Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen meterkast:

Verplaatsen meterkast

Graag zou ik de kosten willen weten van het verplaatsen van de meterkast. Hij staat op dit moment in de kamer en wij willen hem in de gang hebben.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen meterkast uit heel Nederland:

Kosten van meterkast verplaatsen

Voor het plannen van verbouwing van mijn huis, wil ik graag oriënteren m.b.t. te verwachten verbouwingskosten. Ik woon in een hoekwoning en wil ik langs het huis (aan de zijkant) aanbouwen. Het is de bedoeling dat de meterkast wordt verplaatst vanuit de gaan in de nieuwe aanbouw, verplaatsing van 1.5m naar buiten t.o.v. bestaande bouw (dus, buiten de bestande fundering heen). In huidige meterkast zit elektriciteit-, gas-, water- en netwerkaansluitingen. Mijn vraag is of uw bedrijf het kan realiseren en voor de planning van gehele verbouwing een grove schatting van te verwachte kosten kan aangeven.

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met elektra en gasaansluiting verplaatsen, omdat deze in een wandje zit die we graag willen slopen. De meterkast zal 2 meter worden verplaatst op dezelfde verdieping. Voor de verplaatsing moet het een en ander worden omgelegd. Of dit mogelijk is zonder de hele vloer eruit te halen is de vraag. Graag ontvangen wij een offerte van de verwachtte kosten en ook zouden we graag een inspectie willen laten doen door een installateur, om er zeker van te zijn dat onze plannen ook echt daadwerkelijk kunnen.

Verplaatsen meterkast gas water electra

We gaan verbouwen en meterkast moet voor het huis, naar garage, dus 10 m verplaatst worden. Er is denk ik geen vergunning nodig. Ik zou graag in februari willen beginnen.

Meterkast verplaatsen

Wij willen graag de meterkast verplaatsen in een appartement in Den Haag. Het gaat om ca. 2.20 meter vanaf de oorspronkelijke meterkast, dichter bij de voordeur qua looppad maar niet dichter bij de voordeur qua afstand (in een gangkast). (er zit een muur tussen de meterkast/gang voordeur) Het gaat alleen om de electriciteitsaansluiting en de meters.

Verplaatsen meterkast

Huidige meterkast zit op eerste verdieping. Wens is om deze te verplaatsen naar berging. Kabel is lang genoeg. Huis wordt momenteel verbouwd.

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Meterkast een slag draaien

Wij willen de meterkast een slag naar rechts laten draaien. Hij blijft wel op zijn plek maar moet een slag naar rechts draaien omdat wij de doorgang naar de huiskamer willen verplaatsen.

Glasvezel kast verplaatsen naar de meterkast

In de woonkamer is er een grote kast voor de glasvezel. Die moet ongeveer 2-3 m verplaatst worden naar de meterkast.

Groepenkast vervangen, verlichting woonkamer

Rechts woonkamer (tuinkant) 3 opbouwspots plaatsen daar zitten geen stroompunten. Dus de leidingen moeten in het plafond niet zichtbaar zijn. De lichtdimmers moeten hiervoor ook geplaatst worden. De aansluiting van de TV willen we in de muur gefreesd hebben zodat deze niet zichtbaar is (kabelgoot). Lamp in de woonkamer zit nu een aansluiting die moet verplaatst worden naar boven de eettafel (1 tot 2 meter verplaatsen, aansluiting zit in het plafond) Links in de keuken 3 opbouwspots. Zit 1 stroompunt in het midden van de keuken, deze moet verplaatst worden ongeveer 1 meter voor de drie stroompunten van de opbouwspots. Stopcontacten in de woonkamer (lange kant) willen we naar beneden verplaatsen 3 fase aansluiting wordt op een later moment door Stedin geplaatst. Vervangen van de meterkast naar 12 groepen. Op dit moment zijn het er 7. Keuken moet voorbereid worden op het leidingenplan voor het plaatsen van de keuken.

Verplaatsen meterkast

De meter kast zit op een onhandige plek. Ik ben benieuwd wat het kost om deze te verplaatsen. We hebben 7 groepen, gas en water in de huidige kast. Zou verplaatst kunnen worden naar de schuur Ca 1,5 meter verderop.

Partners

Partners van Casius