Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4827 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, groepenkast uitbreiden, vervangen electra, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35, vervangen en aanpassingen groepenkast, groepenkast vervangen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

maandag 22 april 2019

Groepenkastje omhangen

De (2) groepenkast hangt in een zomerhuisje in Egmond aan een schrootjeswand in een slaapkamertje. Ik zou deze kast aan de andere kant van dit wandje (aan de keukenkant) willen hebben en dan ook 50 a 60 cm verschuiven. De toevoerkabel komt uit de (zand) grond en steekt plusminus 170 cm boven de vloer uit.
zondag 21 april 2019

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een aantal groepen. Oude groepenkast vervangen door nieuwe. Wij zoeken een erkend elektricien. Klus: Oude groepenkast (1 fase, 5 groepen, 1 aardlekschakelaar) vervangen door en herverdelen in nieuwe (gewenst: Hager Vision 3 fase, 440x475, 12 of 10 groepen, 1x2 krachtgroep, beltrafo, hoofdschakelaar). Momenteel zeer zelden kortsluiting (ca 1x/jr), maar met het oog op de toekomst (nieuwe keuken, opgroeiende kinderen etc) toch toe aan een nieuwe groepenkast met uitbreidingsmogelijkheden. Bedrading is goed. Huis: Hoekhuis bouwjaar 1978, electra verdeeld over volgende kamers: Bg: Meterkast (met slimme meters van Liander, groepenkast goed bereikbaar), gang, trapkast en woonkamer met keuken (binnenkort inductie, koekast, combimagnetron, vaatwasser). 1e: overloop, 3 slaapkamers, badkamer (wasmachine, binnenkort mogelijk naar washok) en washok (droger) Zolder: slaapkamer (airco), CV, mechanische 2 schuren: voorschuur en zijschuur (electra moet nog doorgeboord worden via gevelmuur vanuit woonkamer/keuken) Voortuin Achtertuin Graag offerte met totaalprijs apart uitgesplitst in groepenkast (evt zelf aan te schaffen) en werk.
zaterdag 20 april 2019

Uitbreiding groepenkast

Ik ben op het moment bezig met het steeds verder uitbreiden van mijn computerhoek in mijn woning en ik merk dat het stroomverbruik van deze hoek wat interessante effecten heeft op het spanningsniveau. Op een aantal momenten tijdens het gebruik vallen mijn boxen en schermen uit, om vervolgens na een tel of 3 weer terug te komen. Op het moment heeft mijn PC nog geen last hiervan, maar ik ga binnenkort naar een PC met het dubbele wattage in de voeding en ik wilde daarnaast de oude in dezelfde ruimte houden. Vanwege het stroomgebruik van al dit geweld bovenop wat al op de groep zit, leek het mij de beste oplossing om een aparte groep voor de Computerhoek aan te leggen. Bijgevoegd is een plattegrond van mijn woning, met de computerhoek omcirkeld.
vrijdag 19 april 2019

Krachtstroom aanleggen

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het aanleggen van krachtstroom t.b.v. een inductie gasstel.
donderdag 18 april 2019

Divers elektra werk

Het betreft divers elektra werk: - 1 loszittend stopcontact. Check + vastzetten - Drie knops schakelaar werkt niet meer, repareren - Dubbele schakelaar. 1 knop werkt goed. Andere knop (horend bij plafondlamp) is lam. Is er ooit uitgeknald. Moet vervangend worden. - Enkele schakel in keuken. Werkt maar van de drie lampjes in de keuken gaat er 1 soms wel en soms niet aan. Check. Graag inzicht in kosten (per uur of totaalprijs) en of er voorrijkosten zijn. Geen spoed, maar fijn als het binnen een paar weken geregeld kan worden.
donderdag 18 april 2019

Nieuwe meterkast

Ik heb een hele oude meterkast die ik graag wil vervangen voor een moderne kast met 8 groepen.
donderdag 18 april 2019

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag de oude stoppen kast laten vervangen.
woensdag 17 april 2019

Aansluiten plafondlampen en elektra

- Aansluiten van 3 plafondlampen - Doortrekken van elektra door de muur achterin de inbouwkast om aan de andere kant van deze muur in de slaapkamer (groene wand) een wandlamp op te hangen - Maken van een stopcontact in de trapkast - 10cm opschuiven van een schakelaar + stopcontact
dinsdag 16 april 2019

Vervangen oude stoppenkast

Ik woon in een oude woning met een zeer oude stoppenkast. Deze week is er een stop vervangen daar deze was doorgeslagen. Echter zou ik graag een afspraak willen wat de kosten zijn om mijn stoppenkast met 12 stoppen te vervangen en advies hierover te ontvangen.
maandag 15 april 2019

