Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4892 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen elektra in huis, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, verplaatsen van de meterkast, sleuven frezen in betonnen muur en stopcontacten voor tv, elektrische deuropener met intercom en camera installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

maandag 24 juni 2019

Verplaatsen van de meterkast

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Deze staat in de tuin/kade van mijn woonboot maar moet in verband met een aanbouw van een schuurtje een paar meter opzij. Hooguit 10 meter richting de wegkant. Staat nu in midden van de tuin (zie foto's).
zondag 23 juni 2019

Elektrische deuropener met intercom en camera installeren

Wij willen graag voor ons huis met 3 appartementen een nieuwe elektrische deuropener laten installeren. Idealiter met intercom en camera. 1, 2 en 3 hoog.
zaterdag 22 juni 2019

Aardpen slaan

Aardpen slaan, inpandig, doorverbinden met 4 groepenkasten (aardlek aanwezig). Werk graag ergens uitvoeren in de aankomende 4 maanden.
vrijdag 21 juni 2019

Stopcontacten verplaatsen, aanleggen, en extra groep

De klus bestaat uit verschillende dingen: 1. Extra groep in de meterkast voor perilex stekker nieuwe inductieplaat 2. Perilex stekker op juiste plek in de keuken aanmaken 3. Wand contact doos van afzuigkap verplaatsen 4. Trekschakelaar installeren in de badkamer voor wasmachine en droger 5. Stopcontact in de badkamer nakijken
vrijdag 21 juni 2019

Intercom met elektrische deuropener repareren

We hebben al jaren problemen met onze intercom. De deurbel zelf doet het en soms kunnen we de deur ook openmaken via de button, maar degene die aanbelt hoort niet dat wij de deur opendoen en de intercomfunctie werkt dus ook maar half.
donderdag 20 juni 2019

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag een offerte voor het verplaatsen van de meterkast 2 meter verder binnenshuis. Gas en stroom, woning is 9 jaar oud.
donderdag 20 juni 2019

Vervangen en verplaatsen wandlampjes

Vervangen en verplaatsen van twee wandlampjes, de huidige lampjes zitten niet op een rechte lijn. Nieuwe lampjes hebben nog een snoer maar zou ik indien mogelijk graag direct op het lichtnet aangesloten hebben.
donderdag 20 juni 2019

Vervangen elektra in manege

Gaat om een manege. Elektra zou dusdanig slecht zijn aangelegd dat het gevaarlijk is. Een kant van de stallen is nu helemaal afgesloten.
donderdag 20 juni 2019

Nieuwe aardpen slaan

Bij mijn woning moet een nieuwe aardpen geslagen worden. Ik ben benieuwd naar de kosten.
woensdag 19 juni 2019

Extra groep voor zonnepanelen plaatsen en kabel naar zolder trekken

Extra groep plaatsen voor zonnepanelen en kabel doortrekken door bestaande loze leiding van zolder naar de meterkast en extra stopcontact meter kast.
maandag 17 juni 2019

Meterkast uitbreiden van fase 2 naar fase 3

In de meterkast wil ik een 2 fase omzetten naar een 3 fase op verzoek van de woningbouw.
zondag 16 juni 2019

Extra groepen plaatsen

I.v.m. overstap op inductie-koken moet er een nieuwe kabel worden getrokken naar de keuken. Bestaande leiding voedt boiler, oven, kleine keukenapparatuur. Voor inductieplaat dus nieuwe groep od dubbele groep nodig. Vermoedelijk geen loze leidingbuis, dus bekabeling ondergronds. Totale lengte nieuwe kabel: 10 meter. Perilex contactdoos. In de stoppen kast is nog plaats.
zaterdag 15 juni 2019

Problemen in de groepenkast verhelpen

Wij hebben problemen met de groepen die op één van de twee aardlekschakelaars is aangesloten. Deze slaat af wanneer de afwasmachine aanstaat, maar slaat ook wel eens uit het niets af. Gedeelte van de verlichting op de eerste, de cv en wasmachine zitten op groepen die ook bij deze aardlekschakelaar horen. Een deel van de verlichting op de eerste verdieping lijkt hierdoor kapot gegaan te zijn. Tevens hebben wij een kapot stopcontact op de tweede waar naar gekeken moet worden.
zaterdag 15 juni 2019

