Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

5163 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

woensdag 8 juli 2020

Monteren perilex-stekker aan elektrisch Zanussi fornuis

Graag monteren van een perilex stekker aan een elektrisch Zanussi fornuis. De perilex stekker is aanwezig. Het drie fasen stopcontact is aanwezig. het gaat dus puur om het bevestigen van stekker aan apparaat.
dinsdag 7 juli 2020

video deurbel installeren

Wij kopen een Arlo deurbel met camera. Moet geinstalleerd. We zoeken iemand die daar ervaring mee heeft.
maandag 6 juli 2020

Intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage

systeem is verouderd, storingen kunnen niet meer worden verholpen. Er zijn 39 aansluitingen, de maisonnettes op 2e etage zijn verdeeld over 4 blokken huizen. Materieel niet in huis.
maandag 6 juli 2020

Plafonniere (buitenlamp) bij de voordeur vervangen en aansluiten.

De nieuwe lamp (plafonniere) heb ik al, toen ik deze wilde vervangen en aansluiten, stuitte ik op problemen van technische aard o.a.de aansluiting op het elektriciteit net. Toch werk voor een vakman!
zaterdag 4 juli 2020

Vervangen van elektra in bestaande woning van 1979

Elektra vervangen in 1e woonlaag, maar ook apart een prijsopgave voor vervangen elektra in gehele woning. Modernisering en uitbreiden meterkast. (Is recent slimme meter geplaatst, maar nog met stoppen.) Betreft een maisonnette: woonlaag: hal, toilet, keuken/woonkamer
vrijdag 3 juli 2020

Stopcontacten buiten vervangen

Ik heb in de tuin dubbele stopkontakten (3x) die vervangen moeten worden. Het gaat alleen om het opnieuw aansluiten hiervan.
donderdag 2 juli 2020

aardpen slaan

Voor ons bijgebouw een aardpen slaan in ons pomphuis wat grenst aan de Kastanjelaan. Graag op korte termijn omdat de BAM komt keuren op aanwezigheid voordat ze met hun werkzaamheden beginnen.
donderdag 2 juli 2020

Extra groepen bijplaatsen

Wat kost het om 4 extra groepen bij te plaatsen? Ik hoor het graag!
donderdag 2 juli 2020

Infrezen 15 stopcontacten

Ik heb in mijn huis 15 stopcontacten die allemaal op de muur liggen, dus ook de bedrading. Graag zou ik deze allemaal in laten frezen. Ik heb een foto bijgevoegd ter illustratie.
donderdag 2 juli 2020

Meterkast aanpassen

We willen de meterkast aan laten passen. Het is nu 1 fase, en het moet 3 fase worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.
dinsdag 30 juni 2020

Tuinverlichting aanleggen

Graag willen wij in onze achtertuin (7,00 meter x 5,00 meter) tuinverlichting laten aanleggen. Er loopt al een kabel van de woning naar de schuur dus stroom kan ook vanuit de schuur gepakt worden. Nog niets aangeschaft, graag in overleg/advies vakman.
dinsdag 30 juni 2020

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.
dinsdag 30 juni 2020

Het vervangen van een stoppenkast

Sinds twee weken ben ik eigenaar van een mooi jaren 30 huis. Echter is de stoppenkast enigszins gedateerd. Om deze reden ben ik mij aan het oriënteren op een nieuwe. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ik zou graag een offerte toegestuurd krijgen (ook voor het laten plaatsen ervan).
dinsdag 30 juni 2020

Meterkast vervangen

Wil graag mijn meterkast vervangen. 2 nieuwe groepen voor de keuken (indien nodig, zou ook 1 kunnen zijn), nieuwe groep doortrekken naar boven en groep gang voor aansluiting wasmachine (kan door kruipruimte via meterkast) .
dinsdag 30 juni 2020

Elektra aansluiten

Ik wil graag een offerte aanvragen over de kosten van een groepen kast leveren en aansluiten en 1 aansluiting tbv inductie kookplaat en oven in keuken. Het aanpassen van een wasmachine aansluiten schakelaar en en een schakelaar voor een droger. Schakelaar voor wasmachine is aanwezig moet een schakelaar voor droger toegevoegd worden
maandag 29 juni 2020

