Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Alkmaar of directe omgeving.

1885 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, elektra in de hele woning vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen, extra groepen laten installeren, oude groepenkast vervangen, elektra vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Alkmaar:

Stopcontacten verplaatsen in huiskamer

Ik zoek een partij die drie stopcontacten in een betonnen muur en twee in gipsen wanden een stuk lager kan plaatsen. Het betreft bestaande contactdozen.

Meterkast van 1- naar 3-fasen aansluiting ombouwen

Betreft een aanpassing in de meterkast. Ik wil de 1 x 35 ombouwen naar 3 x 25 ampère, zodat deze geschikt is voor een 3-fase aansluiting. Daarnaast wil ik een 3 fasen en 5 polige stekker in de keuken voor een nieuwe inductie plaat.

Oude groepenkast vervangen

We hebben een hele oude groepenkast we zouden graag een nieuwe willen hebben, waarop we ook inductie of karemisch kunnen koken. We koken nu nog op gas.

De groepenkast vervangen

In de woning zit nog een oude groepenkast met slechts 3 groepen. We willen graag een groepenkast met meerdere groepen. We weten niet precies hoeveel er nodig zijn. Hopelijk kunt u ons hierover informeren. Het betreft een hoekwoning met drie woonlagen en een schuur aan de voorkant van de woning. De keuken van de woning zullen wij ook vervangen. Hier zal een inductiekookplaat in worden geplaatst. Daarnaast zullen er in de keuken twee of drie stopcontacten bij moeten worden geplaatst i.v.m. keukenapparatuur (Waaronder een stopcontact voor een inductieplaat). Zou u dit ook mee kunnen nemen in de offerte? Volgend jaar willen wij aan de zijkant van de woning een schuur bouwen waarin ook enkele stopcontacten (waaronder 1 voor een inductiekookplaat) moeten komen. Kan hiervoor al een groep worden aangelegd of zal dit later moeten gebeuren?

Groepen bijplaatsen met bijbehorend stopcontact voor inductiekoken

De bestaande groepen kast, een Hager met 6 groepen en aardlek, is geplaatst in 1998. Er is nog ruimte genoeg voor het bijplaatsen van groepen. Wij willen op inductie gaan koken en willen daarom 2 extra groepen, er is al 1 extra keuken groep voor de magnetron. De keuken plaats ik zelf en daarom alleen bijplaatsen van groepen met ieder 10 meter kabel welke geschikt is voor dit doel. Graag de kabels aansluiten op stopcontact los te leveren voor inductiekookplaat.

Voorbereidende elektrawerken uitvoeren voor Liander

Voor een elektra aansluiting in een garage moeten voorbereidende werkzaamheden getroffen worden. Onder andere de aardpen moet geslagen worden. Om kosten te besparen wil ik een oude zekeringskast gebruiken (zie bijlage). De opgevraagde aansluiting is 3x 25 amp. Er hoeven geen krachtaansluitingen te komen. Ook moeten er nog stopcontacten en lichtpunten aangelegd worden.

Buitenlamp monteren en aansluiten

Graag een buitenlamp monteren en aansluiten. Er is binnen een schakelaar aanwezig, maar het draad moet nog getrokken worden. Het draadje moet maximaal een meter worden.

De groepenkast vervangen

We willen de groepenkast vervangen hij is best oud we hebben het huis net 1 maand geleden gekocht is een huis uit de jaren 1963 en de stopcontacten moet naar gekeken worden of die vervangen moeten worden

Aarding slaan in een buitenkast voor een nutsvoorziening

Graag zou ik willen weten wat het kost (en op welke termijn dit ingepland zou kunnen worden) om voor onze nutsvoorziening van Liander een aarding te slaan welke kleiner of gelijk is aan 1 Ohm. Het betreft een netaansluiting (3x 40A) in een buitenkast. Ik zie uw reactie graag snel tegemoet, waarvoor dank!

Extra groep maken voor keuken

Wij hebben 2 jaar geleden ons huis gekregen, nieuwbouw, en wij koken op inductie nu hebben wij een 5 pit maar met het monteren van de keuken en de inductie kwamen we erachter dat we een groep miste dus kunnen nu maar koken op 3 pitten. Er zit wel al een groep in de meterkast maar moet nog aangesloten worden.

