Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor 3-fase aansluiting maken:

3-fase aansluiting maken

Ik wil de 1-fase aansluiting in mijn woning laten veranderen in een 3-fase aansluiting (3 fase 400V, 50Hz). Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 3-fase aansluiting maken uit heel Nederland:

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een drie fase hoofdschakelaar laten plaatsen. Voorlopig moet dit aangesloten worden op een 1 fase aansluiting en later, als de 3 fase is aangelegd, moet het op 3 fase. In eerste instantie wil ik ook graag dat er alvast een nieuwe groepenkast wordt geplaatst. De groepenkast is al aanwezig, betreft een Schneider PRAIl. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Groepenkast leveren en installeren

Een nieuwe groepenkast leveren en installeren. Een 3 fase groepenkast met 14 groepen plus 2 fornuisgroepen. Het is voor een woning waar twee appartementen in gemaakt zijn. De bekabeling hangt nu (deels) los naast de kast. Kunt u ook de aansluiting voor de 3 fase verzorgen? Of moet ik dat aanvragen bij Stedin?

Groepenkast aanpassen

Ik wil graag een offerte voor het aansluiten van een 3 fase aansluiting in de groepenkast. Leidingen ed liggen er al.

Meterkast verplaatsen naar een bouwmuur

Meterkast bestaande situatie: midden in ruimte (zie BA01). Gewenst: meterkast naar bouwmuur (woningscheidende wand in rood). Aansluiting van gas en elektra meters, nu nog onduidelijk of watermeter daar ook zit. Graag een richtprijs. Het gaat om een rijtjeswoning met houten balklaag op verdieping (richting: bouwmuur tot bouwmuur), begane grond beton met beperkte kruipruimte. Voor deze fase graag een richtprijs. U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

Krachtstroom aansluiten

Van 1 fase 1 x 25A naar 3 x 25A (krachtstroom aansluiting).

Vervanging van de groepenkast

Huidige groepenkast: Aansluiting: 1 fase (bouwjaar 1984) Fornuisgroep: 2 (gekoppeld) Wasmachinegroep: 1 (naar douche) Lichtgroep: 3 Gewenst: Aansluiting: 1 fase (bouwjaar 1984) Groepenkast componenten: -Hoofdschakelaar -Beltrafo -Contactdoos geaard -Groepen gezekerd met: installatie automaten (alamat) Groepen: -Fornuisgroep: 2 (gekoppeld) -Wasmachinegroep: 1 -Lichtgroep: 4 (1 extra) Opmerking: de wasmachine groep en extra lichtgroep moet voorlopig eindigen in doos in meterkast ter behoeve van latere aanpassing.

3 fase aansluiting maken voor inductiekookplaat

Er wordt nu gekookt op gas. Maar bij een nieuwe keuken is er de wens voor een inductie kookplaat. Er is echter geen 3 fase aansluiting aanwezig. Ook is de meterkast bijna 40 jaar oud en zijn er hier de mogelijke aanpassingen nodig.

Hoofdschakelaar in meterkast installeren

Ik wil mijn 1 fase 35 ampère aansluiting laten om bouwen/verzwaren naar 3 x 25 ampère 3 fase. Dat doet Stevin. Voor dat dit kan, moet ik een hoofdschakelaar laten plaatsen. Graag zou ik willen weten wat de kosten hier voor zijn. Ik heb een ouderwetse groepenkast met draaistoppen.

Gasoven ombouwen naar inductie

Ik heb een SMEG CS18NLA-6 gasoven en ik wil de gas kookplaat laten ombouwen naar een inductiekookplaat. En bieden jullie dan ook de juiste inductieplaat aan die goed past? Ook is het hiervoor nodig om een Perlex 3 fase aansluiting te maken vanaf de meterkast onder de vloer door naar de keuken. De Perlex 3 fase aansluiting moet sowieso doorgaan als het niet lukt om de kookplaat om te bouwen in een inductieplaat.

Extra groepen plaatsen voor nieuwe keuken

Wat zijn de kosten voor extra groepen in een moderne meterkast (plaats genoeg) 1) 3 Groepen in bestaande kast; 2) Bijplaatsen aardlekschakelaar in bestaande kast; 3) Aansluiting inductie kookplaat (krachtstroom/3 fase + nul) > hiervoor moet vanuit de meterkast (grenst aan de keuken) de leidingen doorgetrokken worden.

Partners

Partners van Casius