Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4963 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

vrijdag 18 oktober 2019

Stoppenkast vervangen van 1 fase naar 3 fase

Er hangt nu een 1 fase stoppenkast van 8 jaar oud deze moet vervangen worden voor een 3 fase stoppenkast zodat we een uitbreiding op de aansluiting kunnen krijgen. De nieuwe stoppenkast moet nog besteld worden. Deze zal tenminste 12 groepen bevatten. Ook gaat er op termijn zonne-energie elektra terug geleverd worden maar misschien heeft dit niks met de stoppenkast te maken. Ik ben benieuwd wat t gaat kosten en op welke termijn deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden.
vrijdag 18 oktober 2019

Extra groep voor inductiekookplaat

Extra groep + aansluiting naar de keuken voor inductiekookplaat.
vrijdag 18 oktober 2019

Vervangen meterkast

Nieuwe keuken wordt geheel elektrisch. Volgens de elektricien moet de aansluiting worden verzwaard en de meterkast vervangen worden, voor de extra groepen. Kunt u een prijs opgave maken?
vrijdag 18 oktober 2019

Aanleggen hoofdnetwerk stroom en 42 lichtpunten

Ik wil drie lange leidingen doortrekken zoals op foto en een dwarsleiding. Daarbovenop om pilaren heen lichtpunten aanleggen. Ongeveer 1 dag arbeid.
donderdag 17 oktober 2019

Meterkast verplaatsen

In eerste instantie verplaatsen van de meterkast. Eventueel daarna uitbreiding van groepen, maar daar zouden we nog specifieker naar moeten kijken.
donderdag 17 oktober 2019

Repareren lichtpunt

Een lamp op de 1e verdieping met een schakelaar op de begane grond en op de 1e verdieping werkt niet (er staat wel spanning op).
woensdag 16 oktober 2019

Perilex stopcontact verplaatsen

Graag laat ik mijn perilex aansluiting verplaatsen. Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alleen is de plek niet meer correct. Ik wil graag het stopcontact ongeveer 2 meter verplaatst hebben. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 2 m (waar deze moet komen), nu zit die op 5 m. Wij hebben geen kruipluik. Ik woon in een appartement op de middelste verdieping. Het gaat via denk ik een nieuw geplaatst muurtje. Ik geloof dat deze huidige perilex aansluiting nog voldoet.
woensdag 16 oktober 2019

Stopcontact plaatsen

We willen graag een stopcontact hebben in de keuken. Deze zal tegen een muur moeten waar niet direct een lichtpunt aanwezig is. Graag willen we advies hebben hoe het beste dit aan te pakken en hoeveel dit gaat kosten.
woensdag 16 oktober 2019

Storing oplossen tuinverlichting

6 jaar geleden is onze tuinverlichting aangelegd. 1 circuit zorgde regelmatig voor de aardlekschakelaar die uitsprong. Het is een gecombineerde aardlekschakelaar/zekering in de meterkast. Ook met dit ene circuit uit zorgt het andere circuit nu af en toe voor de aardlekschakelaar die uitspringt. En wat nog vervelender is, de gecombineerde aardlekschakelaar functioneert niet altijd waardoor de achterliggende aardlekschakelaar met nog andere groepen erop uitspringt. Aangezien de meterkast recent vergroot is, is er nu misschien ruimte om de tuinverlichting helemaal apart te installeren. Hier graag sowieso naar kijken en eigenlijk willen we de tuinverlichting natuurlijk weer werkend hebben.
dinsdag 15 oktober 2019

Nieuwe stopcontact plaatsen

Nieuwe stopcontact aanleggen. Wat is de prijs hiervan? Gaat om een betonnen muur. Wordt dit ook door jullie dicht gemaakt? Het dichtstbijzijnde stopcontact zit iets verder dan 2 meter afstand verwijderd. Het stopcontact komt in de woonkamer, is voor een tv, dus ik denk dat het niet geaard hoeft te zijn. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben. Graag een offerte hiervoor.
maandag 14 oktober 2019

Automatische deuropener repareren

De elektrische deuropener werkt niet meer waardoor er nu steeds van drie hoog naar beneden gelopen moet worden als de deur open moet.
zaterdag 12 oktober 2019

