Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aanleggen 380v voor auto:

Aanleggen 380V voor auto

Ik wil een oplaadpunt voor mijn Tesla maken, jaren 30 huis, zijn nog geen voorzieningen voor krachtstroom. Ik ben benieuwd naar de kosten.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen 380v voor auto uit heel Nederland:

Moderniseren meterkast

Ik heb negen groepen in mijn huis waarvan 1 niet gebruikt. De kasten zijn nog van het oude type met draai en wipschakelaars. Die wil ik graag moderniseren. Ook wil ik graag 3 fasen laten aanleggen omdat ik voorbereid wil zijn op de toekomst en omdat ik in mijn timmerwerkplaatsje aan huis gebruik wil gaan maken van 380V machines. Mijn vraag is of de 3 fase dan genoeg is voor mijn huis. Ook denk ik over het plaatsen van zonnepanelen en i.p.v. gas een elektrisch fornuis (voor inductie). Airco en warmtepomp. Wat adviseert u mij en wat zijn ongeveer de kosten. Alles beperkt tot aansluiting in de meterkast i.v.m. toekomstige verbouwing. Wij hebben een slimme meter en de hoofdkabel heb ik al laten vervangen. Ik weet niet of er voldoende ruimte is in mijn meterkast.

Aanleg krachtstroom

Ik ben op zoek naar een elektricien die krachtstroom (380V) kan aanleggen in mijn meterkast.

380V aanleggen voor keramisch fornuis

380 v aansluiting maken voor fornuis.

Extra (krachtstroom)groep(en) aanleggen

Ik wil voor mijn bedrijf een extra groep van 220V en 380V voor de krachtstroom wil ik ook gelijk een contact punt aan de muur.

Meterkast installeren en elektra aanleggen

Ik wil graag een meterkast met 7 groepen laten installeren, 1 groep zal voor de krachtstroom voor een doorstroomboiler gebruikt gaan worden. Verder dient de elektra aangelegd te worden in voornamelijk de keuken en geulen gefreesd van circa 1,5 meter ten behoeve van de wandcontactdozen in het keukenblok. Ik heb momenteel 1 x 35A in de woning. Wat heb ik nodig voor 6 x 230V groepen en 1 x 380V groep?

Krachtstroom aanleggen voor de saunakachel

Het zodanig aanleggen van krachtstroom naar de schuur in de tuin dat daar een 380V saunakachel kan draaien. Hierbij gaat het om circa 10 meter van meterkast door gang en keuken tot en met het reeds aanwezige stopcontact in de schuur. Alles bovengronds, langs de plint. Buten is het anderhalve meter afstand naar de houten schuur toe. Er zit een opening voor een luchtrooster. Er is al stroom in de schuur. Hoe die leiding getrokken is, kan ik niet zien.

Aanleg van krachtstroom in rijtjeshuis

Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen van 380v in een rijtjeswoning ten behoeve van een lastrafo. Gaan dan ook de vastrecht ed. Omhoog?

380v op zolder aanleggen

Ivm de plaatsing van een sauna willen we graag 380v op de Zolder verdieping laten aanleggen.

380V aansluiting aanleggen

Wij zijn bezig een huis te kopen. Nou wil ik daar graag 3 x 380 V aansluitingen voor het gebruik van gereedschappen 380 V. (Metaalzaag, lasapparaat, buigpomp) Nu ligt er 3 fase 3 x 25 amp voor een jacuzzi die verwijdert word en een inductie plaat die niet veel gebruikt zal worden en misschien wel verwijdert. Is dit met huidige fase aansluiting mogelijk en wat zou dit ongeveer kosten ter indicatie.

Krachtstroom aanleggen voor een Perilex aansluiting

De gas-kookplaat wordt vervangen door een inductiekookplaat. De kabel voor de krachtstroom is al getrokken van de meterkast naar de plaats van de kookplaat. Er moet een Perilex-aansluiting worden gemaakt en in de meterkast moet 380V /krachtstroom komen.

Partners

Partners van Casius