Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra aansluitingen voor krachtstroom maken:

Extra aansluitingen voor krachtstroom maken

Ik ga verhuizen met mijn bedrijf. Het nieuwe pand waar ik heen ga heeft maar 3 380V aansluitingen. Dit moeten er 8 worden.
Onze klant uit Akersloot (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra aansluitingen voor krachtstroom maken uit heel Nederland:

Installeren van krachtunits in 2 bedrijfshallen

Voor een zakelijke klant van ons willen we navraag doen naar mogelijkheden en gang van zaken mbt het installeren van krachtstroom 3x 10 0Amp in 2 bedrijfshallen. De aansluitingen zijn onlangs van krachtstroom teruggebracht naar 3x 25 Amp, maar moet omhoog. Moet dit eerst aangevraagd worden bij NUON/Liander, mede ivm vastrecht of hoe werkt dit?

Krachtstroom installeren

Het gaat om het vervangen van twee 16w aansluitingen naar krachtstroom ten behoeve van inductiefornuis. Perilex aansluiting is al aanwezig.

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

Wij zouden graag willen weten wat het aanleggen van krachtstroom gaat kosten, inclusief btw en manuren. Vanaf de meterkast naar de keuken is ongeveer 10 meter. Dit is vooralsnog de bedoeling voor een inductiekookplaat en misschien in de toekomst een warmtepomp con cv. Heb je dan 2 aansluitingen nodig? Onze huidige groepenkast is een Hager met 2 aardlek, 1 hoofdschakelaar en 8 groepen, met uitbreiding tot nog eens 8 groepen.

Wijzigingen leidingwerk nieuwe keukenwand en tussenwand

Nieuwe keuken heeft aansluitingen op andere plaatsen (omleggen) inclusief krachtstroom voor het inductiekoken. De technische tekening van de keukenboer is aanwezig. Ook water moet worden omgelegd. Daarnaast is tussenwand met ingewerkte schuifdeuren geplaatst, de stopcontacten en lichtschakelaar nog aansluiten. Graag op korte termijn.

Krachtstroom in de garage aansluiten

Wil graag krachtstroom in de garage, drie aansluitingen voor machines.

Complete verbouwing van een sushi- / wok-restaurant

Het volgende moet gebeuren voor de verbouwing van een sushi/wokrestaurant: - Gas aansluiting leggen voor wok- en kookfornuis; - Water aansluiting voor wok fornuis,vaatwasser, wasbak, toilet met wasbak en stoomoven; - Afvoer voor schrob water in grond aansluiten op hoofdafvoer; - Afvoer voor vaatwasser, wokfornuis, wasbak, oven, toilet met wasbak; - Electra aansluitingen voor verlichting in keuken en dimbaar in klant gedeelte ,stopcontacten genoeg in keuken op werk hoogte en in bar en paar in klant gedeelte, krachtstroom 2 x, waar groepen bijmaken, vloer antislip maken, 2 muren tegelen tot 1.60 meter hoog ongeveer rest is raam, bar plaatsen van ongeveer 8 meter lang en 1.40 meter hoog doe in een hoek moet lopen. Muur boven tegels stukken. Graag zoveel mogelijk van leidingen en elektra.

Krachtstroom aanleggen in de nieuwe woning

Het gaat om het aanleggen van krachtstroom in onze nieuwe woning. We wonen in een eengezinswoning uit 1968 met een oude meterkast. De perilex stekker en de benodigde aansluitingen moeten ook geïnstalleerd worden. De stekker moet ongeveer 8 a 10 meter van de meterkast geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Krachtstroom aanleggen

Aankoop andere woning. Wil graag krachtstroom vanuit groepenkast naar de schuur aan laten leggen. Groepenkast nu 5 groepen. Afstand van groepenkast naar schuur is 15 meter. In schuur graag 3 aansluitingen maken. Het is een wat oudere woning.

Aansluiting voor krachtstroom verleggen

We hebben in ons gebouw 2 krachtstroomaansluitingen. We willen 1 van die aansluitingen in een andere zaal hebben liggen. Ze hoeven niet tegelijk gebruikt te worden, dus er hoeft geen hele nieuwe aansluiting in.

Inductiekookplaat op krachtstroom aansluiten

Krachtstroom voor inductie Duitse keuken en andere aansluitingen, zoals in bijgaand document.

Partners

Partners van Casius