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers: 2 wandschakelaars, 4 wandcontactdozen en 6 inbouwspots per kamer realiseren, in totaal 3 kamers. Graag op aparte groepen aansluiten, hoofdmeterkast is op dezelfde verdieping aanwezig.
maandag 15 april 2019

Uitbreiding meterkast + groepen toevoegen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en krijgen binnenkort de sleutel nu is het echter zo dat onze groepen allemaal al vol zitten door veel apparatuur in de keuken. Wij willen dit graag uitbreiden zodat we nog een aparte groep (of 2) hebben voor de tuin. Als bijlage een foto van de huidige meterkast zoals die word opgeleverd. Graag hoor ik wat hiervan de mogelijkheden zijn.
maandag 15 april 2019

Aardingsverklaring en aardpen laten slaan

Voor onze (hobby)schuur hebben wij stroom nodig. De meterkast inclusief grondplaat en buizen is gereed. Verder nog niets. Nu moeten wij eerst een aardpen laten slaan en een aardingsverklaring hebben voordat Liander stroom kan gaan aanleggen. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en wanneer jullie beschikbaar zijn.
maandag 15 april 2019

Vervangen electra buitenkast

De bestaande buitenkast op houten paal dient wegens schade en ouderdom vervangen te worden.
zaterdag 13 april 2019

Tuin verlichting

Ik wil 230 volt tuin verlichting aan laten leggen. Ik denk zelf 150 meter kabel en ongeveer 14 lichtpunten en 2 buiten stopcontacten.
vrijdag 12 april 2019

Nieuwe groep voor vaatwasser gebruiksklaar maken

Er dient een groep gemaakt te worden voor de vaatwasser. Ook in de kast waar de vaatwasser komt voorzien van elektra en kraantje voor aansluiting vaatwasser. Vaatwasser gebruiksklaar maken.
vrijdag 12 april 2019

Slaan aardpen

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het slaan van een aard pen onder het vloerluik van de kruipruimte. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 12 april 2019

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken

Ik heb een kookplaat overgenomen maar wanneer ik de perilex stekker in het perilex stopcontact stop dan springt de stroom uit. Mogelijk moet de meterkast met extra groepen worden uitgebreid.
donderdag 11 april 2019

Elektrawerk op zolder

De elektrobedrading van onze zolderkamer dient vervangen te worden. Er zit nog linnen bedrading. Een deel kan ik zelf, echter begeleiding is gewenst met betrekking tot stoppenkast etc. Welk uurtarief hanteren jullie? Ik hoor het graag.
donderdag 11 april 2019

Capaciteit van groepen in de groepenkast vergroten

Ik wil graag mijn groepenkast vervangen en verhogen. Heb nu mogelijkheid tot 6 groepen. Maar er wordt een complexe keuken geplaatst ( bora inductie, quooker, koelkast en vriezer, vaatwasser en 2 ovens) Verder wordt komen er 3 kamers bij * extra verdieping *. de vraag is wat of we een 3x25a moeten hebben of een 3x35a. En dit moet natuurlijk geïnstalleerd worden.
woensdag 10 april 2019

Elektra repareren en stopcontacten aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektra in mijn studio kan repareren. De helft van de studio zit zonder stroom, vermoedelijk door bekabelingsproblemen. Dit dient gerepareerd te worden. Bovendien zou ik twee stopcontacten toegevoegd hebben in mijn keuken.
woensdag 10 april 2019

Extra groepen in meterkast plaatsen

Ik ben op zoek naar een elektricien die twee extra groep in mijn meterkast kan plaatsen.
dinsdag 9 april 2019

Aanleg 380V

Het betreft het aansluiten van een 380 stopcontact in de meterkast.
maandag 8 april 2019

Bij plaatsen extra groep(en) meterkast

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het bij plaatsen van een extra groep in deze groepenkast. Deze is nodig voor het aansluiten van een combimagnetron/oven in een keuken wandmeubel. Doormiddel van een ymvk via de kruipruimte naar de keuken wandmeubel door de vloer. Afstand ongeveer 5 a 6 meter
zondag 7 april 2019

Intercom vervanging VVE

Graag offerte ter reparatie of vervanging van intercom systeem inclusief camera voor complex van 18 appartementen in Amsterdam Oost
zondag 7 april 2019

Kabels onder vloer (3x220) en Inductie stopcontact aanleggen

Heb al 3x25Amp. En 80 Amp verzekering in meterkast. Moet kabel 5 afkerig onder vloer door van meterkast naar keuken. Ongeveer 5 meter totaal. Kunt u dat. Graag kosten opgaaf.

Partners

Partners van Casius