Stoppengroep splitsen

Graag wil ik weten of het mogelijk is om de elektra van 1 ruimte te splitsen / verdelen over meerdere stoppen. De woonkamer heeft licht / wifi en hifi. De laatste moet in ieder geval een eigen groep krijgen. De meterkast heeft hiervoor capaciteit in de zin van vrije stoppen beschikbaar. Graag lees ik of dit kan en wat de kosten hiervan zijn. Dank alvast voor de moeite.
zaterdag 15 juni 2019

Electra vervangen

Ik wil de electra in de hele woning vervangen + aardlekschakelaar aanleggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 14 juni 2019

Netwerk aanleggen

Ik ga verhuizen naar Nederhorst den Berg. Daar komt Ziggo kabel binnen in de meterkast. Ik wil graag naar diverse plaatsen in het huis TV en Internet kabel laten aangeleggen. Kruipruimte maakt veel mogelijk, maar het moet ook naar 1ste verdieping. Geen betonnen muren, dus zorgvuldigheid is gewenst. Ik wil geen losse kabels hebben liggen. Heb zelf Ziggo kastje en Routers indien nodig, dus betreft alleen het bekabelen op een zorgvuldige manier. Nog geen verhuizing gepland, maar verwacht in juli of augustus. Netwerk is key om thuis goed te kunnen werken. Uitvoering in juli of augustus
vrijdag 14 juni 2019

Kabels wegwerken/snoeren van tv + modum naar stopcontact

Ik wil de snoeren van de tv allemaal wegwerken in plinten of kabelgoten. Dus zo min mogelijk snoeren die in stopcontacten zitten. Ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
vrijdag 14 juni 2019

Schakelaar + 3 stopcontacten _ 3 TL-balken ophangen

In mijn blokhut die ik voor creatieve activiteiten wil gebruiken moet verlichting komen. Een kabel vanaf een aparte groepen-kast is al naar de blokhut getrokken. Nu moet er een schakelaar met 3 stopcontacten komen en 3 TL-balken opgehangen worden. Daarvoor wil ik een all in offerte krijgen. Het materiaal is er.
donderdag 13 juni 2019

Extra groep + perilex stopcontact

Ik wil graag een extra groep en een perilex stopcontact aan laten leggen voor de aansluiting AEG inductiekookplaat. Graag een offerte.
woensdag 12 juni 2019

Lampen ophangen

Ik wil in mijn woning 8 lampen laten ophangen. Daarvan 5 op normale plafondhoogte en 3 hanglampen aan een ketting met een ophanghaak op circa 4,5 tot 5 meter hoogte. De lampen heb ik al aangeschaft. Datum montage oktober aanstaande. Exacte datum in overleg.
woensdag 12 juni 2019

8 aardpennen slaan inclusief aardlekschakelaars

Er dienen 8 aardpennen geslagen te worden bij een bedrijfspand in Haarlem, inclusief aardlekschakelaars
dinsdag 11 juni 2019

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

We willen graag krachtstroom laten aanleggen in verband met inductiekoken. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 4 meter. In de kruipruimte is de leiding inmiddels aangelegd. Ik beschik ook al over een perilex aansluiting.
dinsdag 11 juni 2019

Vervangen van electra

Electra in gehele woning vervangen. Ook de meterkast vervangen en uitbreiden (minimaal 6 stoppen). Extra wandcontactdozen plaatsen, huidige vervangen, lichtschakelaars vervangen en huidige opbouw inbouwen.
maandag 10 juni 2019

TV-kabels infrezen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de tv-kabels in mijn woonkamer kan infrezen. Muur is van beton of gips, hier ben ik niet zeker over. Eventueel dient een stopcontact ook verplaatst te worden.
maandag 10 juni 2019

Extra stopcontacten

Ik wil graag drie wandlampen ophangen met ieder een eigen elektriciteitspunt en twee nieuwe stopcontacten laten aanleggen. Graag ontvang ik offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius