Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4411 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, vervangen elektra, electra vervangen in de gehele woning, bedrading en stopcontacten vervangen, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, verouderde groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

donderdag 26 april 2018

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slaan van een aarpen ten behoeve van 3 appartementen, nieuwbouw. Is 1 pen hiervoor voldoende?
woensdag 25 april 2018

Buitenlamp vervangen

Ik wil de buitenlamp en sensor vervangen. De sensor doet het niet meer.
woensdag 25 april 2018

Intercom met elektrische deuropener repareren

Graag een offerte voor de reparatie van de deuropener gecombineerd met video-deurbel systeem. Video/camerasysteem en deurbel werken wel, elektrische deuropener werkt niet (meer).
woensdag 25 april 2018

Meterkast aarden

Aarden van een meterkast.
woensdag 25 april 2018

Aardpen aanbrengen voor een bouwstroomkast

Als het kan zou ik graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een aardpen ten behoeve van een 3 x 25 A bouwstroomkast. Parkeren kan op eigen terrein. Het terrein is goed bereikbaar.
dinsdag 24 april 2018

Elektra, lampen en stopcontacten vervangen

Ik wil graag 2 buitenlampen laten vervangen, 1 buitenlamp plaatsen, bedrading is er al. Verder moeten er 2 binnenlanpen vast maken, 2 x stopcontacten vast maken, 1 stopcontact vervangen, 1 dimmer vervangen, 1 x binnenlamp vervangen en het draadje van de vloerverwarming regelaar vast gemaakt worden.
dinsdag 24 april 2018

Reparatie van de deurbel

Ik wil graag dat de voordeurbel weer hoorbaar is door het hele huis.
maandag 23 april 2018

Glasvezelkabels doortrekken en aansluiten

Glasvezel kabels doortrekken en aansluiten op 1e verdieping en zolder, zodat er bekabeld internet aangesloten kan worden. Gaat om een nieuwbouwwoning.
zondag 22 april 2018

Krachtstroom aanleggen

Het betreft het aanleggen van krachtstroom ten behoeve van een inductiekookplaat in een nieuwe te plaatsen keuken.
zondag 22 april 2018

Elektra vertakken

Het betreft een nog niet gestuukte nieuwbouwwoning. Hier dienen er 4 elektra punten vertakt te worden. De wandcontactdozen die nu 20 cm boven de vloer zitten moeten naar 20 cm onder het plafond. Verder moet er 1 nieuw lichtpunt met een schakelaar geplaatst moeten. Alle 5 de punten moeten worden weggewerkt in de muur, ingefreesd en dicht gesmeerd.
zaterdag 21 april 2018

Extra Groepenkast installeren

Graag bestaande groepen kast uibreiden naar 9 groepen. Dus begane grond, eerste verdieping en zolder. Is nu 3 groepen.
zaterdag 21 april 2018

Groepenkast uitbreiden

Meterkast heeft op dit moment 3 groepen. Dit lijkt mij wat weinig. Vandaar het verzoek om meer groepen aan te maken.
donderdag 19 april 2018

Nieuwe stoppenkast met extra groep

Ik wil de elektra aanpassen in de woning. De bestaande stoppenkast wil ik vervangen en 1 extra groep moet erbij.
donderdag 19 april 2018

Extra groep aanleggen

Voor een combi magnetron zal er een een extra groep moeten worden aangelegd in de meterkast. Wie kan mij helpen?
woensdag 18 april 2018

Buitenverlichting op het dakterras aanbrengen

Wij wonen op de bovenste verdieping, 4 hoog. Hebben een terras van ca 10 x 4 meter. Willen hier graag buitenverlichting op laten aanleggen. Er zijn 2 elektrapunten aanwezig, waarvan 1 centraal op het terras en 1 aan de zijkant. Draden kunnen onder de verhoogde tegels door of onder het grind worden weggewerkt.
woensdag 18 april 2018

Intercomsysteem voor appartementen installeren

I'm looking for options to replace the intercom system at my building. We're looking for a 3-apartment system with video and door-opening functions. Could you please share the options you could offer and pricing (including installation).
woensdag 18 april 2018

Nieuwe meterkast met krachtstroom

Waarschijnlijk hebben we een nieuwe meterkast nodig. Wij hebben overigens 360 volt voor een keramische kookplaat.
dinsdag 17 april 2018

Aardpen laten slaan

Wat zijn de kosten voor het maken van een aardpen op deze locatie naast de garage?
dinsdag 17 april 2018

Aardpen slaan naast garage

Ik wil naast de garage een aardpen laten slaan.
dinsdag 17 april 2018

Aanbrengen van aarding voor meerdere appartementen

In 11 appartementen de aarding controleren en een offerte maken voor het aanbrengen van aarding.
dinsdag 17 april 2018

Elektriciteit in tuinhuisje maken

Graag zou ik in een tuinhuisje elektriciteit aangesloten willen hebben. Het huisje is niet zo groot, ongeveer 2.13 meter breed en 1.93 meter lang. Het huisje staat tussen 2 muren, 1 muur is van het huis en de andere is van de bestaande schuur. In de bestaande schuur is wel al een elektriciteitskabel die vanuit de grond komt. Er is daar dus wel een mogelijkheid voor elektra, alleen moeten daar ook de stopcontacten opnieuw aangesloten worden (nu alleen een kabel die vanuit de grond ongeveer 20 cm boven de grond is). Het tuinhuisje gaat gebruikt worden als groot konijnenverblijf en het is dus belangrijk dat het knaagproof is en dat het stopcontact waterdicht is. Ik wil er in de winter namelijk een soort van verwarming plaatsen en een licht bron zou ook erg fijn zijn. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen over wat zoiets gaat kosten.
dinsdag 17 april 2018

Kortsluiting verhelpen

Ik ben net verhuist naar Amsterdam West, en ik was het douch aan het schoonmaken en het is per ongeluk water gevallen bij 3 lampjes die vast zit bij het muur, volgens mij zit water in het lampjes en het hele licht van de douche wilt niet meer aan blijven en ook 2 stopt contact van de woonkamer die naast het douche is werk ook niet meer. Ik heb het energie van het douchen uit gedaan zodat geen shock meet geeft. Ik wou vragen hoeveel het zou kost om dat te repareren?
dinsdag 17 april 2018

Krachtstroom aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van krachtstroom voor een horeca espresso apparaat.
maandag 16 april 2018

Groepenkast aanpassen voor inductie

We willen graag overstappen naar inductiekookplaat, echter hebben we volgens ons niet de juiste aansluitingen. We willen graag advies in of we 2 fases / 3 fases nodig hebben en tevens dit gelijk vervangen.
maandag 16 april 2018

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen in verband met waterschade, meterkast leveren door installateur. De meterkast bestaat uit 6 B16 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 40A hoofdschakelaar.

Partners

Partners van Casius