Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Amstelveen of directe omgeving.

2638 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Amstelveen:

Extra groepen bijplaatsen

Wat kost het om 4 extra groepen bij te plaatsen? Ik hoor het graag!

Meterkast extra groep aanleggen tbv keuken

We gaan van gas naar elektrische koken en we willen de oven en de koelkast naar andere kant verhuizen, waardoor stopcontacten en/of groep nodig hebben.

Groepen kast vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn 3 fase verouderde groepen kast vervangen hebben. Daarnaast 2 gewone en 1 kracht groep erbij.

Aansluiting perilex verplaatsen en splitter voor wasmachine plaatsen

Mijn elektrische oven staat nu aan de linkerkant van mijn keukenblok waar ook de perilex aansluiting zit voor de oven, het moet verplaatst worden naar de rechterkant van de keukenblok met een perilex verlengsnoer en door een vakman omdat de aansluiting aan de muur niet verplaatst mag worden van de huisbaas. Dus het gaat om de verplaatsing met perilex verlengkabel van de elektrische oven. En ik heb een tweede taak voor de vakman,om een splitter voor wasmachine en vaatwasser te plaatsen voor de waterkraan,ook dat hoort een vakman te doen. Dank je wel.

Stopcontacten verplaatsen betonnen muur

4 stopcontacten naar beneden verplaatsen in betonnen muur. Extra stopcontact zolder verdieping voor droger. Telefoon/internet meterkast doortrekken

Beltrafo vervangen

Ik heb een nieuwe beltrafo aangeschaft i.v.m. het aansluiten van een videobel. Deze aangeschafte beltrafo dient de huidige in de meterkast te vervangen i.v.m. de minimaal vereiste 1 amp. i.p.v. de huidige 0,5 amp!

Aardelektrode slaan

Het is de bedoeling dat er een aardpen wordt geslagen. Hij komt in de woning naast de meterkast zit een put.

Uitbreiden met 2 groepen en eventueel vervangen meterkast

In verband met koken op inductie zijn er 2 groepen extra nodig. De meterkast is 30 jaar oud er zijn al 2 groepen afgelopen jaren bijgezet. We willen iemand langs hebben die ons kan vertellen wat er nodig is. We hebben nog geen perilex stopcontact. De kookplaat komt naast een muur tussen de meterkast en de keuken. We hebben een kruipruimte, maar we vermoeden dat het kabel door de muur getrokken kan worden. Begin februari zouden we graag beginnen.

Keuken gereed maken voor inductie

Ik wil weten hoeveel het kost als ik een inductiekookplaat wil kunnen gebruiken. Ik kook nu nog op gas. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en toekomstige kookplaat bedraagt ongeveer 2 meter.

Elektra werkzaamheden

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het verleggen van de elektra, het plaatsen van een nieuwe lichtschakelaar, en evt nieuwe groepenkast.

Verleggen van elektra

Verleggen elektra: contact naar een andere wand, extra lichtschakelaar en eventueel extra groep of uitbreiding groepenkast vanwege een coocker. Het huis is circa 30 jaar oud.

Stopcontacten verlagen, extra aanleggen en nieuwe stroomkabels trekken

4 Stopcontacten verlagen in de woonkamer en 2 extra aanleggen. En nieuwe stroomkabels trekken voor 6 spotjes in de woonkamer, 2 x 3.

Aardpen slaan

Wij zijn bezig met de renovatie van een jaren 30 woning en zouden graag een aardpen willen laten slaan. Er is inmiddels een elektrische installatie aanwezig, mogelijk ook met een aardlekschakelaar. Wat zijn hiervan de kosten en wanneer zou u dit eventueel kunnen uitvoeren?

Draden van centrale afzuiging aansluiten

In de groepenkast liggen de draden van de centrale afzuiging. Deze dienen aangesloten te worden.

Gehele woning electra vervangen

Electra in gehele woning vervangen en meterkast vervangen en groepen uitbreiden. Nu 3 groepen aanwezig. Jaren '30 woning, nooit vervangen.

Vervanging stoppenkast, aardlek plaatsen en hele woning doorlopen

In december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het is een verouderde woning dus hier dient een en ander aan elektra te worden vervangen. Ik ga graag met een partij door de woning om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. In ieder geval dient de stoppenkast moeten worden vervangen of nieuwe groepen gerealiseerd, er moet een aardlek aanleggen. Tevens elektra nakijken en uitbreiden.

updaten elektrische installatie, uitbreiden groepenkast en plaatsen 7 stopcontacten

Ik heb een woning gekocht. Het is de bedoeling dat hier over wordt gegaan op het vervangen van de elektra en uitbreiden meterkast met 2 groepen, Het is een jaren 30 woning. Daarnaast wil ik 7 stopcontacten laten plaatsen. De reden waarom de elektra moet worden vervangen heeft te maken met de omhulsing van de elektra die er ligt, dit zou met ijzer zijn en is onveilig volgens de aannemer.

Vervangen elektra

De elektra van mijn jaren 30 woning is gedeeltelijk vernieuwd en gedeeltelijk niet. Graag zou ik de oude leidingen laten vernieuwen. De gehele woning is 90 m2. Ik durf iet te zeggen welke grondsoort er is, het is nat en er moet geheid worden. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar of aardpen geslagen moet worden.

Vervangen electra

Gehele elektra vervangen in de woning, ook meterkast verplaatsen en tevens uitbreiden van het aantal groepen. Oppervlakte niet bekend, gaat om 3 verdiepingen.

Meterkast vernieuwen

Our meterkast should be completely renewed. Current one is old. 3 groups should be made.

Extra groep en buiten stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buiten stopcontact laten plaatsen en een elektra groep voor was en droogmachine in de garage.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan voor een garage in Amstelveen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Extra groep realiseren en extra wandcontactdozen plaatsen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan plaatsten in mijn stoppenkast voor mijn schuur. Er ligt al een kabel van de meterkast naar de schuur. Daarnaast wil ik dat er 4 wandcontactdozen in de schuur gerealiseerd worden.

Elektra in voortuin aanleggen

In de voortuin wil ik een stroompunt aangelegd hebben. Nu heb ik daar geen elektriciteit.

Diverse elektra klussen

I'm renovating my house and I am searching for a company that could do electricity works for me according to the electricity plan. This includes, putting extra sockets, switches, lamps. I would like to start soon - if possible, next week.