Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast uitbreiden:

Groepenkast uitbreiden

Ons huis bestaat uit een begane grond met 2 verdiepingen. Op de bovenste verdieping staan de wasmachine en wasdroger aangesloten op 1 groep. Op diezelfde groep is ook de oven/magnetron (keuken= begane grond) aangesloten. Geen enkel apparaat kan met een 2e tegelijk worden gebruikt. De groepenkast uitbreiden lijkt de oplossing te moeten worden. Graag uitbreiden zodat we de apparaten tegelijk kunnen gebruiken.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast uitbreiden uit heel Nederland:

Extra groepenkast ten behoeve van zonnepanelen

Ik wil graag mijn groepenkast laten uitbreiden omdat wij krachtstroom willen voor zonnepanelen. Er zullen ook wat bedradingen moeten worden door getrokken.

Meterkast uitbreiden voor inductie koken

Er komt een inbouwkeuken met een elektrische kookplaat. daarvoor moeten we de groepenkast uitbreiden. qua werkzaamheden dus een groep extra aanmaken, en bedrading naar de keuken toe om de elektrische kookplaat te kunnen aansluiten. Perilexaansluiting is niet aanwezig. Kruipruimte is niet aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat zal ongeveer 3 a 4 meter worden.

Uitbreiden groepenkast en electra aanleggen

Groepenkast uitbreiden van 4 naar 6. Eventueel bestaande electriciteitspunten naar onderkant muur verplaatsen hangt af van prijs) en nieuwe electriciteitspunten (7) aanleggen

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen, elektriciteit aanleggen voor elektrisch koken en een voorziening maken voor elektrisch laadpunt auto.

Groepenkast uitbreiden/vervangen

Ik wil de groepenkast uitbreiden/vervangen tbv inductieplaat en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Uitbreiden groepenkast

Ik wil graag een extra groep voor de inductie en quooker, incl. Aansluiting. Graag een offerte.

Vervangen groepenkast

Het vervangen en uitbreiden van de groepenkast voor onder andere kookplaat. Perilex aansluiting niet aanwezig, kelder wel aanwezig.

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco

Uitbreiden groepenkast ivm komst airco Wil indien mogelijk 2 tot 3 groepen erbij De kast is vol, er zal dus een kast naast moeten komen?

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiding groepenkast met minimaal 1 extra groep, bestemd voor de vaatwasser.

Informatie over elektra en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag in de achtertuin onder mijn overkapping 2 heaters en verlichting plaatsen. De tuin is al voorzien van stroomkabels en die leiden naar de garage. In de garage staan ook een vriezer en koelkast. Als ik de groep uit zet dan gaat alles in de garage en de tv van mijn woonkamer uit want alles staat op 1 groep. Ik neem aan dat ik voor beide heaters een aparte groep moet aan maken in de meterkast ? zo ja.... wat zou de kosten daar van zijn, of andere ideeën ? De groepen in mijn meterkast zijn 16 ampere 220 volt

Partners

Partners van Casius