Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noord-Holland.

4336 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noord-Holland:

vrijdag 23 februari 2018

Stopcontacten verplaatsen

Wij willen graag op verschillende locaties stopcontacten verplaatsen in een betonnen muur. 1. Een serie van 2 stopcontacten en 1 schakelaar die naast elkaar zitten dienen ongeveer 30cm te worden verplaatst. 2. Stopcontact en schakelaar die ongeveer 1 meter boven elkaar zitten beide ongeveer 80cm horizontaal verschuiven
vrijdag 23 februari 2018

Groepenkast vervangen

PK13 - 3 fasen stroom Vervangen van bestaande 1 fase groepenkast voor een 3 fasen groepenkast (3x25) ampère. Stroomverbruikers: Keuken: Inductie kookplaat, oven, stoomoven, vaatwasser, koel-/vrieskast, boiler/cooker, Badkamer: Wasmachine, wasdroger.
vrijdag 23 februari 2018

Kortsluiting in Smeg over herstellen

Onze oven geeft onmiddellijk kortsluiting als we hem aanzetten. Het is een oven met een geïntegreerd gasfornuis.
vrijdag 23 februari 2018

Intercom en deuropeningssysteem aanleggen

We hebben een pand met 11 appartementen in Centraal Amsterdam. Daar zit een intercomsysteem in dat is verouderd. We willen een volledig nieuw systeem laten aanleggen dat bedraad is (er zit al bedrading maar dat moet gecontroleerd worden) en van een video-intercom is voorzien. We zoeken quotaties voor de gehele job van gerenommeerde firma's. Graag eerst contact via e-mail & we zullen alle e-mails beantwoorden.
donderdag 22 februari 2018

Lamp repareren en herinstalleren

Ik wil een lamp laten repareren. Probleem zit hem in de fitting denk ik.
donderdag 22 februari 2018

Lamp ophangen in badkamer

Ik wil een lamp vervangen in de badkamer. Een lamp compleet met snoertjes die aan elkaar aangesloten moeten worden.
donderdag 22 februari 2018

Installatie 3 fasen stopcontact

Voor een keukenmachine moet een 220 Volt stopcontact worden vervangen door 400 Volt krachtstroom stopcontact (cee). Er zijn al twee krachtstroomgroepen aanwezig.
woensdag 21 februari 2018

Aardlekschakelaar installeren

Ik wil een aardlekschakelaar plaatsen, want deze is niet aanwezig. Ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten.
maandag 19 februari 2018

Meterkast aanpassen

Graag wilde ik de meterkast vernieuwen, stopcontacten uitbreiden, UTP kabels en wellicht domotica systeem plaatsen. Graag wil ik ter plekke laten zien wat de bedoeling is.
zondag 18 februari 2018

Stoppenkast vervangen

Hi! Enkele maanden geleden ben ik verhuisd naar een huis in de Baarsjes. De stoppenkost is hier enorm verouderd en deze wil ik graag laten vervangen door een modernere variant. Het gaat om een appartement van ca 50m2 met daarin de reguliere voorzieningen (wasser, droger, afwasmachine, laptops, tv, etc). Voor zover ik kan inschattingen hoeft er geen rekening gehouden te worden met uitzonderlijke zaken, maar graag ontvang ik hierin jullie advies. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het plaatsen (en aanschaf van de nieuwe meterkast) en wanneer een afspraak gepland kan worden voor de plaatsing. Alvast bedankt! Daan
zaterdag 17 februari 2018

Extra groep aan laten leggen

In verband met een electrische oven wil ik een bestaand stopcontact op een aparte groep in de stoppenkast laten plaatsen. Volgens mij zitten er twee aardlekschakelaars in mijn huidige stoppenkast en zitten er 2 groepen per aardlekschakelaar. Er kan nog maximaal 1 groep bij in de kast voor zover ik het kan beoordelen. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn. Vriendelijke groet, Ynse
zaterdag 17 februari 2018

Elektra vervangen en extra groep plaatsen

Graag willen wij advies en daarna offerte over de noodzaak en kosten om de elektriciteit (gedeeltelijk) te vervangen in de door ons gekochte jaren dertig woning. Daarnaast denken we dat er sowieso een extra groep nodig is voor de keuken in verband met vaatwasser, wasmachine, koelkast en oven.
vrijdag 16 februari 2018

