier komt ongeveer max Watt aan apparatuur op (uiteraard niet continue) Verder zal er binnen in de woning naar verwachting 2 maal een Hager automaat B20 ampère voor de nieuwe groepenaansluitingen moeten komen. Ik heb volgende vragen: 1. Wat kosten de IP65 groepenkasten (compleet incl wartels etc.)? 2. Wat kost de installatie, denk hierbij aan 1 – 2 dagen werk? 3. Wat kost het extra materiaal, kabels, buizen e.d. 4. Wat kosten 2 maal een Hager automaat B20 ampère? 5. In bijgevoegde excel sheet staat een schema van wat er precies op welke plek gebeuren moet, is deze helder? Tekening en diverse foto’s in excel formaat beschikbaar. Gaarne spoedig bericht.

Elektra aanleggen bij een camping

Voor een nieuw aan te leggen camping met 130 plaatsen en 18 chalets willen wij graag een offerte ontvangen voor de aanleg van 69 stroompaaltjes met 2 stekkeraansluitingen per paal. Ook moeten de chalets aangesloten worden op het stroomnetwerk. De nieuw aan te leggen camping bevind zich op het eiland Texel en is goed bereikbaar. Wij wensen een volledige offerte voor elektra en groepenkasten te ontvangen zodat wij weten wat de bovenstaande wensen gaan kosten.

Een appartement op de eerste verdieping ...

Een appartement op de eerste verdieping van een pand uit 1895 moet een eigen gas, water en electrameter krijgen. Momenteel is dit gezamenlijk met de begane grond (meters in souterrain) maar door splitsing van appartementen moet dit worden opgesplitst. Het project is om dit in zijn geheel uit te voeren inclusief aanvraag van meters. Dit houdt in leidingen (ver)leggen en elektraverbruikers uitsplitsen om 2 aparte groepenkasten te kunnen realiseren.