Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardlekschakelaar laten vervangen:

Aardlekschakelaar laten vervangen

Ik wil een aardlekschakelaar vervangen. De gegevens van de te vervangen aardlekschakelaar zijn: Merk Condor - 4-polig Type 25/0,03 E7.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardlekschakelaar laten vervangen uit heel Nederland:

Vervangen van electra

Ik wil graag in de 1e week van februari en bij voorkeur de 7e een lichtgroepenkast laten vervangen. Verdere werkzaamheden: aardlekschakelaar ontbreek moet ingesteld worden Vervanging elektrische bedrading Vervangen schakelmateriaal

Stoppenkast vervangen

Ik wil mijn stoppenkast vervangen. Daar zitten nu twee stoppen in en dat wil ik aanpassen naar 6 stoppen inclusief aardlekschakelaar.

Meterkast laten vervangen

Sinds kort zijn we eigenaar van een woning uit bouwjaar 1938. Bij de koop hebben we een bouwkundige keuring uit laten voeren waar naar voren kwam dat de elektrische installaties aandacht nodig hebben. Zo is de groepenkast verouderd en is geen aardlekschakelaar aanwezig. Ook is er onvoldoende aarding aanwezig in de badkamer. In hoeverre kunnen jullie ons hierbij helpen?

3 fase aansluiting meterkast ivm koken op inductie

Er is op dit moment een 220 stopcontact aanwezig onder de gaskookplaat. Deze moet worden vervangen voor een perilex aansluiting. De stoppenkast bestaat op dit moment uit 7 groepen met 2x aardlekschakelaar. Ook moet de inductie kookplaat worden aangesloten de stekker en kabel van de kookplaat zijn aanwezig. De kookplaat is een Siemens EH645BFB1E de heeft een aansluitwaarde van 7400 watt.

Aardlekschakelaar vervangen

De aardlekschakelaar springt steeds eruit, ook als er bijna niets aanstaat. Ik denk dat hij vervangen moet worden.

Aardlekschakelaar vervangen

Monteurs die een slimme meter kwamen plaatsen hebben aangegeven dat de aardlekschakelaar niet goed functioneerde en dat deze aan vervanging toe is. Deze wil ik dus laten vervangen.

Groepenkast vervangen

Wij willen onze stopen/ groepenkast laten vervangen. We hebben nu slechts 3 groepen en zouden er graag 6 tot 8 van willen maken. Er is wel een aardlekschakelaar aanwezig.

Groepenkast vervangen en aardlekschakelaar

Wij willen onze groepenkast laten vervangen. Het is een oude groepenkast met tien groepen en hij heeft geen aardlekschakelaar. Foto's heb ik bijgevoegd. We willen graag een nieuwe groepenkast met tien groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact. Mogelijk moet er ook een aardpen worden geslagen, dat weten wij niet zeker.

Meterkast vervangen

Groepenkast vervangen met aardlekschakelaar ( zie foto ) met de mogelijkheid voor uitbreiding elektrische koken

Aardlekschakelaar vervangen

De aardlekschakelaar is defect. Deze moet ten spoedigste vervangen worden.

Partners

Partners van Casius