Beveiligingscamera monteren

Wij zouden graag een beveiligingscamera buiten bij de voordeur willen laten monteren. De camera zou dan aangesloten moeten worden op de NAS, een externe harde schijf. De camera kopen wij eventueel zelf.

Buitenverlichting op het dakterras aanbrengen

Wij wonen op de bovenste verdieping, 4 hoog. Hebben een terras van ca 10 x 4 meter. Willen hier graag buitenverlichting op laten aanleggen. Er zijn 2 elektrapunten aanwezig, waarvan 1 centraal op het terras en 1 aan de zijkant. Draden kunnen onder de verhoogde tegels door of onder het grind worden weggewerkt.

Meterkast vervangen en splitsen

Ik wil graag de huidige oude meterkast vervangen en elektriciteit splitsen. Op dit moment zitten mijn appartement en 2 bedrijfsruimten op dezelfde meterkast en elektriciteit aansluiting, dit wil ik graag veranderen zodat in ieder geval mijn appartement een eigen meterkast/aansluiting heeft en de 2 bedrijfsruimte mogelijk ook op 1 aparte meter/aansluiting komen. Wil in ieder geval graag weten wat dit ongeveer gaat kosten. Wat voor ideeën hebben jullie hier zelf over? Graag de oude meterkast afvoeren en de nieuwste daarvoor in de plaats aanleveren.

Elektra in de keuken aanleggen

Ik wil elektra laten aanleggen voor de keuken. Bestaande stoppenkast heeft 6 groepen (waarvan er op 2 groepen niks zit (namelijk groep 4 en 5). In de keuken komt een koelkast/vriezer, vaatwasser, oven en een kookplaat (welke een 2 fasen perilex aansluiting nodig heeft). Huidige groepen die in de keuken zijn aangesloten zijn groep 2, 5 en 6). Groep 6 is voor de vaatwasser bedoeld.

Aardlekschakelaar repareren

Aardlekschakelaar is stuk. Moet vernieuwd worden, graag wil ik de kosten weten.

Groepenkast uitbreiden en verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, de kast moet een kwartslag verplaatst worden. Er zijn 4 groepen en het moeten er totaal 8 worden.

Verplaatsen meterkast

Ik overweeg een appartement te kopen waar de meterkast wel erg onhandig geplaatst is. Het liefst zou ik hem ongeveer 1,5 mtr verplaatsen. In de meterkast bevindt zich een standaard elektrakast met meter en gasaansluiting met meter. Ik vraag me af wat hiervoor bij benadering de kosten zijn

Gaten boren in kanaalplaten voor spots

Het gaat om het maken van 10 gaten in het plafond bij een nieuwbouwwoning die in december wordt opgeleverd. De gaten dienen te worden geboord in de kanaalplaten.

Vervangen/verzwaren hoofdzekering

Ik wil de hoofdzekering van Liander van 25 ampère veranderen in een 35 of 40 ampère hoofdzekering.

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.

Extra groep installeren + stopcontact verplaatsen

In de keuken wil ik misschien een extra groep laten plaatsen. Voor een inbouw combi magnetron en een bestaand stopcontact dient zo'n 60 cm naar beneden te worden verplaatst. Wat zijn de kosten van bijvoorbeeld een zwaardere groep voor de magnetron of een gewone groep voor een wasmachine en wat zijn de kosten voor het verplaatsen van het stopcontact.

Groepenkast vervangen

Voordat er in oktober een nieuwe keuken in mijn woning wordt geplaatst, wil ik de oude groepenkast laten vervangen. Er moet een nieuwe groepenkast worden geplaatst met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Freeswerk voor elektra

Ik wil een gleuf in de betonvloer (zolder) frezen voor de elektra leiding. Deze is circa 30 cm lang.

Vervangen van de groepenkast

Ik wil graag de bestaande groepenkast laten vervangen door een nieuwe kast met 8 groepen, 220V

Sleuven in beton maken

Ik wil graag 2 sleuven in de wand met ruimte voor een contactdoos en 1 sleuf in het plafond voor het wegwerken van een leiding.