Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amstelveen of directe omgeving.

2504 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amstelveen:

Groepenkasten aan laten leggen

As my house has old electric group system, I would like to have a new electric system. I would like to know the costs/estimation is for this.

Elektrische deuropener en intercom installeren

Mijn moeder kan niet goed lopen en daarom wil ik dat ze vanuit de woonkamer hoort wie er aanbelt en vanuit die positie de deur kan openen. Eventueel dus met intercomsysteem.

Extra groep in meterkast installeren

In verband met een nieuwe keuken inclusief een inductieplaat met ingebouwde afzuigsysteem (Bora) denken wij dat we een extra groep in de meterkast moeten hebben. De huidige keuken is voorzien van 1 grote koel/vriescombinatie, combi magnetron/oven, vaatwasser en een extra ingebouwde koelkast, tafelmodel. De nieuwe keuken zal inclusief de volgende apparaten worden. Combi magnetron/oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast, kraan met cooker en een inductieplaat Bora met ingebouwde afzuigsysteem. De meterkast is nu een fase 1 en zou een fase 3 moeten gaan worden.

Deurbellen met video installeren

Voor een project ism de gemeente Amstelveen zullen wij op 1 en 2 juni ca. 50 video deurbellen installeren in Amstelveen. Wij zoeken voor deze dagen 1 of 2 electriciens die ons team kunnen begeleiden voor eventuele technische werkzaamheden die ons eigen team niet kan uitvoeren. Twee dagen van 09:00 tot 18:00.

Uitbreiding van de groepenkast

Ik wil graag drie extra groepen in de meterkast laten aanleggen. Ook moet er een hoofdschakelaar bij en ongeveer 8 aansluitpunten voor WCD units.

Ouderwetse deurbel laten vervangen

De ouderwetse deurbel gaf een brom geluid en die heb ik vervangen. Blijkt dat de laagspanning op de kabel niet boven de 6V uitkomt, terwijl 8V minimaal is. Graag kabels controleren en zo nodig vervangen en deurbel repareren. Ik heb ook een slimme deurbel van Ring geïnstalleerd.

Elektra vernieuwen in de hele woning

In onze woning uit 1936 willen wij de gehele elektra opnieuw laten aanleggen (inclusief meterkast). Het betreft een woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Buitenlamp vervangen

Ik wil de buitenlamp en sensor vervangen. De sensor doet het niet meer.

Repairing the intercom

My apartment intercom does not buzz when someone call me from the main door of the building . I can pay for this job 30 euros to fix it up.

Twee extra stopcontacten aanleggen

Ik wil graag 2 extra stopcontacten laten aanleggen, op 2 verschillende plaatsen in onze woning. Er is al een inbouw stopcontact met 2 aansluitingen maar ik wil graag 3 aansluitingen hebben.

Zegel plaatsen op stoppenkast

Zegel plaatsen, verbroken voor plaatsen van nieuwe groepenkast (door erkend elektricien).

Beltrafo laten vervangen

Installatie is tbv nieuwe RING Pro deurbel. Ik weet dat WiFi en opslaan HD beelden mijn pakkie aan is. Gaat alleen om de trafo in de meterkast vervangen, de rest kan ik zelf.

Extra groep en bedrading aanleggen

Graag zou ik een 3 fasen groep in de meterkast aan laten sluiten en bedrading van de meterkast naar de keuken. Voor een inductiekookplaat. Een apart stopcontact moet er dus ook komen. Als het goed is, kan de bedrading door dezelfde leiding als die van de oven?

Extra contactdoos in een betonnen muur plaatsen

Ik wil een extra contactdoos plaatsen in een betonnen muur, zodat de stopcontactbedrading niet te zien is onder de tv of aan de zijkant.

Stopcontacten in de muur frezen

Ik wil graag dat er 2 stopcontacten in een beton muur ingevreesd worden. Eentje zit al in de muur naast de tv alleen hij moet verplaats worden achter de tv dit omdat de tv aan de muur hangt. En achter de bankstel zit ook al een stopcontact die ook onvegeer 1meter verplaats moet worden naar liks.

Groepenkast vervangen

We hebben een oude woning gekocht, die zijn we nu aan het renoveren. Het appartement is vrij klein. Voor de nieuwe keuken met elektrische kookplaat, combi oven, vaatwasser en afzuigkap hebben we waarschijnlijk een nieuwe groepenkast nodig. Mogelijk hebben we aan de huidige capaciteit genoeg maar het zijn nu drie groepen en als dit niet het geval is moeten we de capaciteit verhogen bij Liander. Wat zal dit alles gaan kosten?

Stopcontact plaatsen

Ik wil een stopcontact op de wand van de keuken plaatsen. Onder de schakelaar van de toevoegde beeld. Ik wil graag een offerte aanvragen voor de taak die ik heb.

Electrical work

We need electrical work done on one floor in our home. - Room 1: 4 electrical sockets (with 2 points in each) to be fitted. Wiring in the walls. - Room 2: Light bulb to be shifted. Wiring in the ceiling. - Bathroom: Create an extension for another electrical point. Wiring on the outside. So milling needs to done, and if possible afterwords restore with plastering and painting. if not, than an electricien for now will do.

Vernieuwen en uitbreiden groepenkast

Ivm vernieuwen keuken huidige kast vernieuwen en uitbreiden voor keukenapparatuur.

Stopcontacten verplaatsen

Stopcontacten omlaag tot vlak boven de plint verplaatsen.

Wasmachineaansluiting en extra dubbele stopcontacten plaatsen

Ik wil graag extra dubbele stopcontacten laten plaatsen, deels in dragende muren. Tevens wil ik reparatie/vervanging van de wasmachineaansluiting in mijn badkamer laten verzorgen. Het appartement is net geschilderd, daarom het is belangrijk dat er netjes gewerkt wordt en de muren niet beschadigd worden.

Aardpen slaan en aardlekbeveiliging aansluiten

Een aardpen slaan en montage en installatie in de groepenkast inclusief een aardlekbeveiliging. Er is een 'nieuwe' stoppenkast in met aardlekschakelaar.

Lampen ophangen en aansluiten

Er moeten 2 lampen worden gemonteerd aan het plafond. Het plafond is gemaakt van beton. De klant schaft zelf de nieuwe lampen aan. De klant spreekt Engels.

Groepenkast uitbreiden

Graag ontvang ik een totaal offerte voor het vervangen/uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van een airco. Er zijn momenteel 5 groepen en er dient 1 groep extra geplaatst te worden.

3-fase aansluiting maken

Ik wil de 1-fase aansluiting in mijn woning laten veranderen in een 3-fase aansluiting (3 fase 400V, 50Hz). Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.