Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4603 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: meterkast en totale vernieuwing van alle elektra, renovatie van de elektra, intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, oude meterkast vervangen, intercom vervangen bij appartementen, elektra in de hele woning vervangen, groepenkasten vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

vrijdag 19 oktober 2018

Extra groepen elektra punten plaatsen

Extra groepen en eventueel extra elektra punten in de woning laten plaatsen.
vrijdag 19 oktober 2018

Oude meterkast vervangen

Nieuwe meterkast voor bijvoorbeeld elektrisch koken en later zonnepanelen.
dinsdag 16 oktober 2018

Diverse elektra werkzaamheden

Het gaat om diverse kleine werkzaamheden: 1. Fax/ISDN aansluiting vervangen door een dubbel USB-laad wandcontactpunt van Jung LS990. Deze heb ik nog niet, graag (bestellen en) meenemen. 2. Verplaatsen brandmelder van zolder naar slaapkamer 3. Verplaatsen lichtpunten zolder van plafond naar zijwand 4. In de keuken een spotje repareren. Er hoeft waarschijnlijk niet geboord te worden omdat alle kabels er al liggen en er al stroom ligt.
dinsdag 16 oktober 2018

Aardlekpen slaan

Vorig jaar heb ik een nieuw huis gekocht in Haarlem. Het is een oud huis en er zit een aardlekschakelaar in de meterkast, maar de aardlekdraad loopt richting de buren en gaat daar (hopelijk) de grond in. Dit is natuurlijk geen goede situatie. Daarom wil ik graag een offerte aanvragen om een eigen aardlekpen te laten slaan.
dinsdag 16 oktober 2018

Elektrisch toegangshek repareren

Wij hebben een elektrische schuifpoort dat niet meer op afstand bestuurd kan worden. De elektrische besturing is defect. Dit wil ik laten repareren.
maandag 15 oktober 2018

Aardlekschakelaar en eventueel de groepenkast vervangen

De aardlekschakelaar springt uit als ik de oven aanzet. Ook overweeg ik om de groepenkast met twee groepen waarvan een is aangesloten te vervangen. Ik wil daarvoor in de plaats een groepenkast met ook twee aansluitingen.
zondag 14 oktober 2018

Groepenkast aanpassen voor inductiekoken

Wij overwegen om over te stappen op elektrisch koken (inductie) waarvoor onze groepenkast al moeten worden aangepast. Wij zouden graag willen weten wat dit bij jullie kost. Ik kan een foto sturen ter verduidelijking van de huidige groepenkast.
zondag 14 oktober 2018

Lampen afstellen

Twee lampen in de hal kunnen niet samen aan, terwijl dat eerst wel kon. Kan u dit raadsel voor ons oplossen?
vrijdag 12 oktober 2018

Schakelaar in keuken verplaatsen

In verband met het plaatsen van een nieuwe inbouwoven zit de bestaande schakelaar in de weg en zijn de draden daarvan afgedopt. De schakelaar moet nu aan de andere kant komen.
woensdag 10 oktober 2018

Intercom vervangen bij 8 appartementen

The intercom system in our building in central Amsterdam needs to be checked and maybe replaced. Both sides aren't working.
woensdag 10 oktober 2018

Aansluiten ventilatie badkamer op schakelaar

Na een defecte ventilatie van de badkamer, heb ik deze willen vervangen met de zelfde type. Helaas reageert deze niet op de schakelaar. In de keuken heb ik een schakelaar en stopcontact in een, maar kan de verlichting niet aan zetten als ik het stopcontact gebruikt. De verlichting valt dan uit.
dinsdag 9 oktober 2018

Extra groep in meterkast

Ik wil een extra groep nodig in de meterkast in verband met het apparatuur in de keuken. Er dienen elektraleidingen getrokken te worden naar de keuken toe.
dinsdag 9 oktober 2018

Stopcontact laten aanleggen

Ik zoek een elektricien die in mijn woonkamer een stopcontact kan aanleggen. De meterkast bevindt zich direct achter de muur op de plek waar de wandcontactdoos moet komen.
dinsdag 9 oktober 2018

Installatie elektra na funderingsherstel

Bij de scheiding van de woning/het winkelpand wordt de woning voorzien van een nieuwe fundering en eigen meters. Dit is wat ik gedaan wil hebben: - Plaatsen van een nieuwe meterkast met 8-12 groepen met kookgroep voor 7,4kW fornuis - De bestaande elektra moet worden gesplitst en groepen van de woning moeten opnieuw worden aangesloten - Bedraden en aansluiten van nieuw geplaatste stopcontacten/groepen aan de nieuwe meterkast als uitbreiding op bestaande groepen.
vrijdag 5 oktober 2018

