Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast laten verplaatsen:

Meterkast laten verplaatsen

Verplaatsen meterkast
Onze klant uit Zevenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast laten verplaatsen uit heel Nederland:

Meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten verplaatsen. Deze moet 90 graden roteren waarbij de water en gasmeter alleen hoeven te roteren om de aansluitpijp en waarbij de electriciteitsmeter een 30 - 40 cm verplaatst dient te worden. Er is nog geen groepkast aanwezig.

De meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten verplaatsen. Deze moet 90 graden roteren waarbij de water en gasmeter alleen hoeven te roteren om de aansluitpijp en waarbij de electriciteitsmeter een 30 - 40 cm verplaatst dient te worden. De de groepenkast is nog niet aanwezig.

Verplaatseb meterkast

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Dit is overgens maar een verplaatsing van 50cm. De meterkast zit direct achter de voordeur waardoor dezw niet volledig open kan en wil hem een stuk verplaatsen, zodat deze wel helemaal open kan. Hij moet naar de kast ernaast (zie foto)

Electra vervangen

Elektra in zijn geheel vervangen in de woonkamer (bij elkaar zo'n 35 m2) en eventueel meterkast uitbreiden met extra groepen. Stopcontacten verplaatsen en nieuwe aansluiten. Meterkast en stopcontacten in overleg met de vakman.

Leidingwerk aanpassen voor nieuwe keuken

Leidingwerk water verleggen voor nieuwe keuken. Elektra verleggen voor kookplaat. Meterkast aanpassen elektrische kookplaat, nieuwe keukenapparatuur. Lichtpunt in plafond verplaatsen.

Meterkasten verplaatsen

Huidige meterkast elektriciteit, water, cai en stadsverwarmingsunit enige meters naar een plaats in de garage verplaatsten.

Meterkast en gasmeter verplaatsen

Verplaatsen van de mk en gasmeter. Te overbruggen afstand: ongeveer 1 meter. Leidingen onder de houten ondervloer door. Groepenkast enz. is allemaal al nieuw, dat hoeft niet gedaan te worden.

Meterkast in zijn geheel verplaatsen

Verplaatsen van de meterkast, deze staat nu in de hal, naar de kelder of bijkeuken. Materialen voor de vakman.

Gehele meterkast verplaatsen

Geheel meterkast verplaatsen (circa 3 meter) naast de voordeur.

Groepenkast laten vervangen of verplaatsen

Ik wil mijn meterkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 6 of 8 groepen, een aardlekschakelaar. De groepenkast laten leveren door de elektricien. Daarnaast wil ik ook een aardedraad naar een geaard stopcontact.

Partners

Partners van Casius