Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Veldhoven of directe omgeving.

376 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Veldhoven:

Installatie laadpaal voor E-auto

Installeren van laadpaal voor Tesla naast het huis. De laadpaal en Tesla wall connector is al aangeschaft. Vraag is om een krachtstroom aansluiting in de meterkast (mogelijk extra groep maken) en kabel onder het huis door naar buiten naar de laadpaal (~3-5 meter vanaf de meterkast naar de laadpaal)

Verplaatsen meterkast

Graag zou ik de kosten willen weten van het verplaatsen van de meterkast. Hij staat op dit moment in de kamer en wij willen hem in de gang hebben.

Slaan aardpen

Momenteel nog aarde via waterleiding, wil dit vervangen voor een aardpen.

Groepenkast uitbreiden voor nieuwe keuken met inductie koken

In verband met de nieuwe keuken inclusief Bora, koelvriescombinatie, oven, willen wij de groepenkast uitbreiden of vervangen. Op zolder staan een droger en wasmachine op een groep. Niet wenselijk denk ik. Er moet ook een perilex aansluiting komen in verband met inductiekoken. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt nog geen meter. De keuken wordt medio september geleverd.

Vervangen van de elektra

Ik wil de elektra in de woning vervangen. Ook moet de groepenkast uitgebreid worden en de plek van de meterkast moet eventueel ergens anders geplaatst worden. Het woonoppervlak is ongeveer 390 m2. Er zit op het moment al krachtstroom en 6 groepen in. Ik heb nog geen perilex stopcontact voor de inductiekookplaat en die zou ik graag ook willen laten aanleggen.

Defecte video- en intercominstallatie repareren

Ik ben bestuurslid van de VvE. Ons gebouw bestaat uit 15 appartementen en is opgeleverd in april 2005. In 2007 hebben wij onze intercominstallatie uitgebreid met een video-installatie. Sinds geruime tijd is het videobeeld dusdanig vervormd dat de persoon aan de voordeur niet te herkennen is. Wij hebben de indruk dat dit euvel te maken heeft met de aanleg vorig jaar van een deurautomaat. Wij hebben geprobeerd dit euvel zelf op te lossen. Dit is tot op heden niet gelukt. Daarom willen we dit laten uitvoeren door deskundigen.

Krachtstroom voor inductie aanleggen

Vanuit de meterkast via loze leiding aanleggen en aansluiten in meterkast van een 3-fase aansluiting ten behoeve van een inductiekookplaat. De meterkast is 12 jaar oud. Afstand naar keuken ongeveer 10 meter.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Voor het bouwen van een vrijstaande nieuwbouwwoning moet een bouwmeterkast geplaatst worden. Hiervoor zal een aardpen geslagen moeten worden. De pen dient voor 9 mei geslagen te worden.

Diverse elektra klussen uitvoeren

Lichtschakelaar en het stopcontact in de garage is kapot. Graag voor volgende week vrijdag de klus uitvoeren.

Aardpen voor bouwaansluiting slaan

Aardpen slaan. Klus het liefst zsm laten aanvangen.

UTP netwerk aanleggen

Vanuit de meterkast, die in de gang staat, moet er kabels naar de woonkamer, 1e en 2e verdieping.

Licht in de tuin repareren

Ik wil een licht in de tuin laten repareren. Ik wil graag dat dit probleem wordt opgelost.

Drie fasen krachtstroom aanleggen

Wij willen 3 fasen aan laten leggen. Hebben nu nog een stoppenkast van ruim 20 jaar oud. Regelmatig worden stoppen erg warm en springen eruit. Wat kost het en hoe gaat het in z'n werk? Graag i.v.m. mijn werk alleen reactie per mail.

Diverse elektraklussen uitvoeren

Vanwege de montage van een nieuwe keuken moeten diverse werkzaamheden uitgevoerd worden zoals stopcontacten verleggen of nieuw aanleggen, nieuwe spotjes aanleggen en bestaande spotjes repareren of vervangen, lichtschakelaar verleggen.

Oude meterkast vervangen

Wij hebben een ouderwetse stoppenkast. (zie foto). Wij willen graag een nieuwe meterkast met schakelaars.

Krachtstroom aanleggen voor de inductiekookplaat

Het betreft het aanleggen van krachtstroom in de meterkast met een aansluiting in de keuken ten behoeve van een inductie kookplaat.

Bestaande opbouw rolluiken elektrisch maken (5 stuks)

Wij zouden graag onze bestaande rolluiken elektrisch laten maken 5 stuks opbouw, woonplaats Veldhoven.

Aardpen slaan

Ik ontvang graag een offerte voor het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan bij een woonhuis

Het betreft het slaan van een aardpen slaan ten behoeve van een woonhuis. De meterkast is reeds aanwezig inclusief aardlekschakelaars. De aardpen dient ook aangesloten te worden.

Meer ampère aanleggen

Er dient meer ampère aangelegd te worden in verband met mogelijke aanschaf keramiek oven 230/400 V 15000 watt.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil mijn huidige keramische kookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De huidige keramische kookplaat is aangesloten met een Perilex steker. Wat ik dus nodig heb is een electricien, die de Perilex steker op de inductiekookplaat aansluit

Bedrading van een hanglamp inkorten

Ik wil de lamp boven de tafel hoger laten hangen. De elektra draad waaraan hij hangt moet ingekort worden.

Aardpen bij een nieuwbouwwoning slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen in een nieuwbouwwoning.

Meterkast opnieuw afstellen

Bij onweer valt vrij snel de elektriciteit uit. Graag zouden wij de afstelling in de meterkast iets bij willen laten stellen, zodat we niet bij bijna elke onweersbui de noodschakelaar weer terug moeten zetten. Kunt u dit opnieuw afstellen?

Kabels trekken

Ik wil vanaf mijn groepenkast beneden een kabel laten trekken naar de tweede verdieping waar mijn tv staat, voor een extra internet verbinding naar mijn tv. Ik weet niet of er nog een loze leiding beschikbaar is.