Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aarding slaan in een buitenkast voor een nutsvoorziening:

Aarding slaan in een buitenkast voor een nutsvoorziening

Graag zou ik willen weten wat het kost (en op welke termijn dit ingepland zou kunnen worden) om voor onze nutsvoorziening van Liander een aarding te slaan welke kleiner of gelijk is aan 1 Ohm. Het betreft een netaansluiting (3x 40A) in een buitenkast. Ik zie uw reactie graag snel tegemoet, waarvoor dank!
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aarding slaan in een buitenkast voor een nutsvoorziening uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv externe aarding van audiogroep.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen en aansluiten van de aarding.

Aardpen laten slaan

De aarding van ons huis moet van de waterleiding af vanwege werkzaamheden daaraan. Dus we willen graag een aardpen laten slaan. We hebben een meterkast met daarin 2 aardlekschakelaar, met op iedere aarlekschakelaar niet meer dan 3 groepen. Graag ontvangen we een offerte hiervoor

Aardpen slaan

Aardpen slaan i.v.m. vervanging van ijzeren waterleiding (waaraan de aarding op dit moment is bevestigd). Graag een totale prijs indicatie.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten. Het betreft nieuwbouw bedrijfspand met twee keer 4 units die moeten worden voorzien van aarding. De units hebben ieder een 3 x 25A hoofdaansluiting.

Aardpen slaan

De aarding zit nu om de waterleiding gedraaid en dat moet aangepast worden.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en montage materiaal leveren om de pen te kunnen verbinden mer de groepenkast . De montage aarding groepenkast wordt door derde uitgevoerd .

Slaan van een aardpen

Graag een offerte voor het slaan van een aardpen in de meterkast en aansluiten voor een woonhuis te Eindhoven, daar de huidige aarding op de waterleiding is aangesloten. Kunt u dan tevens een voorstel voor een geschikte datum geven?

Aardpen slaan

Op dit moment is mijn elektriciteit geaard via de waterleiding. Deze wordt binnenkort vervangen door kunststof. Daarom wil ik graag een aardpen aanbrengen voor de aarding.

Aardpen slaan

Koperen leidingen gaan vervangen worden door kunststof. Aarding zit op de leidingen graag de kosten van aardpen.

Partners

Partners van Casius