Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Uden of directe omgeving.

256 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Uden:

Aardpen slaan

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen. Ik zie uw reactie gaarne tegemoet. Bij een woning in Almere plan Oosterwold.

Aardpen laten slaan

Ik zou graag een aardpen laten slaan in de tuin. De reden is een perfecte aarde te creëren voor een LG/MG/KG antenne waarbij aarde van groot belang is om een zo laag mogelijk ruis/stoor niveau te behalen. De aardpen kan in het zand onder de antenne worden geslagen, de aardingsdraad moet juist kort blijven en de weerstand laag.

Badkamerverlichting inbouwen

Ik wil graag 8 led-spotten ingebouwd hebben in mijn plafond van de badkamer. Het houten plafond ligt er op dit moment uit.

Lampen ophangen

Mijn moeder heeft 2 hanglampen voor aan de muur gekocht waarbij 4 gaatjes moeten worden geboord, maar dit gaat ons zelf niet lukken.

Verplaatsen van de meterkast

Meterkast verplaatsten uitbreiden groepen. Ongeveer 3 meter verplaatsen in appartement. in de hal tegen de buiten muur nu tegen een binnenmuur nu 3 stoppen advies voor de uitbreiding.

Groepenkast vernieuwen

Ik heb nog een hele oude groepenkast en ik heb al 2 x mee gemaakt dat de stroom uitvalt en dat er geen stop is gesprongen. Nu wil ik het gewoon goed hebben en een nieuwe groepenkast laten plaatsen.

Groepen uitbreiden vanwege inductiekoken, elektrische douche boiler en plint boiler

Vanwege het inductie koken, elektrische douche boiler, plint boiler en zonnepanelen wil ik graag extra groepen in de meterkast gemaakt hebben. Wij hebben het advies gekregen dat we een nieuwe meterkast met 14 groepen nodig hebben en dat veel leidingwerk vervangen moet worden.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen. Wat kost dat?

Groepenkast vervangen

Betreft het vervangen van de huidige beschadigde groepenkast, 1 fase met 7 of 8 groepen, met stopcontact en beltrafo. Graag apart specificeren wat de meerprijs is van een IP65 groepenkast. Dit omdat de huidige door vocht defect is geraakt. Zodra de lekkage is opgelost moet de meterkast worden vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

NEN3140 keuring voor een elektrische installatie

Graag een offerte voor een NEN 3140 keuring van de elektrische installatie.

Verplaatsen meterkast

Wij willen graag een indicatie ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast. Het zal gaan om 70 cm naar voren plaatsen.

TL-verlichting boven het aanrecht

Er moet boven mijn aanrecht TL verlichting worden aangebracht (inmiddels aangeschaft bij Praxis). Verder zijn er nog een vijftal lampen (sfeer) waarvan de snoeren netjes op de plek moeten komen. Meest urgent zijn twee bouwpakketten kasten (wastafel en een boekenkast) die nog in elkaar gezet moeten worden. Graag zou ik een globale offerte ontvangen.

Aardlekschakelaar aanbrengen

In ons huis zit geen aardlekschakelaar, deze wil ik waarschijnlijk aan laten leggen. Er zijn wel geaarde stopcontacten in huis.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen geslagen worden met een aardingsweerstand minder dan 2 ohm.

Sleuven frezen voor elektra

Ik wil graag sleuven laten frezen voor elektriciteitsbuizen en wandcontactdozen.

Krachtstroom aanleggen en extra stopcontacten maken

Krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat. De krachtstroomaansluiting in de keuken maken. En een Perilex aansluiting maken. Vanaf de meterkast naar de keuken is heel kort, het is direct aan de andere kant van een muur van de gang. Het kan door de kruipruimte. Eventueel nog een aantal stopcontacten voor de nieuwe aanbrengen. Het aantal heb ik op de tekening van de keuken staan, geef ik later door. Graag een opgave van kosten per onderdeel.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

We gaan een nieuwe keuken plaatsen waarin een elektrische kookplaat wordt gemonteerd. Daarbij ga ik een stroomkabel aanleggen naar de meterkast. In de meterkast moet een groep worden bijgemaakt voor krachtstroom.

Deurbel geheel vervangen. Huidige ...

Deurbel geheel vervangen. Huidige deurbel (drukknop, transf. en bel) doet het soms wel, meestal niet. Is 25 jaar oud. Moet vervangen worden door een flink luide bel.

Reparatie of vervanging van ...

Reparatie of vervanging van badkamerventilatiesysteem.

Oude groepenkast vervangen, 3 groepen ...

Oude groepenkast vervangen, 3 groepen erbij plaatsen en aanleggen leidingen voor nieuwe keuken. Lichtschakelpunt verplaatsen.

In ons huis moeten alle binnen- en ...

In ons huis moeten alle binnen- en buitenverlichtingsarmaturen nog opgehangen worden. Het betreft 9 a 10 binnenarmaturen en 2 a 3 buitenarmaturen. Ok moeten twee dimmers vervangen worden door halogeendimmers. Op zolder moeten twee extra wandcontactdozen komen en hier moet een lichtpunt verplaatst worden, of eventueel spots ingebouwd worden.