Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4646 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: drieduizend meter bekabeling aanleggen, vervangen elektra in gehele woning, vervangen van gehele elektra, moderniseren meterkast en stopcontacten bijplaatsen, vervangen van de meterkast en alle elektra, installatie nieuw te bouwen woning, groepenkast aanpassen, groepenkast vervangen, electra in woning vervangen, nieuw meterkast met 5 groepen, aardpen en verdeling maken, vervangen van elektra in gehele woning, elektra aanpassen voor kookplaat, vervangen tuinverlichting, vervangen/aanleg elektra in gehele woning, vervangen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

donderdag 6 december 2018

Lichtpunt in plafond verplaatsen

Wij willen boven de eettafel twee losse lampen hangen die aangesloten zijn op 1 lichtpunt. Er is al een schakelaar met dimmer en een 1 lichtpunt middenin het plafond aanwezig dus deze moet gesplitst worden en aan allebei de kanten verplaatst worden (zo’n 40 cm). Hiertussen moet de kabel mooi worden weggewerkt, het liefst in het (betonnen) plafond of desnoods middels een kabelgoot.
donderdag 6 december 2018

Vervangen van elektra in gehele woning

Gehele woning voorzien van nieuwe elektra, vervangen van de meterkast en aantal groepen uitbreiden.
donderdag 6 december 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten aan meterkast.
donderdag 6 december 2018

Vervangen tuinverlichting

Op dit moment staan in onze tuin 7 sokkels met lichtbronnen. Deze wil ik vervangen door nieuwe sokkels met led. Kunt u mij aangeven wat de kosten hiervoor zijn voor de installatie en montage.
woensdag 5 december 2018

Leidingen verplaatsen in de keuken

Wij hebben een nieuwe keuken waardoor we het leidingwerk en elektra moeten verleggen. Ook moet er een groep aangelegd worden voor een inductiekookplaat en moet er een perilex stopcontact geplaatst worden.
dinsdag 4 december 2018

Twee extra groepen plaatsen

Om de installatie van een inductiekookplaat mogelijk te maken hebben we 2 extra groepen in de meterkast nodig. Er moet ook een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de meterkast en keuken weet ik niet zeker, ongeveer 5 meter.
dinsdag 4 december 2018

Stoppenkast nakijken

Er valt steeds een stop uit met een harde knal wanneer ik deze aanzet. Ik wil dat de stoppenkast nagekeken wordt en het probleem wordt verholpen.
dinsdag 4 december 2018

Stroom storing

Wij hebben een elektra probleem. De lamp boven onze eetkamertafel doet het niet meer en er staat helemaal geen stroom meer op de draden uit het plafond. We hebben eerst geprobeerd de lampen te vervangen. Dat hielp niet. Alle groepen staan verder aan en alles doet het verder normaal in onze woning. Ook overige apparaten op deze groep doen het gewoon. Het lijkt dus echt specifiek aan deze aansluiting te liggen. Het probleem ontstond toen we ontdekte dat de lamp wat los hing. De lamp schoot een stuk naar beneden en daarna deed hij het niet meer. We denken dat er kortsluiting is ontstaan die dieper in de bedrading door is gedrongen dan de lamp zelf.
maandag 3 december 2018

Elektra klussen in huis

I need to install exterior lights, install a cable for internet, repair an outlet in the apartment, and disconnect a broken lamp in the garden.
maandag 3 december 2018

Vervangen van de meterkast en alle elektra

Ik wil de elektra in de hele woning vervangen, met nieuwe meterkast en extra groepen. Optioneel het aansluiten van elektrische vloerverwarming. Maar dit mag in overleg. De woning is 89 m2.
maandag 3 december 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil een uitbreiding van de meterkast realiseren voor elektrisch koken, zonnepanelen en een laadpaal. Ik zou graag willen weten wat hierbij komt kijken en wat ik nodig heb.
maandag 3 december 2018

3 fasen stroom aanleg

Ivm inductiekoken en aanleg van doorstroomboiler Verzwaren stroomaansluiting en uitbreiding meterkast
zondag 2 december 2018

Vervangen van groepenkast

Vervangen groepenkast en een 3 fase groep toevoegen voor en naar de keuken.
zaterdag 1 december 2018

Kookgroep laten bij plaatsen

Wij willen over van gas naar inductie koken. Daar hebben we een kookgroep voor nodig. Dat moet aangelegd worden.
zaterdag 1 december 2018

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen in mijn huis laten slaan. Wij waren bezig met renovatie en kwamen erachter dat mijn huis er geen heeft.
vrijdag 30 november 2018

Nieuwe videofoon installatie aanbrengen

Ik heb een ouderwetse videofoon installatie die vervangen moet worden. Kunt u mij een offerte indienen waarbij de nieuwe videofoon installatie is inbegrepen inclusief de montage kosten voor deze installatie
woensdag 28 november 2018

Uitbreiden groepen in de stoppenkast

Door aanschaf hybride auto willen we een extra groep in de stoppenkast.
woensdag 28 november 2018

Aardpen laten slaan

In Almere staat mijn nieuwe huisje. Er moet alleen nog een aardpen worden geslagen die verbonden wordt met het elektrische systeem. Graag ontvang ik een offerte en een tijdsindicatie waarop dit gedaan kan worden
dinsdag 27 november 2018

Intercominstallatie vervangen

Onze intercominstallatie voor 3 bovenappartementen is nogal verouderd. Het aanbellen en openen van de voordeur kan wel maar het communiceren werkt niet. Graag ontvangen wij een offerte voor de vervanging van de huidige installatie door een nieuwe intercom met videofunctie. Ik wil graag weten wat het kost om een goed functionerende, (van buitenaf) sloop veilige intercom met camera te kopen en te laten installeren in de drie appartementen. Het huidige systeem bevat geen camera.
dinsdag 27 november 2018

Elektra vervangen

De elektra moet worden vervangen, het betreft hier een tussenwoning met 1 verdieping. De huidige groepenkast is wel zo goed als nieuw.
dinsdag 27 november 2018

Vervangen dimmer en geen stroom op aansluiting

Ik heb een dimmer die vervangen moet worden (of beter gemonteerd) en er is een lamp in huis waar geen stroom op staat. Dat probleem moet ook verholpen worden.
dinsdag 27 november 2018

Opnieuw aanleggen tuinelektra

Betreft vrijstaande woning met 5 lichtpunten buiten en enkele stopcontacten. Gezien de belabberde staat en storingen op dit moment zou ik voorstellen opnieuw aan te leggen en wat er is niet te hergebruiken
dinsdag 27 november 2018

Coax-kabel naar de bovenverdieping trekken

Ik zoek een elektricien die de coax-kabel die naar de bovenverdieping loopt apart kan maken van de elektriciteitsbedrading in verband met doorbrand gevaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
maandag 26 november 2018

Groepenkast vervangen

Wij willen onze stopen/ groepenkast laten vervangen. We hebben nu slechts 3 groepen en zouden er graag 6 tot 8 van willen maken. Er is wel een aardlekschakelaar aanwezig.
maandag 26 november 2018

Lampen en spotjes ophangen

Ik zoek een elektricien die meerder lampen kan ophangen in onze woning. het gaat om 1 hanglamp, 2 spotjes op een soort van rail. 1 spotje in de hal en 2 spotjes in de badkamer. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Partners

Partners van Casius