Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Waalre of directe omgeving.

229 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, complete Installatie in en nieuw bouw, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast+keukengroep vervangen, plaatsen en aansluiten thuislader elektrische auto, extra groep en stopcontacten plaatsen, vervangen oude stoppenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Waalre:

Extra meterkast met groepen plaatsen

De vorige bewoner heeft een nieuwe groepenkast laten plaatsen met 5 Eaton Holec NEB16/30A EAT ALAMAT 1P N 16A B-KAR 30MA. Deze bevind zich in de kelderkast. In verband met een nieuwe keuken zouden we 1 groep te kort komen. Helaas is het groepenkastje ook zeer klein. Is het mogelijk om een klein kastje bij te plaatsen met nog zo'n alamat en ruimte voor een 2e stoppen.

Aardpen slaan en aansluiten op de bestaande meterkast

Enexis gaat de waterleiding in onze straat vervangen door kunstoog leidingen. Hierdoor moeten we een aardpen laten slaan en laten aansluiten op bestaande meterkast (nu is aarding via waterleiding geregeld). We moeten dit in de hele straat laten uitvoeren, dus bij een goede offerte zullen meerdere huizen meedoen (max 10).

Meterkast vervangen en extra groepen trekken

Ik zoek een elektricien die mijn oude meterkast van 5 groepen kan vervangen door een groepenkast van minimaal 8 groepen. Vervolgens moeten er 2 extra groepen naar de keuken en één naar de kelderkast getrokken worden.

Glasvezelkastje verplaatsen van woonkamer naar meterkast

Verplaatsen en aansluiten van mijn glasvezelaansluiting. Kastje hangt in woonkamer moet naar meterkast. De sleuf naar meterkast ligt al open voor het huis. Ongeveer 2.50 meter.

Boretti Majestic oven repareren

De kleine oven Borettie Majestic wordt maximaal heet, de temperatuur is niet meer in te stellen, naar mijn bescheiden mening thermostaat stuk of voel element stuk.

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

We hebben in onze achtertuin elektriciteit ten behoeve van twee stopcontacten en willen dat graag uitbreiden met 5 lampen.

Verouderde alarminstallatie vernieuwen

Ons alarm in de bedrijfshal is verouderd. Daar de verzekering eist dat we toch een alarm hebben zoeken wij iemand die het probleem kan oplossen. Het moet klasse 3 worden.

Telefoonkabel vervangen door een UTP-kabel

Ik wil een bestaande telefoonkabel die getrokken is van de meterkast naar een slaapkamer op de 1e verdieping (door een buis) vervangen door een UTP kabel. Zelf krijg ik geen beweging in de bestaande kabel. Eventueel kan ook de coaxkabel (meterkast naar zelfde slaapkamer) worden vervangen door UTP (mocht de telefoonkabel niet lukken). Ook in die COAX krijg ik geen beweging.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Ik wil mijn meterkast naar mijn kelder laten verplaatsen. Dit is ongeveer 3 meter verder. Daarbij wil ik krachtstroom aan laten sluiten. Mijn huidige meterkast heeft 4 groepen en daar wil ik 2 groepen bij aan laten leggen.

Groepenkast vervangen

Ik wil m'n groepenkast laten vervangen. De huidige situatie is 1 fase met negen groepen en 1 aardlek, een aansluiting voor een beltrafo en een los stopcontact in de kast. Eén groep wordt gebruikt voor een oven aansluiting, 1 voor wasmachine, 1 voor zonnepanelen en 1 werd gebruikt voor een boiler, de restende groepen zijn verdeeld over het huis. De groep voor de boiler wordt niet meer gebruikt, dat betekent deze samen met de hoog/laag pulsschakelaar kan komen te vervallen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben voor een groepenkast voor 8 groepen met beltrafo en stopcontact. Graag merk kast Hager, Eaton, Atema of ABB. De meterkast is 85 cm breed en 25 cm diep en heeft een houten achterwand op een stenen muur. De aanwezige elektriciteitsmeter wordt vervangen door een slimme meter.

Krachtstroom aanleggen

Graag wil ik krachtstroom laten aanleggen in mijn woning.

Groepen doormeten in de meterkast

I.v.m. knipperende lichten op sommige groepen,en een knetterend geluid in de groepenkast(groep is nu uitgeschakeld). Dienen deze diverse groepen doorgemeten te worden war de storing zit(aarde probleem in de meterkast groepen..)

Diverse electrische klussen

Heb diverse electrische klussen voor in mijn huis. Schakelaars vervangen, spots inbouwen, edomotica van eminent aansluiten repareren, electra problemen oplossen. Waalre ligt naast Eindhoven. Liefst een prijs per mail. Hoeft niet gedetaileerd.

Groepenkast aanpassen

In verband met het plan om de keuken te gaan vernieuwen, is het noodzakelijk om een aantal groepen meer beschikbaar te hebben (5 of 6 groepen). Ons huis is gebouwd in 1972 en de huidige meterkast komt ook uit dat jaar. Op dit moment zijn er 6 groepen met 2 aardlekschakelaars geplaatst. Het is mij ook niet bekend of er loze leidingen beschikbaar zijn maar uiteindelijk zullen de aansluitingen ook in de keuken beschikbaar moeten zijn. Het voornemen is om op inductie te gaan koken en verder zullen er nog een stoomoven, combi magnetron/oven, koffieapparaat, quooker en vaatwasser en natuurlijk een koelkast en vriezer geplaatst gaan worden.

Extra stopcontact en hanglamp monteren

Ik wil graag een dubbel stopcontact in de meterkast voor het aansluiten van ADSL internet. Het gaat om een nieuwbouw appartement. Een extra groep is beschikbaar. Daarbij graag hulp met het ophangen van een plafondlamp boven de eettafel.

Aansluiting TV maken

Een nieuw contact maken voor de tv. Gaat om het maken van een extra aansluiting.

Jaren 30 woning, volledige renovatie, ...

Jaren 30 woning, volledige renovatie, huidig eletra gaat er uit, zodoende moet alles aangelegd worden. Indien mogelijk zelf deel werk verrichten, echter noodzakelijk vakkennis en ervaring ontbreekt. Woning is 120 m2, woonkamer, hal, keuken, toilet, bijkeuken. 1e etage 3 slaapkamers, 1 badkamer, hal, zolder niet ingericht. Groot deel zal door vakman gedaan moeten worden. Maandag ga ik nog weer kijken en dan zal ik alles precies noteren. Zijn bezig met aankoop van deze woning.

De elektrische installatie van mijn ...

De elektrische installatie van mijn woning is momenteel nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. De installatie bestaat uit 10 groepen, voorzien van schroefzekeringen. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van 3 aardlekschakelaars t.b.v. de groepen. Eventueel vervangen van de schroefzekeringen door automatische zekeringen. Onduidelijk is hoe de installatie geaard is, wellicht dat de installatie van een aardpen voorzien moet worden. Graag zou ik een indicatie ontvangen van de kosten van de 3 onderdelen uit de omschreven werkzaamheden. Koop is zo goed als rond.

deurvideo met als het kan meerdere ...

deurvideo met als het kan meerdere telefoonaansluitingen en/of draadloze verbinding en een electrische deuropener. Is voor een gehandicapte die niet snel genoeg naar de voordeur kan komen

De zekeringskast is verouderd en biedt ...

De zekeringskast is verouderd en biedt geen genoeg stroom voor het huis. Deze moet vernieuwd worden.