Aardpen slaan

Wij hebben een nieuwe meterkast laten plaatsen ben bij een project waar wij aan het werk zijn en waar Liander nieuwe aansluitingen heeft gemaakt. Nu moet er alleen nog een aardpen geslagen worden.
maandag 29 juni 2020

Verlichting berghok vervangen

In het berghok zijn twee geschakelde tl-buizen. Ik heb nieuwe gekocht + twee starters. Een van de buizen wil echter geen kwartslag draaien en de fitting zit los. Er moeten waarschijnlijk onderdelen vervangen worden. Kan iemand dat voor mij doen?
maandag 29 juni 2020

verplaatsen WCDs/lichtpunt/LED dimmers plaatsen

Per 9 juli beschikking over nieuwe woning (opgegeven adres), vanaf dit moment kan u het ook komen beoordelen. Ik wil daar graag het volgende laten doen: - lichtpunt plafond ong 300/400 cm verplaatsen (nog exact vast te stellen) - 5x WCD's (inbouw) omlaag halen ong 50cm (frezen) - 5 schakelaars vervangen voor LED dimmers 3 in hoogte verplaatsen van 50cm. De stopcontacten alleen verplaatsen, niet vervangen. Dimmers worden aangeleverd. Graag zou ik hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor werk en benodigde materialen (behoudens de dimmers die ik zelf aanlever) incl BTW.
zondag 28 juni 2020

Extra groep plaatsen

Uitbreiden van 1 extra groep, dit ivm koken op electrisch.
zondag 28 juni 2020

Stopcontacten verplaatsen/ verlagen

Ik wil de volgende zaken laten uitvoeren, sleuven/ gaten frezen in beton. 1) 3 stopcontacten verlagen van 100 cm naar ca. 30 cm 2) 1 nieuw stopcontact op ca. 100 cm 3) 2 stopcontacten ca. 10 cm verlagen 4) 1 stopcontact ca. 50 cm naar rechts 5) 1 nieuw dubbel stopcontact plaatsen
zondag 28 juni 2020

Netwerk aanleggen

Netwerk aanleggen beneden verdieping met eventueel een switch
zondag 28 juni 2020

UTP en coax kabel trekken

Een aantal kabels zijn verloren gegaan sinds dat we woonachtig zijn in dit huis. Echter is het zo dat we nu de modem boven hebben staan omdat we vanaf beneden naar boven geen utp kabel meer hebben. Dit is gewoon vrijwel niet te doen omdat we ook een uitbreiding willen en het sterkste punt van de coax willen benutten. Evenals dat we nu dus wifi problemen hebben en een repeater is geen optie. De vraag; * Kunnen jullie 3 UTP cat6 kabels leggen. Vanaf beneden naar boven en zolder. (Ja, ik wil 2 losse kabels vanaf beneden - geen splitter op midden verdiepingen]). De bestaande is doorgeknipt maar ligt er nog wel. Deze kan dus evt gebruikt worden voor een trekveer. * Kunnen jullie bestaande coax kabels ook vervangen (op elke verdieping). Hier zal ik dan een splitter beneden moeten. Alle kabels liggen er in principe al, maar beneden is het wat lastiger om erbij te komen. Omdat deze achter een kabelbehuizing van hout. Laat zeker even weten wat jullie voor ons kunnen beteken qua prijs en mogelijkheden.
zondag 28 juni 2020

Groepenkast uitbreiden en perilex

Keukengroep bijplaatsen + perilex kabel aansluiten + 1 extra groep voor oven. Helaas is er alleen nog ruimte voor de keukengroep. Hoe kunnen we ook nog een extra groep voor de oven aansluiten. Zie bijlage foto.
zondag 28 juni 2020

12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen

12 stop contacten vervangen met geaarde versie. In keuken en badkamer hebben stopcontacten wel aarde, dus het zou mogelijk moeten zijn. Dit moet nog wel gecontroleerd worden. Verder moet een plafonnière verplaatst worden en een andere op zijn beurt geplaatst. Een badkamer ventilator moet ook nog vervangen worden. Alle materiaal is aanwezig
zaterdag 27 juni 2020

Inbouwspots verlaagd badkamerplafond

Graag zou ik inbouwspots willen laten plaatsen in het verlaagd plafond van de badkamer. Hiervoor zou ik graag een afspraak willen maken om te beoordelen of dit mogelijk is in het huidige verlaagd plafond.

Partners

Partners van Casius