Krachtstroom aanleggen naar schuur

We willen graag krachtstroom hebben voor in de schuur. De meterkast staat in de woonkamer en we hebben al stroompunten in de tuin en schuur.
vrijdag 16 februari 2018

Kabels in huis trekken

Het gaat om een woning in Heemskerk. De wifi op de derde verdieping (2 kamers) is slecht en onstabiel. Internet van de tv in de huiskamer is draadloos ook niet optimaal. Ik wil graag een vaste bekabeling vanuit de meterkast van de begane grond. Misschien ook nog andere ruimtes in huis bekabelen.
donderdag 15 februari 2018

Aardpen laten slaan

Graag wil ik in Lelystad een aardpen laten in slaan voor een nieuwbouwwoning.
woensdag 14 februari 2018

Stopcontract verplaatsen

Wij hebben in een betonnen muur 2 WCD. Beiden moeten (+/-50 cm) verschoven worden. Deze zitten boven het aanrechtblad. De muur zal daarna worden gestuct. Graag zouden we een offerte krijgen van hoeveel dit ongeveer gaat kosten.
woensdag 14 februari 2018

Stopcontacten in de muur frezen

Ik wil graag dat er 2 stopcontacten in een beton muur ingevreesd worden. Eentje zit al in de muur naast de tv alleen hij moet verplaats worden achter de tv dit omdat de tv aan de muur hangt. En achter de bankstel zit ook al een stopcontact die ook onvegeer 1meter verplaats moet worden naar liks.
woensdag 14 februari 2018

Mogelijke breuk in aardelijn herstellen

Onze CV ketel gaat niet meer aan. Volgens de loodgieter ligt dit mogelijk aan de Aarde kabel, maar we kunnen geen zichtbare breuk vinden. Fase/Aarde is 120V. We wonen op 1 hoog, aarde kabel verdwijnt in de muur...
woensdag 14 februari 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan
dinsdag 13 februari 2018

Nieuwe aardpen slaan

De huidige aardpen is vermoedelijk sterk verouderd. Het woonhuis dateert van rond 1900 en is volledig gerestaureerd. De electrische installatie is volledig vernieuwd incl. Aardlek. Nu alleen de aardpen nog. Hoor het graag wat de kosten zijn en wanneer u kunt komen.
dinsdag 13 februari 2018

Stopcontact voor een inductiefornuis installeren

Er is een 3-fasen stopcontact in de keuken aanwezig, alleen wil ik op een andere plek mn inductie fornuis. Hoeveel kost het om de stekker aan te sluiten op het fornuis en om een nieuwe 3 fasen stopcontact te plaatsen?
maandag 12 februari 2018

Lamp ophangen

Ik wil graag 1 lamp laten ophangen. Bevestigingspunt van de lamp is deels boven het trapgat, dus ik zoek elektriciën die veilig werkt. Zie foto voor huidige lamp/situatie. Tevens wil ik 1 lamp laten nakijken: de lamp in de hal doet het niet meer, mogelijk is de schakelaar defect. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik dat graag. Bij tevredenheid volgen in de toekomst mogelijk meer klussen m.b.t. elektra.
maandag 12 februari 2018

Vervangen van de groepenkast

Vervangen van een groepenkast (anno 1987) en uitbreiden aantal groepen. Ik wil onder ander een combi magnetron, warmtepomp, inductie kookplaat aanschaffen en hierop aansluiten.Momenteel heb ik een 1 fase kast (220 volt). Ik wil graag van 6 naar 8 groepen gaan en minimaal 2 aardlekschakelaars.
maandag 12 februari 2018

Slaan van een aardpen

Bij een bovenwoning willen wij graag een offerte voor het slaan van een aardpen.
vrijdag 9 februari 2018

Meterkast compleet vernieuwen

Ik wil een inductiekookplaat laten aanleggen. Daarom moet de meterkast worden vernieuwd en een 2 fasen aansluiting geplaatst worden. De kookplaat komt 3 meter van de meterkast. Ook moet er een aansluiting gemaakt worden voor een combimagnetron.

Partners

Partners van Casius