Opbouw stopcontacten aanleggen

Er dienen twee opbouw stopcontacten aangelegd te worden. Een in de kamerkast waar al een centraal door aanwezig is. En een in de hal, welke doorgetrokken kan worden uit een bestaand stopcontact
donderdag 10 oktober 2019

Sterkstroom en meterkastgroep

Opdracht is tweeledig, het plaatsen van sterkstroom in de keuken en het eventueel bijplaatsen van een groep in de meterkast. Perilex aansluiting is niet aanwezig en de afstand van de meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter . Er is geen kruipruimte .
woensdag 9 oktober 2019

Aardpen slaan voor twee nieuwbouw panden

Ik ben opzoek naar iemand voor het slaan van een aardpen voor 2 nieuwbouw panden. Grond water begint op 1 meter. De aardpen moet binnen geslagen worden en er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig.
woensdag 9 oktober 2019

Kortsluiting woonkamer verhelpen

De lamp is van het plafond gevallen. Hierdoor is er denk ik kortsluiting ontstaan. De stroom aan één zijde van de muur van de woonkamer doet het niet nu meer. Wij vragen ons af of er iemand langs zou kunnen komen om de situatie te bekijken en het probleem te verhelpen. Wat zouden hier de kosten van zijn?
woensdag 9 oktober 2019

Kabels in de woonkamer heel netjes wegwerken

Wij willen de kabels onder de tv heel netjes wegwerken zodat ze niet in het zicht zitten. Ik hoor graag of dit mogelijk is.
maandag 7 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen buiten laten slaan. We hebben veen/kleigrond) en locatie is goed bereikbaar. De afstand tussen de meterkast is ongeveer een meter. Ik heb vernomen dat de aardpen niet zo heel diep hoeft, ongeveer 2-3 meter diep.
maandag 7 oktober 2019

Moderniseren en uitbreiden van elektra

Ik ben verhuisd naar een woning uit de jaren 30 of 40. Er is sinds de bouw niets veranderd aan de elektra. Deze moet gemoderniseerd worden. Ook moet de groepenkast vervangen en uitgebreid worden. 3 x 25 A is reeds aangevraagd.
maandag 7 oktober 2019

Verplaatsen/vernieuwen groepenkast

Wij zijn een projectinrichter gespecialiseerd in het verbouwen/inrichten van kantoorruimten. Momenteel zijn wij bezig met het opstellen van een inrichtingsplan waarbij de groepenkast verplaatst moet worden (ongeveer 5 meter verderop). Het is een monumentaal gebouw. Graag zouden wij met jullie op locatie willen afspreken om de mogelijkheden te bespreken. Wij zien jullie reactie met belangstelling tegemoet.
zondag 6 oktober 2019

Vervangen oude deel stoppenkast

Ik wil graag het oude deel van mijn stoppenkast vervangen Oud deel stoppenkast: 6 groepen met nog een stop erin. Daarnaast moderne met 2 groepen voor de wasmachine en droger. Met 2 schakelaars in plaats van stoppen. Ongeveer 10 jaar geleden aangelegd. Er is een aardlekschakelaar
zondag 6 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Er is een aardlekschakelaar aanwezig.
zondag 6 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar een elektricien die een aardpen kan slaan. Aardlekschakelaar is al aanwezig.
zaterdag 5 oktober 2019

Thuisnetwerk aanleggen

Ik wil een netwerk aanleggen door het hele huis. Het is op dit moment een chaos dat wil ik graag netjes krijgen. Mij is aangeraden dit met Hirschman kabel te laten doen. Ik zie uw reactie tegemoet.
zaterdag 5 oktober 2019

Electra hele woning vervangen

Electra hele woning vervangen. Nieuwe meterkast. Uitbreiding aantal groepen. Plaatsen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten+schakelaars
vrijdag 4 oktober 2019

nieuwe elektragroep aanmaken in meterkast

Er moet een nieuwe elektragroep worden geplaatst in de meterkast. betreft een urgente installatie.

Partners

Partners van Casius