Aardpen slaan bouwkeet

Voor het aansluiten van een bouwkeet hebben we een aardpen nodig. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen hiervan.
donderdag 4 oktober 2018

Extra groep aanleggen

In verband met de aanschaf nieuwe keuken met inductiekookplaat moet er een extra groep worden aangelegd/aangesloten. Ik kan zelf de leiding naar de keuken wel aanleggen dus gaat om het werk in de meterkast. Het betreft een 3 fase of 2 x 2 fase volgens leverancier.
donderdag 4 oktober 2018

Aardelektrode slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.
donderdag 4 oktober 2018

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. De geleiding komt nu nog via de waterleiding dus er moet een blok tussen en dan een aardpen slaan.
dinsdag 2 oktober 2018

Verlichting gemeenschappelijke trappenhuis aanpassen

In ons gemeenschappelijke trappenhuis, opgang voor 3 appartementen, willen we de verlichting aanpassen. Nu moet je een schakelaar indrukken, en dan gaat voor x minuten het licht aan. We willen lampen die automatisch aan- en uitgaan. Ook willen we beter (feller?) licht. We hebben voor t trappenhuis een separate stoppenkast en we betalen x honderd euro voor t vastrecht. Terwijl de kosten voor t licht een paar tientjes per jaar zijn. De stoppenkast willen we dus ook weg hebben zodat de kosten voor t vastrecht stoppen. De stroom voor de verlichting kan uit een van de appartementen komen. Met een tot twee maanden uitvoeren maar het mag ook eerder, indien u eerder tijd heeft.
maandag 1 oktober 2018

Plaatsing stekkerdozen + douchelamp

De werkzaamheden zijn als volgt: 1.De stekkerdoos ten behoeve van afzuigkap is na renovatie van mijn huis niet op de goede plek geplaatst. De stekkerdoos moet circa 50 cm opgeschoven worden. 2. In de hal zie ik graag een extra wandcontactdoos geplaatst. 3. Plaatsing plafondlamp in de douche.
maandag 1 oktober 2018

Vervangen lasdoos in kruipruimte

Bij isolatiewerkzaamheden is per ongeluk de lasdoos geraakt die in de kruipruimte ligt en waarvan de stroom binnen afgetakt wordt naar buiten. De buitenstroom is daardoor buiten gebruik geraakt. Deze lasdoos moet opnieuw aangelegd worden en wellicht de getroffen kabels hersteld. De lasdoos ligt weliswaar in de kruipruimte maar direct bij het luik, waardoor de plek prima toegankelijk,en licht, is.
maandag 1 oktober 2018

Spots en stopcontact aansluiten

In de tuin hebben wij al 2 ledlampen staan. Graag zouden wij hier nog 2 spots willen aanbrengen. Er zal wellicht nog wat bedrading doorgetrokken moeten worden. Daarnaast zijn er 2 stopcontacten op zolder aanwezig. Hier zouden wij graag een derde contact laten bijmaken. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.
maandag 1 oktober 2018

Stoppenkast en keuken elektra vervangen

Er zit nu een oude stoppenkast met 4 groepen in de woning. Een nieuwe stoppenkast is dus wenselijk, er komt een nieuwe keuken in die op dezelfde plaats komt te staan, echter met een inductie kookplaat. Er moet dus een Perilex wandcontactdoos van 7600 watt komen. De oude contactdozen zijn ook aan modernisering toe. Er is een leiding advies aanwezig. Dit moet allemaal in week 45 gebeuren.
maandag 1 oktober 2018

Stopcontacten aanleggen

De zolder wordt opgesplitst in 2 kamers, dit is nu 1 kamer. Er zijn nu 4 opbouw stopcontacten. Deze moeten worden vervangen door 13 inbouwstopcontacten verdeeld over kamer. Allemaal gelijke hoogte 30 cm vanaf grond. Verder moeten er 10 led inbouwspots aangebracht worden. Deze moeten dimbaar zijn. Verder 3 lichtschakelaars aanbrengen.
maandag 1 oktober 2018

Extra stopcontacten

Ik heb een woning uit 1930 met 1 stopcontact in de woonkamer. Ik zou graag 3 stopcontacten extra laten aanbrengen.

Partners

Partners van Casius