Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen/verzwaren hoofdzekering:

Vervangen/verzwaren hoofdzekering

Ik wil de hoofdzekering van Liander van 25 ampère veranderen in een 35 of 40 ampère hoofdzekering.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen/verzwaren hoofdzekering uit heel Nederland:

Zekering vervangen en verzwaren

25 ampere voor 35 ampere zekering vervangen.

Stoppenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Bovendien wil ik de aansluiting laten verzwaren. Ik wil krachtstroom laten aanleggen en een aansluitkabel van 8 à 9 meter laten aanleggen naar de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hoofdschakelaar vervangen

Omdat ik met een inductiekookplaat wil werken heb ik een betere hoofdschakelaar nodig. Ik heb nu 1 x 35 ampère, Liander moet het verzwaren naar 3 x 25 ampère. Maar daarvoor moet eerst de hoofdschakelaar vervangen worden, zegt Liander.

Groepenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn huidige groepenkast 1x32A lasten vervangen door een 3x25A variant. De bestaande groepenkast heeft 6 groepen en 1x aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 9-10 groepen, 3x aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast laten leveren door de elektriciën.

Groepenkast vervangen en aansluiting verzwaren

Wij wonen in een oude flat uit de jaren '50 waar nog een 25 Ampère aansluiting zit. Ik wil mijn groepenkast laten vervangen en de aansluiting laten verzwaren naar 32 Ampère. De bestaande groepenkast heeft 2 groepen en geen aardlekschakelaar. Er is een groepenkast nodig met 7 groepen i.v.m. de aansluiting van een wasmachine, wasdroger en vaatwasser. Er moeten voldoende aardlekschakelaars geplaatst worden en misschien ook een stopcontact in de meterkast. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna dan uw advies en offerte.

Groepenkast verzwaren en vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen, omdat ik de stroom laat verzwaren (3×25) en er een andere keuken komt. In de bijlage staat wat er nodig is en een foto van de huidige groepenkast. Ik heb liever niet dat er nog iemand langskomt om te kijken, omdat het lijstje uit de bijlage volgens mij vrij duidelijk is. Bovendien heb ik al een offerte van een goed bedrijf ontvangen, maar wil ik graag even verschillende offertes met elkaar vergelijken. Vandaar deze aanvraag. Ik kan uiteraard wel extra informatie aanleveren via de mail. Ik ben voortdurend aan het klussen, dus ik heb liever contact via de mail dan telefonisch. Ik zie uw reactie tegemoet.

Oude draagbalk verzwaren

Bestaande draagbalk dient verzwaard te worden. In overeenstemming met een constructeur. Het gaat om een jaren '60 woning. Er is een constructeur geweest, deze heeft geadviseerd om de draagbalk te vervangen (in verband met de werkzaamheden die wij willen laten doen, isolatie etc). Het gaat om een ruimte van 3 meter bij 2.70 meter.

Hoofdzekering vervangen en verzwaren

Vervangen hoofdzekering van 25 amp naar 35 amp.

Waterpomp plaatsen en een stukje leiding vervangen

Wij zouden graag onze waterdruk verhogen met het oog op de bouw van een tweede badkamer en de mogelijkheid onze CV te verzwaren. Hiertoe moet in de meterkast een stukje leiding vervangen worden naar 22 mm en een pomp ertussen worden gezet. We zijn op zoek naar iemand die goed advies kan geven en deze klus kan doen.

Woning compleet verbouwen en uitbouwen

- Uitbouw keuken voor realiseren grotere woonkeuken. 4,5 meter breed en uitbreiden met 2 meter lengte met plat dak. Vervangen gehele keuken, opnieuw stucen en schilderen. Voorbereidingen voor plaatsen nieuwe keuken, uitbouw realiseren in stijl jaren 30 met openslaande deuren naar tuin, zoveel mogelijk in stand houden van originele details. - Verbouwen zolder (55m2). Weghalen huidige (houten wanden, geen draagmuren), realiseren 2 aparte slaapkamers, nieuw stuc werk, upgraden electra en lichten, Realiseren aanleg nieuwe badkamer. Afvoer voor 2 wasbakken is al aanwezig. Realiseren aansluiting voor droger en wasmachine - Opnieuw betegelen muren, bad (vloer blijft) en aanbrengen douchecabine 1e verdieping - Vernieuwen en verzwaren stoppenkast naar 3*25A. Ook nodig voor aanleg electrische laadpaal 11kw. De nieuwe keuken en het sanitair voor de badkamer(s) schaffen wij zelf aan. Enkele foto's en tekeningen zijn bijgesloten. Graag apart offrereren van de verschillende werkzaamheden.