Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepen uitbreiden vanwege inductiekoken, elektrische douche boiler en plint boiler:

Groepen uitbreiden vanwege inductiekoken, elektrische douche boiler en plint boiler

Vanwege het inductie koken, elektrische douche boiler, plint boiler en zonnepanelen wil ik graag extra groepen in de meterkast gemaakt hebben. Wij hebben het advies gekregen dat we een nieuwe meterkast met 14 groepen nodig hebben en dat veel leidingwerk vervangen moet worden.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepen uitbreiden vanwege inductiekoken, elektrische douche boiler en plint boiler uit heel Nederland:

Elektra in de hele woning vervangen

Electra in gehele woning vervangen, inclusief meterkast en het uitbreiden van het aantal groepen.

Vervangen van de groepenkast

Vervangen van een groepenkast (anno 1987) en uitbreiden aantal groepen. Ik wil onder ander een combi magnetron, warmtepomp, inductie kookplaat aanschaffen en hierop aansluiten.Momenteel heb ik een 1 fase kast (220 volt). Ik wil graag van 6 naar 8 groepen gaan en minimaal 2 aardlekschakelaars.

Stoppenkast met 3 groepen uitbreiden

Nieuwbouwwoning, uitbreiden stoppenkast met 3 groepen, van 5 naar 8 groepen. Moet uiterlijk zaterdag aanstaande worde uitgevoerd

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiding van groepenkast, momenteel bestaande uit 13 groepen op 4 aardlekschakelaars. De uitbreiding omvat 1 dubbele en 2 enkele groepen over een aardlekschakelaar. De kabels worden tot de meterkast voorbereid . Een kabel 5x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een stoomgenerator met kenmerk: Vermogen 6. 0kW, Voltage 230 volt Aantal fasen 2, Ampére per fase 8. 7 amp Zekering 3x10 Amp Voedingskabel 5x2,5 mm² Een kabel 2x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een jacuzzi met kenmerk: 1 x 230 volt B20 of C20 amp (karakteristiek): 1x fase, 1x nul en aarde (Verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan) Kabeldikte: 2,5 mm² (G3 x 2,5 mm²) Spa vraagt maximaal 3500 Watt. Een kabel 2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een warmtepomp met kenmerk: Verwarmingscapaciteit: 8,5 kW Stroomverbruik: 1,81 kW COP: 4,7 Spanning/fase/frequentie: 220-240VAC/1 PH/ 50Hz Uitvoering van de werkzaamheden is voorzien in april

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de huidige groepenkast met 10 groepen en 1 aardlek voor 1 of meer groepen met automatische groepen en voldoende aardlekschakelaars. Daarnaast extra groep plaatsen of groep uitbreiden ten gevolge van een perilex aansluiting voor een inductiekookplaat.

Meterkast uitbreiden

Het uitbreiden van de meterkast, zodat ik wasmachine en droger tegelijkertijd aan kan hebben. Beide machines wil ik op een aparte groep hebben. Op dit moment heeft de kast 2 aardlekschakelaars en 5 groepen. Graag wil ik met de vakman bespreken hoeveel groepen wij nodig hebben.

Nakijken groepenkast en mogelijk uitbreiden

De groepen blijven steeds springen en er zijn kleine vonken tussen de groepen. Ook willen we kijken naar de mogelijkheid om de groepen uit te breiden en slimmer in te delen.

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiden van groepenkast met 3 groepen. Betreft oude woning met oude groepenkast (stoppen) en enkele meter.. Graag duidelijke vrijblijvende kostenspecificatie voor uitbreiding (betreft geen vervanging van groepenkast).

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Onze groepenkast moet uitgebreid en netjes gemaakt worden. We hebben nu 6 groepen. Het moeten er 10 worden bij, waaronder 1 voor de inductieplaat. Graag een prijs voor het installeren van een geheel nieuwe meterkast.

Elektra uitbreiden voor keuken

Extra stopcontacten plaatsen en een aantal verplaatsen en eventueel als het nodig is een extra groep of groepen plaatsen.

Partners

Partners van Casius