Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

5096 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

donderdag 26 maart 2020

Electra geheel vervangen

Ik zou de elektra in de gehele woning willen vervangen. De woning is van 1890 en op een aantal plaatsen lopen de elektra draden over het plafond. Er zijn ook maar 4 groepen op dit moment en dat zou ik ook willen laten uitbreiden. Verder gaat het om een woning van 40 m2 dus vrij klein. In de woonkamer gebruik ik op dit moment staande lampen voor verlichting en ik zou het liefst overal spotlichten op het plafond willen hebben. Ook zijn er niet genoeg stopcontacten. Meeste apparaten zitten op een verlengstuk wat ook niet heel veilig is. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor bovengenoemde zaken.
donderdag 26 maart 2020

Stopcontacten verplaatsen en aanbrengen

Ik wil graag stopcontacten verplaatsen en/of vervangen in 2 slaapkamer en in de woonkamer.
woensdag 25 maart 2020

Lampen ophangen huis

Ophangen van 6 spots, 5 wandlampen en een eetkamer lamp. Op korte termijn.
woensdag 25 maart 2020

Extra groepen en stopcontacten verlagen

Wij gaan verhuizen en voor de nieuwe woning moet een extra groep komen in de meterkast voor de nieuwe keuken. En 4 stopcontacten moet verlaagd worden. We zouden hier graag een offerte voor willen ontvangen. Ik hoor graag van u
woensdag 25 maart 2020

Groepenkast vervangen

Wij hebben een appartement in Amsterdam gekocht met een oude groepenkast. Wij willen deze laten vervangen door een nieuwe groepenkast.
dinsdag 24 maart 2020

Verplaatsen stopcontact

Verplaatsen van een stopcontact en aanleggen 1 extra stopcontact in de keuken.
dinsdag 24 maart 2020

Tuin verlichting

Kortsluiting in de tuin verlichting, electra voorziening tuin plaatsen. Vervangen van electra buiten licht epoxy. Alle aansluitingen zijn boven de grond. Het gaat om 8 aansluitingen.
dinsdag 24 maart 2020

Aardpen slaan

De aardpen is tbv zes woonappartementen in een voormalige kerk. Het aansluiten van de meterkasten kunnen wij zelf. De pen mag graag binnen geslagen worden. Alle voorzieningen zijn aanwezig.. Graag ontvang ik jullie schatting van de diepte op onze locatie. Onze hoogste zekeringswaarde is 16A.
maandag 23 maart 2020

Extra groep

Ik wil graag mijn oven laten werken Blijkbaar heb ik een extra groep nodig mijn huis is gebouwd in 2005. Extra groep aanbrengen in meterkast
maandag 23 maart 2020

Atea intercom repareren

Van een van de intercoms werkt de doorbuzzer niet meer en een van de knoppen veert niet meer terug. Het gaat om een NOV 903 en de opbouwrand is 205A4
zondag 22 maart 2020

Verleggen electra

Ik wil graag een stopcontact verleggen (inbouw) en een inductie kookplaat installeren 2 fases 2 groepen zijn aanwezig.
zaterdag 21 maart 2020

3 lampen op een stroompunt ophangen aan plafond

Ik wil hulp bij drie lampen op een stroompunt ophangen aan het plafond. Het gaat om een afstand van ongeveer 150 CM van het stroompunt naar de tafel en 120 cm van plafond naar beneden. De snoeren van de drie lampen zijn nu te kort, dus er moeten ook drie nieuwe snoeren in de fittingen gemonteerd worden. Het plafond heeft een grove korrel, dus een plakstrip gaat denk ik niet werken. Graag dus advies uitbrengen over welk ophangsysteem we kunnen gebruiken. En welke ook advies welke snoeren we moeten kopen. Daarnaast mogen er ook 4 gewone lampen worden opgehangen. Alle stroompunten zijn aanwezig.
vrijdag 20 maart 2020

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.
donderdag 19 maart 2020

Een extra groep voor de inductie plaat

Er komt een nieuwe keuken, en ik ga van het gas af, en inductie koken. Ik wil graag een nieuwe groep erbij laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Slaan aardpen

Slaan aardpen inpandig onder groepenkast en aansluiten op groepenkast (geen water en gasleiding)
woensdag 18 maart 2020

Bouwaansluiting realiseren

Het gaat om een tijdelijke bouwaansluiting, dat we aan het bouwen zijn, maar in caravans wonen.
woensdag 18 maart 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor aarding woonhuis. Er is recentelijk een nieuwe meterkast gekomen maar de aarding konden zij niet doen.
dinsdag 17 maart 2020

Elektra doormeten en aansluiten

Niet overal in huis heb ik elektra. De groepen, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars zijn uit en aan gezet, maar dit heeft geen verschil gegeven. De spanning in de meterkast op alle groepen gemeten en dit is in orde. Het probleem lijkt dus na de meterkast te zitten, maar hier houdt mijn kennis op. Graag wil ik dit probleem oplossen zodat er weer overal in huis elektra is.
maandag 16 maart 2020

Extra groep aanleggen voor inductie

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductie fornuis. Belangrijk is dat de klus binnen 1,5 week uitgevoerd wordt, omdat ik er dan ga wonen. Ik heb het fornuis nog niet aangeschaft, ik weet niet zeker of hier een perilexaansluiting voor nodig is, dit zou ik graag met u bespreken als u er bent.
maandag 16 maart 2020

Elektra klussen

Het betreft werkzaamheden in een appartement. Er moeten 4 stopcontacten van halfhoog naar laag worden verplaatst. Ook zijn er 2 lichtschakelaars en een thermostaat die terug geplaatst moeten worden. Daarnaast is er een glasvezel internet aanvoer die omlaag geplaatst moet worden.
zondag 15 maart 2020

Verplaatsen van 1 wandcontactdoos

Zie opdracht en foto, ca 1 meter verplaatsen naar muur naast raam
donderdag 12 maart 2020

Aanbrengen voeding voor buitenunit airco

Ik wil graag elektriciteit aanbrengen op het dak garage voor buitenunit airco. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 11 maart 2020

Vernieuwen/ extra lichtpunten op zolder

Extra aansluiting punt(en) voor een lamp/lampen realiseren. Het licht op zolder kan je aan en uit doen op de 1e verdieping, maar niet op de zolder zelf, dus ik zou graag een extra lichtschakelaar op zolder laten maken.
woensdag 11 maart 2020

Golmar intercom repareren

I recently renovated my apartment in the centre of Amsterdam and the intercom has been broken by the workers. The intercom was Golmar with video system connected to the building. I would need someone to sell and install a new Golmar video system. Could you help me with this and send me a quote?
woensdag 11 maart 2020

Aanleggen bedrading voor inductiekookplaat

Ik wil een inductiekookplaat maar ik weet dat er een aparte groep moet worden aangelegd. Een paar jaar geleden heb ik mijn meterkast al aangepast. Aangezien mijn gasfornuis slecht begin te worden en moet worden vervangen, heb ik gekozen voor een inductiekookplaat. Nu wil ik weten wat het gaat kosten om van mijn meterkast naar mijn keuken de bedrading voor een inductiekookplaat te kunnen plaatsen. ik heb twee foto's toegevoegd zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Ik hoop dat ik genoeg informatie heb gegeven en ik wacht op offertes.

Partners

Partners van Casius